Keahlian dan Peluang Perniagaan


SHAKLEE MEMBERSHIP.


Antara soalan yang kerap di tanya ialah:


1) cara untuk menjadi ahli shaklee
2) kelebihan mendaftar sebagai ahli shaklee



Yang kaki bisnes pula biasa akan tanya :

3) macam mana cara MENJANA INCOME  dari shaklee bisnes? maklumlah ramai yang dah mula mencari income tambahan sejak GST dilaksanakan di Malaysia;)taraf hidup pon dah makin tinggi sekarnang, both orang yg tinggal di bandar dan juga luar bandar menerima impak yang hampir sama..iaitu kos sara hidup yang meningkat saban hari!





Ena,

saya ingin menjana pendapatan sampingan dari rumah!
saya ingin membuat bisnes mudah yang lengkap dengan sistem dan mentor yg dah terbukti berjaya!
saya ingin menikmati bonus 2 angka, 3 angka ,  4 angka malah 5-6 angka sebulan!
saya dah bosan kerja dengan orang, suatu hari saya mahu kerja untuk mengkayakan diri dan waris sendiri!


hihi,
bolehhh..semua pon bolehhh..



Alhmdulillah,
Shaklee bisnes ini sesuai untuk SEMUA golongan termasuk graduan2 yang baru je tamat belajar, pelajar yang masih menuntut di universiti, lelaki atau perempuan pekerja kerajaan dan swasta yang nak cari income sampingan mahupun surirumah yang 24jam masa dihabiskan bersama anak2 di rumah. Jangan risau, shaklee bisnes adalah perniagaan yang mesra keluarga.



Family-oriented bisnes!
Gambar sewaktu Bengkel Product bertempat di HQ Shaklee di Sunway 
I'm a certified product consultant now!

Siap dapat sijil tau.jangan main2 surirumah ni dah betukar jadi Certified Nutritionist dah..hihi




Baiklah, jom kita tengok dulu APA KELEBIHAN mendaftar menjadi ahli shaklee :




1) Layak membeli rangkaian  Shaklee produk pada harga ahli iaitu diskaun sebanyak 25% daripada harga runcit


2) Boleh dapat cash rebate atau cash BONUS hasil pembelian untuk kegunaan sendiri/jualan setiap bulan sebanyak 5%-21%. best kan, Makan sendiri dan untuk kegunaan family pun boleh dapat bonus. 


3) BERPELUANG untuk jihad ekonomi atau MENJANA INCOME dari biznes Shaklee sama ada secara online atau offline atau kedua duanya sekali.Alhamdulillah team ena ada kepakaran untuk kedua2 jenis medium bisnes tersebut. Of course  dengan bantuan MENTOR yang dah terbukti BERJAYA!



4) ACCESS kepada SPECIAL GROUP kami iaitu Our Precious Empire Group dan 6 support group yang lain untuk testimonial, konsultasi dan maklumat terperinci mengenai produk2 Shaklee serta bimbingan cara pengambilan product yg sungguh EXCLUSIVE!



5) Khusus untuk mereka yang berdaftar untuk menjana income di bawah empayar ena, akan dimasukkan ke group- group Shaklee Bisnes di Facebook dan Telegram. Dalam group ini, anda akan didedahkan dengan rahsia rahsia bagaimana menjalankan business secara online dan juga offline. Di sini juga, anda akan membaca testimoni Rahsia Kejayaan ramai orang yang sudah berjaya dalam perniagaan  ini. REAL STORY, REAL SUCCESS!






FAQ- FREQUENTLY ASKED QUESTION:



Q: Bagaimana nak jadi distributor Shaklee ? 
A: Ada dua cara pendaftaran iaitu:

1)Membayar Registration fee sebanyak RM80 (WM) / RM90 (EM) dan anda akan mendapat Member Kit.

Atau

2) FREE MEMBERSHIP iaitu anda boleh beli barangan sehingga 200 point dalam 1 resit atau nilai barang lebih kurang RM700 , anda akan mendapat cash rebate sebanyak rm30 dan FREE memberkit yg bernilai rm80 (WM)/RM90 (EM)...JIMAT lebih rm100 tu!




KLIK DI SINI atau pada gambar di atas untuk mengetahui cara lanjut untuk mendapatkan
 FREE MEMBERSHIP anda!




Q: Berapa modal yang diperlukan ?
A: Tak perlu modal pun sebab dengan Shaklee ini kita boleh buat ala-ala dropship - bila customer order dan bayar barulah kita bayar kat Shaklee. Shaklee pula akan poskan barang tu kepada customer kita. Senang kan ? :)Unless nak simpan stok kat rumah, suka hati lah invest berapa pun. Hehe.



Q: Berapa sales/belian kena maintain setiap bulan ?
A: Tak perlu maintain sales/points unless anda sudah jadi leader. Tiada jumlah minimum yang anda perlu beli setiap bulan kecuali anda memang target nak mendapatkan cash bonus. Nak beli untuk sendiri & keluarga sahaja pun boleh. Tak rugi pun jadi ahli. :)



Q: Berapa keuntungan boleh dapat setiap bulan ?
A: Bergantung kepada sales/purchase kita pada bulan tersebut. Minimum 150 points untuk layak dapat cashback/rebate/bonus. Bonus bermula dari 5% sehingga 21%, depending on berapa points kita dapat. :)



Q: Kena cari orang ke ? Kena head hunting ke ?
A: Tak perlu ! Saya pun tak suka nak cari-cari orang paksa-paksa join/beli. :)



Q: Tapiii saya tak tahu macam mana nak mula berbusiness...
A: InshaAllah saya akan guide & coach anda sebab once anda dah register dengan saya, anda dah jadi tanggungjawab saya, 'anak' saya. :) Cuma usaha untuk berjaya itu terletak pada diri anda sendiri. InshaAllah. :)



Q: Saya nak register jadi ahli but tak nak jual-jual ni, boleh ke ?
A: Suka hati lah haha. Boleh je. Beli untuk kegunaan sendiri pun boleh. Saya takkan paksa anda jual, tanya lah mana-mana 'anak' saya, saya tak pernah paksa. Semua yang nak berbusiness semua atas inisiatif sendiri. If you need guidance saya akan tolong. :)



Q: Ok, cool ! So bagaimana nak register?
A: Saya boleh tolong registerkan. Anda cuma perlu bagi details yang diperlukan+registration fees. Selepas itu,anda tunggu kat rumah, nanti member kit sampai ye. :)





Shaklee Memberkit


'Isi Kandungan' dalam Shaklee Memberkit terdiri daripada
Catalog, Product Guide, Bussiness Manual ,Receipt Book & Business Rule and Regulation Book



Clear tak ? Hehe. If ada soalan tambahan boleh wassap/ private message saya ye. :)

Apa tunggu lagi?
bertindak sekarang dengan mendaftar sebaagi ahli di bawah empayar hebat kami hari ini juga!

*************

23 Faedah Jadi Ahli Shaklee Sebelum 30 october 2015!


#FREE multivitamin VITA LEA yang berharga RM94 , tahan selama 4 bulan!
**************
with love,


Aeinna Musa
013 357 3153
Founder of Precious Empire


Terima kasih kerana sudi membaca Keahlian dan Peluang Perniagaan.

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER di atas atau Wassap 0177172868 untuk baca REVIEW PERCUMA (39 m/s) 111 Formula Rezeki Melimpah Ruah