Thursday, 31 March 2016

PROMOSI MAC 2016 - Hot Selling Energizing Soy Protein & Vivix



PROMOSI SHAKLEE MAC 2016

 

Assalamualaikum semua..apa khabar..alhmdulillah. ucap lah syukur untuk setiap nikmat yang kita kecapi dan untuk apa yang kita tiada.


Semoga hari2 kita sentiasa dilimpahi rahmat dan di bawah lindungan dan barokah Allah SWT. aameen.


Hari ni ena nak perkenalkan promosi2 shaklee untuk bulan September ni. Sungguh istimewa kerana bulan ni shaklee menawarkan promosi untuk produk nya yang TERLARIS iaitu ENERGIZING SOY PROTEIN dan produk TERBAIK shaklee iaitu VIVIX.. selain itu, multivitamin kanak2 pon tengah promosi juga sekarang!


Jom kita lihat satu2.


PROMOSI #1  - BUY 6 FREE 1 ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP)






Promosi #1 ialah BELI 6, FREE ESP,  . Apa lagi yang anda dapat?


  • Set promosi ni JIMAT sehingga RM 300 lebih..
  •  FREE  1 canister Energizing Soy Protein yang berharga  RM 159!
  • Harga Set ini RM 954 ( harga runcit/ harga bukan ahli)
  • Layak menikmati HARGA AHLI iaitu 20-30% DISKAUN per item.
  • CASH REBATE bernilai hampir  RM 40! akan dikreditkan terus ke akaun milik anda;)
  • FREE postage ke seluruh negeri di Malaysia

  • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
  •  Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)

PROMOSI #2  - BUY 2  ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP), GET 5% LESS







    Promosi #2 ialah BELI 2 ESP,  DISKAUN 5%! Apa lagi yang anda dapat?
    • Set promosi ni JIMAT sehingga lebih RM 70..
    • Harga Set ini RM 302.10 ( harga runcit/ harga bukan ahli)
    • Daftar sebagai ahli dan total PENJIMATAN untuk set ini ialah RM164!

    • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
    • Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)


    PROMOSI #3  - BUY 2 VIVIX GET 5% OFF







    Promosi september, beli 2 botol vivix dengan DISKAUN 5%




     Promosi #3 ialah BELI 2 Vivix, dapat DISKAUN 5% . Apa lagi yang anda dapat?



    • TOTAL PENJIMATAN  untuk set  promosi ni ialah RM 400 lebih!
    • Diskaun 5% setiap botol vivix ( dikira dari harga ahli tau!..so set lagi murah dari harga member)
    • Harga set ini ialah RM 956.65 (harga runcit/harga bukan ahli)
    • Layak menikmati HARGA AHLI iaitu 20-30% DISKAUN per item.
    • CASH REBATE bernilai hampir  RM 40! akan dikreditkan terus ke akaun milik anda;)
    • FREE postage ke seluruh negeri di Malaysia

    • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
    •  Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)

      PROMOSI #4- BUY 3  FREE 1 VITA LEA FOR CHILDREN




      Promosi  Shaklee,  beli 3  dapat 4 botol Vita Lea  for Children




      Promosi #4 ialah BELI 3, DAPAT 4 botol Vita Lea for Children . Apa lagi yang anda dapat?


      • Set promosi ni JIMAT sehingga RM188 !

      • Dapat FREE  1 botol Vita Lea for Children yang berharga  RM 117.66 sebotol
      • 1 botol tahan sehingga 2 bulan!
      • Harga set ini ialah RM 352.98 (harga runcit/harga bukan ahli)

      • Daftar sebagai ahli dan total PENJIMATAN untuk set ini ialah RM282!

      • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
      • Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)




      BESTNYEEEE PROMO BULAN NI!! 



      Aah, best sangat2 kan.tengok tang PENJIMATAN tu tak tahan tu..yela, kita nak sihat..pada masa yang sama nk BERJIMAT juga kan..


      So, uols better GRAB  promo bulan ni cepat2.  kesihatan MAHAL harganya..jangan sambil lewa atau berkira bab kesihatan diri,ibu bapa dan anak2 tau!







      kalau nak tanya apa2 atau tempahan set promo terJIMAT ni, pm je ena k.



      kalau nak berjinak2 dengan bisnes pon boleh pm ena..sama2 kita menjana income sampingan at least 4 angka sebulan..





      Your Health & Beauty Consultant


      013 357 3153

      013 357 3153

      013 357 3153

        Read More »
        Terima kasih kerana sudi membaca PROMOSI MAC 2016 - Hot Selling Energizing Soy Protein & Vivix.

        Tuesday, 22 March 2016

        "Giveaway Cash RM600 MAC2016 by Emas Putih"



        *sila tekan banner diatas untuk join*


        Hadiah :

        Top Referral RM100x1
        Random Cash RM50x10


        Start : 20 Mac 2016 - 3 April 2016



        Read More »
        Terima kasih kerana sudi membaca "Giveaway Cash RM600 MAC2016 by Emas Putih".

