Follow Us @sihatcantik_byena

Friday, 17 August 2018

Testimoni Vivix : Sakit Urat Lepas Bersalin Hilang Lepas Amal Vivix

11:41 0 Comments
Testimoni Vivix :Sakit Urat Lepas Bersalin Hilang Lepas Amal Vivix


SAKIT URAT lepas bersalin hilang lepas amal VIVIX





Ni testimoni saya sendiri.
Masa berpantang anak kedua..tukang urut yang datang urut tu salah urut sampai saya tak boleh membuang air kecil..

Walhal sebelum tu sy ok saja..bersalin tanpa luka atau jahit .. masa diurut tu mmg dia tekan tengah dan sakit gila rasa..sampai sy kena cari tukang urut lain utk angkat balik rahim sbb tukang urut pertama dah buat sampai jatuh rahim..
Akibat dr tu badan sy tetap sakit2 walaupun lepas berpantang..abis pantang badan sy sakit dr pinggang ke bawah..

3 bulan pertama lepas bersalin setiap bulan badan sakit dan kena cari tukang urut..
Sy mula amalkan vivix selepas tu dan selepas botol ketiga sy perasan yang dah 3 bulan jugak sy x sakit badan atau pi mengurut lagi..Vivix mmg bagi testimoni ketara utk saya utk masalah sakit urat saya!



TERIMA KASIH PUAN SUDI BERKONGSI DENGAN KAMI




Alhamdulillah kita yang baca pon rasa terharu & turut rasa bahagia.

Jangan putus harap dalam berikhtiar ye.

Jangan give up dengan rahmat & kurniaah Allah.

Vivix tu ASBAB sahaja.

Bukan vivix yg menyembuh tanpa keizinan dari Allah;)

Tapi berdasarkan ujian klinikal dan 'landmark study' vivix mampu MEMBANTU pesakit untuk tambah baik tahap kesihatan


Tolong sebarkan dan beritahu kawan2 sanak saudara yang anda fikir mereka sangat perlukan vivix
Tak baik kita je tahu sorang sorang ;)






KLIK  untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang atau terus hubungi kami untuk info:


Untuk info dan order vivix Promosi  , klik wassap kekna ye.


Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
COD Bandar Baru Bangi , Kajang serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia




Wednesday, 8 August 2018

Testimoni Vivix : Luka Bersalin Cepat Baik dan Kering 4

10:09 5 Comments
Testimoni Vivix : Luka Bersalin Cepat Baik dan Kering | Assalamualaikum, hai. Harini kekna kongsikan pengalaman beberapa pengguna vivix shaklee yang berpuas hati dengan kesan luka bersalin cepat sembuh dan kering ketika dalam tempoh awal berpantang.

InsyaAllah dengan teknologi dalam penghasilan Vivix Shaklee ni, dapat memberikan pengalaman yang sangat manis buat ibu-ibu selepas bersalin.



Ini adalah feedback dari customer kepada ejen shaklee kekna sendiri, beliau mengambil vivix shaklee ketika berpantang (selepas bersalin):



5 Bintang untuk Vivix Shaklee keana baby tiada cirit birit, makin banyak menyusu dan luka bersalin cepat sembuh dan kering

Baby saya semakin banyak menyusu dan tiada cirit birit . saya sangat bepuas hati dan saya bagi 5 bintang untuk Vivix Shaklee kerana yang paling utama, luka bersalin saya cepat kering dan sembuh. alhamdulillah.



TERIMA KASIH PUAN SUDI BERKONGSI DENGAN KAMI




Alhamdulillah kita yang baca pon rasa terharu & turut rasa bahagia.

Jangan putus harap dalam berikhtiar ye.

Jangan give up dengan rahmat & kurniaah Allah.

Vivix tu ASBAB sahaja.

Bukan vivix yg menyembuh tanpa keizinan dari Allah;)

Tapi berdasarkan ujian klinikal dan 'landmark study' vivix mampu MEMBANTU pesakit untuk tambah baik tahap kesihatan


Tolong sebarkan dan beritahu kawan2 sanak saudara yang anda fikir mereka sangat perlukan vivix
Tak baik kita je tahu sorang sorang ;)






KLIK  untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang atau terus hubungi kami untuk info:


Untuk info dan order vivix Promosi  , klik wassap kekna ye.


Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
COD Bandar Baru Bangi , Kajang serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia





Testimoni Vivix : Luka Bersalin Cepat Baik dan Kering 3

09:54 0 Comments
Testimoni Vivix : Luka Bersalin Cepat Baik dan Kering | Assalamualaikum, hai. Harini kekna kongsikan pengalaman beberapa pengguna vivix shaklee yang berpuas hati dengan kesan luka bersalin cepat sembuh dan kering ketika dalam tempoh awal berpantang.

