Saturday, 30 April 2016

April 2016, Bulan Terakhir Promosi Vivix 5%







**Sticky Post**

April 2016, Bulan Terakhir Promosi Vivix 5%

Assalamualaikum, Bismillah,

alhamdulillah setiap hari rasa sungguh energetik tambah pulak Promosi Shaklee bulan ni adalah my favourite product which is VIVIX


Ini lah rupa Vivix yang sungguh sedap dan berkhasiat  tu!






BERITA BAIK buat penggemar vivix shaklee . Harga jatuh gaung bulan ni last promosi vivix PEK JIMAT ni ye.


Vivix adalah the best shaklee product, mengandungi antioksidan tinggi yang memberi efek AWET MUDA dan boleh BANTU merencat sel2 kanser. .


Harganya TERLALU murah berbanding nilai serta qualiti nya. Biasa mereka yang beli 1 untuk diri sendiri end up repeat order untuk keramat hidup mereka juga ( ibu ayah) .
Sebab, .


KESIHATAN tu kan MAHAL😊 .

.
VIVIX adalah minuman campuran botani yang merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.
.
VIVIX mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberry Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan POLIFENOL yang menjadikan VIVIX begitu unik. .
**Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan semula jadi.
.
Keluarga ena sendiri minum vivix ni sebagai suplimen untuk tahap kesihatan yang TIPTOP, insyaAllah.
.
Kebaikan Vivix Shaklee: .

❤️Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti penuaan
❤️ Mengatasi masalah berat badan yang berlebihan
❤️Membantu mengelakkan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
❤️Membantu untuk mengecutkankan cyst / fibroid
❤️Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
❤️Mengurangkan kompilasi penyakit diabetes / kencing manis
❤️Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
❤️Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
❤️Membantu mengurangkan penyakit parkinson
❤️Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
❤️Meningkatkan kesihatan dan imunisasi badan
❤️Menggalakan kesihatan secara keseluruhan



.



Apa produk dalam set JIMAT dan BERBALOI ini?

2 botol Vivix



Berapakah harga set ini?

Harga asal set ini ialah RM  1007

Dapatkan set ini dan nikmati FREE MEMBERSHIP yang berharga RM 80 dan DISKAUN SEBANYAK 5% dari HARGA AHLI!



Berapa penjimatan HARGA jika beli set ini di bawah program YES?

Total PENJIMATAN set ini ialah lebih RM 300 !!!!
(termasuk FREE harga keahlian+ FREE postage)

***** 




PROMOSI VIVIX DICOUNT 5% untuk pembelian 2 botol. KLIK SINI untuk terus membuat pembelian sendiri. dan hubungi kak Ena untuk konsultasi ye.

Jimat lebih RM100 untuk sebotol tau! ish, memang rugi kalau TER MISS grab bulan ni..



CEPAT TAU!


**PROMO VITAMIN C pon masih berjalan ye. BELI 6 DAPAT 7. syok kan dapat FREE 1 botol Vitamin C dan Omega Guard



KLIK SINI untuk testimoni VITAMIN C

KLIK SINI untuk testimoni OMEGA GUARD



Sebarang pertanyaan atau tempahan,






📲 013 357 3153
📲 013 357 3153
📲 013 357 3153





Read More »
Terima kasih kerana sudi membaca April 2016, Bulan Terakhir Promosi Vivix 5%.

Friday, 29 April 2016

Beli Buku RM 1 serta Diskaun sehingga 70 % di Bookcafe



Assalamualaikum

Seronoknya masa mula-mula ena dapat tahu ada promosi di bookcafe.com.

ini kali kedua ena tahu menegani promosi bookcafe. ena suka buku2 terbitan PTS di bookcafe ini.

promosi kali ni BEST sebab harga buku dari ratus2 turun sehingga RM1 (f;lash sale) pon ada. syok kan. tapi of course lah ia limited. kene cepat baru dapat!


ok straight to the point


CARA NAK BELI : SECARA ONLINE DI WEBSITE BOOKCAFE  ( masuk link ini dan klik banner purple seperti di atas ye)

MULA : 29 APRIL 2016
PROMOSI TAMAT PADA : 9 MEI 2016


Februari hari tu ada borong juga masa promosi. masa tu promosi 50% je kali ni, sehingga 70% tau. Ena  ena memang suka beli buku terutama buku buku bisnes , motivasi dan buku agama.


Bagai  orang mengantuk disorong bantal lah ni.hehe


Tadi dah jalan-jalan di laman web bookcafe. Memang betul ada diskaun sehingga 70% dan flash sale buku terpilih dari rm120 jatuh sehingga RM 1 sahaja!!! Bayangkan ada buku hebat yang berharga hanya rm1! dan rm3 . yang rm5 pon banyak.

Ok, dah sangat teruja ni. Harus lah nak order jugak ni. hihi





Pepatah ada mengatakan ,
ALL LEADERS ARE READERS
BUT NOT ALL READERS ARE LEADERS


ok, jom baca buku, niat impian dan target ena untuk 2016, sebulan baca 2 buah buku..chaiyokkkk!!


;)



P/s:

KLIK SINI
KLIK SINI
KLIK SINI
untuk 111 Tips Kaya Rezeki Melimpah Ruah dan Tips Bebas Hutang!



-KAK ENA-
+6 013 357 3153






Read More »
Terima kasih kerana sudi membaca Beli Buku RM 1 serta Diskaun sehingga 70 % di Bookcafe.