        Thursday, 10 March 2016

        Kulit Cantik, Body Maintain. Perfect Dah Tu !

        Pengalaman dengan Shaklee dan ESP.
        ==============================

        Saya pernah dengar jenama Shaklee sebelum tahun 2000 lagi masa pergi rumah abg sulong di ipoh. Masa tu x tau pun Shaklee tu produk MLM. Yang saya tau tu produknya vitamin. Sampailah ketika saya menyusu anak ke 3 pada tahun 2009, susu saya x memberangsangkan. Tambahan lagi saya perasan badan x berapa sihat. Saya pitam dalam komuter. Beberapa kali nak pitam sedang berjalan pergi dan balik kerja.



        Risau takut sakit ke apa saya pergi klinik utk pemeriksaan. Doktor kata ok tak ada masalah tapi saya tau badan saya x ok. Sedang mengepam berjemaah dalam surau, kami sembang2 sampailah ke cerita susu. Kawan saya makan supplemen beli online. Dia pun bagi saya alfalfa 10 bj. Dia bagi website sekali dan saya pun surf. Saya email nak beli alfalfa tapi dia call promote macam2 sampai saya terbeli sehingga RM500. BAYANGKAN asalnya nak beli RM50 jadi RM500. Saya dapat free membership. Produk yang saya ambil masa tu termasuk ESP.



        Alhamdulillah kesihatan saya bertambah baik. Dalam masa 6 bulan consume berat badan saya turun 58 ke 51kg sampai ada org tegur samada saya sakit ke nampak badan susut. Saya rasa sebab badan well nourish so lemak pun x berkumpul. Biasa sangat org cakap lepas beranak ramai2 badan pun naik tapi teori tu X berlaku pada saya. ESP mmg saya x miss. Balik kerja sementara masak tu minum ESP dulu. Lepas siap masak, perut masih kenyang. Sudahnya saya x makan malam. Itu yang susut agaknya. So ESP ni sesuai utk yang nak diet x makan malam.



        Saya hamil lagi anak ke 4 pada 2011. Kali ni memang anak Shaklee. ESP sangat membantu saya untuk kekal bertenaga. Bayangkan masa bulan puasa waktu sahur saya boleh telan ESP shake dengan kurma saja. Kenyang sampai waktu berbuka. Saya dah x minum susu An*um sejak ambil ESP. pengalaman saya anak sulong minum An*um dan En**mama sampai 7 tin, hampir setiap malam kaki saya cramp. Berbeza dengan ambil Shaklee. Kalau tak ambil ostematrix, sebelum tidur minum segelas ESP boleh elak cramp kaki jugak. Kawan saya pulak minum susu An*um tu dpt GDM. Ada gula tersembunyi dalam tu x boleh nak minum banyak rupanya.



        Dalam pantang pun saya enjoy sebab cepat sihat. Dek kerana pantang sendiri jadi kenalah cepat2 sihat. Banyak minum ESP kalau waktu2 x sempat makan. Memang mengenyangkan. Berat badan pun cepat susut. Luka cepat sembuh. Kulit x kusam. Yang penting rasa sihat sangat. Anak ke 5 dan ke 6 pun masih berpantang dengan Shaklee jer. Puas hati dah.







        Kalau nak maintain kulit gebu, ambil ESP 2-3 sudu utk 3 kali sehari. Protein penting utk penghasilan sel kulit baru. Sebulan perlukan 2 tin lebih kurang. Memang sesuai sangat laa amik promo buy 6 free 1 ni sebab tahan untuk 3 bulan jer. Kulit cantik, body maintain. Perfect dah tu.  😊😊



        -Puan Fauziah Chilun-
        Pelanggan Shaklee,
        Peminat Energizing Soy Protein


        Alhamdulillah seronok pula baca testimoni salah seorang customer kami. Suplimen Energizing Soy Protein ni jadi asbab je kepada kesihatan yang baik pada Pn Fauziah. Yang penting kita ikhtiar dan serah pada Allah yang memberi rezeki pada kita semua


        Jika anda nak cuba Energizing Soy Protein atau mana mana suplimen shaklee, boleh hubungi Ena untuk konsultasi atau tempahan.


        KLIK SINI untuk promosi terbaru khas untuk anda !


        Your Health & Beauty Consultant
        ENA MUSA
        +6 013 357 3153






        Read More »
        Terima kasih kerana sudi membaca Kulit Cantik, Body Maintain. Perfect Dah Tu !.

        Wednesday, 9 March 2016

        Teknik Memiliki Simpanan BESAR Walaupun Ber 'Gaji Kecil' !

        SIAPA KATA GAJI KECIL TIADA PELUANG MENABUNG 'WANG BESAR'..
        .