InsyaAllah dengan teknologi dalam penghasilan Vivix Shaklee ni, dapat memberikan pengalaman yang sangat manis buat ibu-ibu selepas bersalin.


Luka bersalin cepat sembuh iaitu 4 hari sahaja dah yakin nak duduk bersila kata Puan Diyana. beliau mengambil vivix shaklee.


Kesan czer sangat sakit tapi vivix shaklee bantu bagi sihat cepat, seminggu je dah boleh tahan kencing- Puan Diyana-





TERIMA KASIH PUAN SUDI BERKONGSI DENGAN KAMI




Alhamdulillah kita yang baca pon rasa terharu & turut rasa bahagia.

Jangan putus harap dalam berikhtiar ye.

Jangan give up dengan rahmat & kurniaah Allah.

Vivix tu ASBAB sahaja.

Bukan vivix yg menyembuh tanpa keizinan dari Allah;)

Tapi berdasarkan ujian klinikal dan 'landmark study' vivix mampu MEMBANTU pesakit untuk tambah baik tahap kesihatan


Tolong sebarkan dan beritahu kawan2 sanak saudara yang anda fikir mereka sangat perlukan vivix
Tak baik kita je tahu sorang sorang ;)






LKIK  untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang atau terus hubungi kami untuk info:


Untuk info dan order vivix Promosi  , klik wassap kekna ye.


Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
COD Bandar Baru Bangi , Kajang serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia


Tuesday, 7 August 2018

Testimoni Vivix: Luka Bersalin Cepat Baik dan Kering 2

08:49 4 Comments
Testimoni Vivix : Luka Bersalin Cepat Baik dan Kering | Assalamualaikum, hai. Harini kekna kongsikan pengalaman beberapa pengguna vivix shaklee yang berpuas hati dengan kesan luka bersalin cepat sembuh dan kering ketika dalam tempoh awal berpantang.

InsyaAllah dengan teknologi dalam penghasilan Vivix Shaklee ni, dapat memberikan pengalaman yang sangat manis buat ibu-ibu selepas bersalin.


17 hari berpantang dari bersalin czer dah 


Saya pun makan vivix shaklee ni, bersalin czer (secara pembedahan) . Alhamdulillah dah 17 hari bersalin tapi tak macam orang bersalin czer  (happy face)


TERIMA KASIH PUAN SUDI BERKONGSI DENGAN KAMI




Alhamdulillah kita yang baca pon rasa terharu & turut rasa bahagia.

Jangan putus harap dalam berikhtiar ye.

Jangan give up dengan rahmat & kurniaah Allah.

Vivix tu ASBAB sahaja.

Bukan vivix yg menyembuh tanpa keizinan dari Allah;)

Tapi berdasarkan ujian klinikal dan 'landmark study' vivix mampu MEMBANTU pesakit untuk tambah baik tahap kesihatan


Tolong sebarkan dan beritahu kawan2 sanak saudara yang anda fikir mereka sangat perlukan vivix
Tak baik kita je tahu sorang sorang ;)






LKIK  untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang atau terus hubungi kami untuk info:


Untuk info dan order vivix Promosi  , klik wassap kekna ye.


Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
COD Bandar Baru Bangi , Kajang serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia



Testimoni Vivix : Luka Bersalin Cepat Baik dan Kering 1

08:39 2 Comments
Testimoni Vivix : Luka Bersalin Cepat Baik dan Kering | Assalamualaikum, hai. Harini kekna kongsikan pengalaman beberapa pengguna vivix shaklee yang berpuas hati dengan kesan luka bersalin cepat sembuh dan kering ketika dalam tempoh awal berpantang.

InsyaAllah dengan teknologi dalam penghasilan Vivix Shaklee ni, dapat memberikan pengalaman yang sangat manis buat ibu-ibu selepas bersalin.


Testimoni Vivix . 


Puan Irine mengambil Vivix Shaklee untuk cepatkan penyembuhan luka bersalin. Rata -rata bu bersalin mengalami isu ni iaitu luka bersalin lambat sembuh.




Pengalaman Puan Irine mengambil vivix untuk sembuhkan luka bersalin




Nak cerita pengalaman Irine kenapa consume VIVIX😊

.