Sunday, 24 April 2016

Segmen Tonton Uk20 Free Gift

http://ucingkadayan.blogspot.com/2016/04/segmen-tonton-uk20-free-gift.html


  Uk20 adalah Animasi pendek yang bercorak komedi untuk hiburan semata-mata.Uk20 kali ini mempersembahkan 'free gift".Sinopsis :Ucing telah di beri Free Gift berupa iphone dari Orang yang tidak di kenali,adakah betul itu iphone .? dan apakah balasan Free Gift Ucing kepada Orang tersebut.? Anda akan menonton Animasi Free Gift setelah tamat Segmen ini.



 Dengan itu Saya minta Anda Support untuk Animasi ini.Syarat-syarat adalah mudah :



1) Follow Blog Ucing Kadayan,Google + atau Facebook Ucing.

2) Buat Tajuk Post "Segmen Tonton Uk20 Free Gift"

3) Copy semua Coding yang telah disediakan di box dan Paste ke dalam ruangan html dan publish.Tag Rakan Anda.

4) Tinggalkan Url post Anda ke dalam ruangan Komen Disini.

5) Tamat Segmen 29-4-2016.Kepada Blogger yang ikut Segmen ini akan di Senaraikan dalam Video Animasi Uk20 Free Gift Sebagai Supporters.



Read More »
Terima kasih kerana sudi membaca Segmen Tonton Uk20 Free Gift.

Pencarian Bloglist Sebulan Mei/Jun by Aisyhah Nyais



Jom sama2 support Blogger Aishah Nyais

KLIK BANNER untuk join ye.




Read More »
Terima kasih kerana sudi membaca Pencarian Bloglist Sebulan Mei/Jun by Aisyhah Nyais.

Segmen Bloglist Azhafizah.com Mei & Jun 2016

Bulan April bakal berakhir, bloglist untuk March & April akan di gantikan dengan bloglist baru untuk bulan Mei & Jun. Berminat untuk masuk bloglist blog sihatimerahjambu ni, boleh sertai segmen ini. Segmen simple je. Cuma perlu buat entry dan copy & paste je. Pemilihan 10 blog melalui random.org.

Klik banner untuk sertai  Segmen Bloglist Azhafizah.com Mei & Jun 2016
http://www.azhafizah.com/

TAMAT : 28 APRIL 2016

Langkah Penyertaan Segmen
1. Buat entry bertajuk : Segmen Bloglist Azhafizah.com Mei & Jun 2016
2. Copy & paste coding dalam kotak bawah ni di ruangan HTML entry
3. Publish dan tinggalkan link entry dalam kotak komen di entry asal Segmen Bloglist Azhafizah.com Mei & Jun 2016 



 
Terima kasih atas sokongan semua ^__^
Read More »
Terima kasih kerana sudi membaca Segmen Bloglist Azhafizah.com Mei & Jun 2016.

Segmen 12 Jam Bloglist #20 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan Mei dan Jun 2016 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 24 April 2016, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #20 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?


12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 1 Mei 2016.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...
Read More »
Terima kasih kerana sudi membaca Segmen 12 Jam Bloglist #20 Mialiana.com.

Tuesday, 19 April 2016

Jom Detox Bersama Kak Ena !





Bismillah.

Alhamdulillah hari pertama kak ena #misiDetoxbody
#misidetoxHati

Walaupun sedang menyusu kan anak secara eksklusif , kak ena sahut cabaran detox program anjuran shaklee untuk april-jun 2016 ni dan kami bergerak secara jemaah. Kalau sorang2 harus pancit kat tengah jalan je kak ena ni. Maklum lah, kak ena dan makanan berpisah tiada😂😂. Kalau tak percaya cuba tanyKamal Fadzli Abd Rahmanan. Hihi!

Owh ye, segala info detox program kak ena akan letak dlaam 1 album khas mulai harini di fb ni. Untuk rujukan kak ena dan juga sahabat yang ingin turut sama ke arah KEKAL LEBIH SIHAT.

Program ni bermula 7 hari dulu kemudian akan diteruskan sehingga day 30. 7 hari pertama ni kire tough period juga lah. Harap nya kak ena lepas la 7 hari pertama ni dengan jayanya😅

===========
Untuk MENU hari pertama , suggested menu adalah :

Tema menu : Its All About Fibre

Menunya sayur hijau berdaun dan buah buahan. ( refer album #misiDetoxKakEna ) sat g kak ena uplod full menu k...sayur2 n buah je tau!

☝✔Untuk ibu menyusu macam kak ena, boleh ambil ayam/ikan untuk day 1 ni.

===========
Shaklee suplimen yang perlu diambil untuk bantu detox pada hari pertama :

Pagi;
🍇Vivix 1 sudu kecil
🍇alfalfa complex 5 biji
🍇DTX complex 3 biji

Tengah hari ;
🍇peppermint ginger plus 3 biji

Sebelum tidur;
🍇herb lax 4 biji

***untuk ibu menyusu, boleh ambil Energizing Soy Protein atau cinch Shake , blend dengan buah buah. Blend dengan apple hijau best sangat tau! Cuba lah.

Geng Detox Anda
KAK ENA
+6 013 357 3153
Read More »
Terima kasih kerana sudi membaca Jom Detox Bersama Kak Ena !.

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER utk baca review percuma '111 Formula Rezeki Melimpah Ruah'