Untuk Irine sendiri consume Vivix ni bersebab sebenarnya .
.
1st, Irine nak ikhtiar sembuhkan luka dalaman bersalin. Disebabkan Irine pernah bersalin ceaser masa anak pertama (Medina) dan anak kedua + ketiga Alhamdulillah dengan izin Allah dapat merasa bersalin secara normal .
.
Salah satu cara ikhtiar Irine untuk mempercepatkan luka bersalin dalaman Irine cepat sembuh adalah dengan consume VIVIX. Syukur Alhamdulillah luka bersalin Irine pun takde rasa pedih-pedih, takde rasa ngilu-ngilu .
.
Kalau untuk luka bersalin tu VIVIX ni lah paling recommend nak bagi cepat baik. Ada tak dekat sini walaupun dah bersalin 2 minggu tapi still lagi rasa sakit atau pedih mencucuk-cucuk dekat luka bersalin? Tak kisah luka bersalin normal mahupun secara ceaser. 
.
Dan, antara sebab lain nak consume VIVIX sebabkan Irine dah masuk umur 26 tahun, jadi Irine ambil langkah berjaga-jaga utk jaga kesihatan dan elakkan anti penuaan. Bak kata orang, nak elak drpd nampak TUA SEBELUM USIA😋 .
.
Tak nak lah nanti-nanti, orang cakap muda lagi tapi muka nampak tua kan . Kalau boleh nanti Medina, Hasya dan Umar dah besar, Irine nak nampak macam kakak dan adik. Hihi❤️
.
PENUAAN AKAN TETAP BERLAKU TAU. Tapi, adalah pilihan kita untuk menentukan kesihatan badan kita supaya lebih sihat, lebih muda dari usia kita. Kalau kita jaga kesihatan dalaman kita, insyaAllah kita akan menikmati kesihatan yang lebih baik itu LEBIH LAMA 😊.
.
Tak sabar nak bersalin pastu bekalan VIVIX wajib sediakan untuk ikhtiar luka bersalin cepat sembuh semula. -Puan Irine-

TERIMA KASIH PUAN SUDI BERKONGSI DENGAN KAMI




Alhamdulillah kita yang baca pon rasa terharu & turut rasa bahagia.

Jangan putus harap dalam berikhtiar ye.

Jangan give up dengan rahmat & kurniaah Allah.

Vivix tu ASBAB sahaja.

Bukan vivix yg menyembuh tanpa keizinan dari Allah;)

Tapi berdasarkan ujian klinikal dan 'landmark study' vivix mampu MEMBANTU pesakit untuk tambah baik tahap kesihatan


Tolong sebarkan dan beritahu kawan2 sanak saudara yang anda fikir mereka sangat perlukan vivix
Tak baik kita je tahu sorang sorang ;)






LKIK  untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang atau terus hubungi kami untuk info:


Untuk info dan order vivix Promosi  , klik wassap kekna ye.


Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
COD Bandar Baru Bangi , Kajang serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia


Monday, 6 August 2018

Testimoni Vivix : Dari Lumpuh Dan Kanser Rahim ,Dah Boleh Berdiri Dalam Masa 5 Bulan sahaja

16:28 0 Comments


Testimoni Vivix : Dari Lumpuh dan kanser Rahim, dah Boleh Berdiri Dalam Masa 5 Bulan sahaja: Ikhtiar seorang anak yang membekalkan vivix pada ibu nya yang mengidap kanser rahim dan lumpuh akhirnya ibunya bejaya bangun dalam masa 5 bulan sahaja! Alhamdulillah  





TERIMA KASIH PUAN SUDI BERKONGSI DENGAN KAMI




Alhamdulillah kita yang baca pon rasa terharu & turut rasa bahagia

Jangan putus harap

Jangan give up dengan rahmat & kurniaah Allah

Vivix tu ASBAB sahaja

Bukan vivix yg menyembuh

Tapi berdasarkan ujian klinikal dan 'landmark study' vivix mampu MEMBANTU pesakit


Tolong sebarkan dan beritahu kawan2 sanak saudara yang anda fikir mereka sangat perlukan vivix
Tak baik kita je tahu sorang sorang ;)


Jemput baca lagi Testimoni Vivix  di SINI



KLIK  untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang atau terus hubungi kami untuk info:


Untuk info dan order vivix Promosi  , klik wassap kekna ye.


Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Bandar Baru Bangi , Kajang serta sekitar
Pengeposan ke seluruh



Testimoni Vivix : Buah Pinggang Bocor

16:21 1 Comments







Testimoni Vivix : Buah Pinggang Bocor  : Ikhtiar seorang ibu hamil yang mengidap buah pinggang bocor Berjaya! Alhamdulillah  


'Salam kak, saya pon guna vivix jugak. Dulu saya tak tahu vivix tak boleh guna untuk ibu mengandung. Hak nak masa tu saya ada masalah. Buah pinggang bocor. Bila makan vivix tu buah pinggang saya dah tak bocor. Allhamdulillah. Doktor pon terkejut. Doktor tanya saya ada pegi berubat traditional ke. Saya memang amalkan vivix je. Doakan saya ye diberikan kesihatan yang baik. Sekarang pregnant anak nombor 2. Semoga Allah permudahkan urusan kali ini. Aameen.' -izzahathirah-



TERIMA KASIH PUAN SUDI BERKONGSI DENGAN KAMI




Alhamdulillah kita yang baca pon rasa terharu & turut rasa bahagia

Jangan putus harap

Jangan give up dengan rahmat & kurniaah Allah

Vivix tu ASBAB sahaja

Bukan vivix yg menyembuh

Tapi berdasarkan ujian klinikal dan 'landmark study' vivix mampu MEMBANTU pesakit


Tolong sebarkan dan beritahu kawan2 sanak saudara yang anda fikir mereka sangat perlukan vivix
Tak baik kita je tahu sorang sorang ;)


Jemput baca lagi Testimoni Vivix  di SINI



KLIK  untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang atau terus hubungi kami untuk info:


Untuk info dan order vivix Promosi  , klik wassap kekna ye.


Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Bandar Baru Bangi , Kajang serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia




Monday, 9 April 2018

Selawat Tafrijiyah

08:03 0 Comments
Assalamualaikum | Selawat Tafrijiyah disebut juga “Selawat Kamilah” atau “Selawat Nariyah” yang ertinya sempurna atau terbuka sehingga menjadi lapang. Selawat ini jika diamalkan dapat menghilangkan kesempitan dengan izin Allah SWT.
.
Bagi seseorang yang menginginkan agar kehidupan sehariannya berjalan lancar, jauh dari gangguan dan persaingan sebaiknyalah ia mengamalkan Selawat Tafrijiyah dengan membacanya selepas solat fardhu sebanyak yang ia mampu.



.
Fadhilat Selawat Tafrijiyah


Jom sama sama kita amalkan dengan niat yang baik. Menurut Ustaz Sheikh Nazrul Nasir, cepatnya maqbul hajat asbab amalan selawat Tafrijiyah ni, ibaratnya api yang membakar bahan bakar. Subhanallah.

Antara kebaikan  pengamal selawat ini:-

1. Allah akan melenyapkan kesedihan, kesulitan serta bahaya yang menimpa dirinya.
2.Allah akan memudahkan segala urusan hidupnya.
3.Dipancarkan nur (cahaya) dalam hatinya juga ditinggikan martabatnya.
4.Suaranya didengari serta pandangan dan pendapatnya diterima ramai
5.Dia dilindumgi daripada segala bencana dan malapetaka.
6.Dia sentiasa dicintai oleh semua orang.
7.Segala yang dihajati akan dimakbulkan Allah.
8.Dimurahkan rezekinya, dijauhkan daripada kelaparan dan kemiskinan.
.

Imam ad-Dainuri r..a.

11 x – setiap kali selesai solat fardhu, diberkati rezeki, ditinggikan darjat dan dijanjikan husnul khatimah.
41 x – setiap malam secara istiqamah akan tercapai segala hajat.
100 x – setiap selepas solat Hajat beberapa malam- menyelesaikan masalah.
313x – setiap hari, mengetahui rahsia ghaib atau sesuatu yang dikehendaki.
1000x – tercapai segala cita-cita dan tersingkap rahsia yang dikehendaki.
.

Imam Qurtubi r.a.

41 x / 100x – Allah hilangkan segala dukacita dan kesusahannya, memudahkan segala urusan, mengangkat martabat dan darjat, menambahkan haibahnya, meluaskan rezeki dan membuka pintu kebajikan.
.

Imam Sayyidi Muhammad Khafi r.a.

Baca 4444 x dalam tempoh 7 hari 8 malam, kemudian diikuti dengan doa Selawat Nariyahh; Insya Allah tercapai hajat dengan baik dan sempurna.
.
Apabila dibaca 3 kali selepas selesai solat fardhu maka pahalanya samalah seperti haji mabrur/haji yang maqbul.
.
Wallahu A’alam Bissowab




Your Certified Shaklee Product Consultant:
Pengedar Shaklee Vivix Kajang, Bangi, Putrajaya
ID Shaklee: 960982
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia




Friday, 19 January 2018

Set Menyusu Shaklee dan Testimoni Set Menyusu Shaklee | Aeinna Musa

08:56 2 Comments
Set Menyusu Shaklee dan Testimoni Set Menyusu Shaklee | Aeinna Musa






Set Menyusu Shaklee dan Testimoni Set Menyusu Shaklee | Assalamualaikum. Nak kongsikan set shaklee untuk ibu menyusu serta testimoni dari ena sendiri di akhir perkongsian entry ini ;)

Sejujurnya, saya sangat suka set ini kerana set ini adalah suplimen shaklee terawal yang saya ambil.


Add caption

VITALEA (multivitamin)


membekalkan vitamin dan mineral penting buat si ibu yang mungkin tak dapat nutrien lengkap dari diet harian.

VITA C dan B complex


bekalan vitamin C dan B yang cukup dalam diet harian ibu dapat membantu menghasilkan susu ibu yang berkhasiat dan sihat untuk memberi kesihatan menyeluruh buat ibu dan bayi.

_vitamin C_ memainkan peranan penting dalam pertumbuhan sel tumbesaran bayi.

_vitamin B_ complex dapat mengekalkan kesihatan sistem saraf bayi. ia juga penting untuk penghasilan hormon dan sel darah merah bayi.
buat si ibu pulak, ia dapat mengurangkan tekanan sekaligus dapat buat ibu sentiasa berasa tenang.


ESP-energizing soy protein


bayi kita memerlukan sumber protien yang mencukupi dalam proses tumbesaran kerana protien adalah ‘basic building block of the body’.
selain tu, sumber protien yang selamat seperti non-gmo soy sangat membantu dalam penghasilan susu ibu.

OSTEMATRIX (kalsium)


susu ibu dihasilkan 40% daripada kalsium.
dan, kalsium ini sangat penting untuk tulang dan gigi yang sihat buat simanja.

OMEGA GUARD ( minyak ikan)


omega guard yang mengandungi omega-3 fatty acid sangat membantu dalam perkembangan otak dan mata yang sihat buat si manja.
kajian saintifik membuktikan, lebih banyak bekalan omega-3 anda bekalkan kepada bayi anda, lebih hebat dan cepat neurons akan berhubung sekali gus menjadikan anak kita pintar.

ALFALFA complex

alfalfa mengandungi banyak nutrien penting seperti vitamin K,A,B1,B6,C,E kalsium, zinc and iron.
kesemua nutrien2 ini adalah penting untuk tumbesaran bayi yang sihat.
dan….alfalfa ini adalah rahsia turun temurun untuk menambahkan dan memekatkan susu ibu!


Jemput tonton video perkongsian testimoni Set Menyusu Lengkap Shaklee dari Ena sendiri.






Klik untuk beli sendiri Set Menyusu Shaklee di sini





Your Certified Shaklee Product Consultant:
Pengedar Shaklee Vivix Kajang, Bangi, Putrajaya
ID: 960982
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia

Wednesday, 10 January 2018

Promosi Shaklee January 2018

11:49 0 Comments
Promosi Shaklee January 2018


Assalamualaikum

Promosi Omega Guard menyambut kedatangan tahun baru iatu 2018. Antara suplimen Shaklee yang mendapat perhatian ramai dan disukai hanmpir semua lapisan masyarakat


Alhamdulillah

PROMOSI 1: OMEGA GUARD

Promosi Omega Guard bulan ni adalah BUY 3 LESS 5%


banyak tu diskaun 5% dari Harga asal untuk sebotol omega guard . Peminat Omega Guard ini lah  masa nya untuk mencuba dan buat stok untuk satu family.

 







6 Sebab Kenapa Pilih Omega Guard sebagai sumber minyak ikan harian kita


PROMOSI 2: VITA LEA FOR CHILDREN







Your Certified Shaklee Product Consultant:
Pengedar Vivix Kajang, Bangi, Putrajaya
ID: 960982
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia

Cara Makan Vivix Shaklee Yang Berkesan dan Best | Aeinna Musa

11:25 0 Comments
Cara Makan Vivix Shaklee Yang Berkesan dan Best | Aeinna Musa


Assalamualaikum semua

Alhamdulillah harini kekna nak share cara minum vivix yang berkesan iaitu:

Hanya 1 sudu kecil sahaja, di ambil sebelum tidur malam atau sebelkum sarapn pagi

Walau bagaimanapun, setiap orang berbeza cara pengambilan vivix shaklee

Hubungi kekna untuk cara yang sesuai untuk badan anda

dan dalam video ni kekna kongsikan juga caraq minum vivix dengan cara yang best dan senang dibawa ke mana2

Jemput tonton dan subscribe ye









Jemput baca Testimoni Vivix  di SINI



KLIK SINI untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang atau terus hubungi kami untuk info:




Your Certified Shaklee Product Consultant:
Pengedar Vivix Kajang, Bangi, Putrajaya
ID: 960982
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia



DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.