        .
        Assalamualaikum. Artikel yang ena kira bermanfaat untuk kita membuat saving cash ini ena kongsikan di blog ena untuk tujuan rujukan peribadi juga. Semoga kita semua dipermudahkan untuk membuat simpanan masa depan.

        .
        Jom baca, hadam dan MULA BERTINDAK.
        .
        Dari fb Tn Bri,

        Saya lakarkan semula idea asal oleh Syafieqah A'lya bagaimana anak muda yang bergaji sekitar RM1,500-RM2,000 boleh mengumpul simpanan yg besar dengan meng'aplikasi' beberapa teknik mudah dalam ASB Financing (ASBF). Dgn cara ini, anak muda terutama pasangan yang sedang merancang perkahwinan boleh memasang impian untuk memiliki sebuah rumah kecil dan sebuah kereta terpakai secara tunai.
        .
        Bagaimana CARAnya..?
        --> Tahun 1, mohon ASBF1 RM50,000 @ 5.2% dgn tempoh max 30 tahun. Bayaran bulanan tanpa takaful ialah RM275 sebulan. Bayar sendiri untuk setahun.
        --> Tahun 2, gunakan teknik rolling dividen untuk bayaran ansuran tahun ke 2 sehingga ditamatkan @ 5 tahun.
        --> Tahun 2 juga, mohon 1 lagi ASBF2 RM50,000 @ 5.2% dgn tempoh max 30 tahun. Pada masa ini, komitmen anda masih kekal 275 sebulan.
        --> Layan ASBF2 dgn Teknik Terkumpul (Compound Dividen) dimana dividen tidak dikeluarkan. Kekalkan bayaran RM275 sebulan sehingga ditamatkan @ 5 tahun.
        --> Info grafik strategi ini, layari www.briadvisory.com/gajikecil.html
        .
        OK. Lihat hasilnya apabila ASBF1+2 ini ditamatkan (terminate loan) @ 5 tahun.
        .
        Ini kiraan pulangan@hasil untuk seorang..
        .
        ------------------------------
        Sijil Pertama @ 5 Tahun
        -----------------------------
        Baki Principal : RM4,000
        Dividen Terakhir : RM3,625
        Lebihan Dividen : RM1,300
        Jumlah : ✔RM 8,925✔
        .
        ---------------------------
        Sijil Kedua @ 4 Tahun
        ---------------------------
        Baki Principal : RM3,000
        Dividen terkumpul: RM16,155
        Jumlah : ✔RM19,155✔
        .
        Jumlah Sijil 1 + Sijil 2 = RM28,080 (seorang).
        .
        Jika anda dan pasangan memohon dan merancang simpanan dengan strategi ini secara bersama, maka hasil anda berdua ialah sebanyak ✔RM56,000✔ dalam tempoh 5 tahun.
        .
        Dengan RM56,000, anda berdua sudah tentunya mampu membuat pelbagai perancangan kewangan yang anda idamkan. Woowww..ini baru cinta sejati. Dah ada duit..jgn biarkan tulang rusuk bergetar lama sgt..kahwin cepat..😁
        .
        Maaf kerana saya tidak meletakkan sasaran 6 tahun tetapi cukup hanya 5 tahun sahaja kerana majoriti kita kurang iman untuk bersabar dgn tempoh yg lama..😊
        .
        Apapun, kami hanya mampu melakarkan idea untuk anda semua. At the end, anda rancanglah kewangan anda mengikut capacity & capability kewangan anda sendiri.
        .
        Kesimpulannya, samada anda bergaji kecil atau besar bukanlah faktor penentu kejayaan kewangan seseorang. Ramai juga yg bergaji besar tapi belum ada sebarang simpanan.
        .
        DELAY DOES NOTHING..
        FAST ACTION, FAST RESULT..

        .





        P/s:

        KLIK SINI
        KLIK SINI
        KLIK SINI
        untuk 111 Tips Kaya Rezeki Melimpah Ruah dan Tips Bebas Hutang!






        Read More »
        Terima kasih kerana sudi membaca Teknik Memiliki Simpanan BESAR Walaupun Ber 'Gaji Kecil' !.

        Monday, 7 March 2016

        Rahsia Besar Jutawan Gandakan RM100 Menjadi RM4800 Dalam 3 Minggu Sahaja




        The Power Of Sedekah

        3 minggu lepas, saya menghadiri satu seminar selama 5 hari.

        Seminar ini kebanyakannya dihadiri oleh mereka yang diberi kelapangan kewangan oleh Allah. Ini kerana kos seminar itu hampir RM8,000 untuk 5 hari.

        Tak ramai yang mampu hadir disebabkan kos yang sangat tinggi.

        Bertemu Dengan Ramai Jutawan

        Sepanjang 5 hari di sana, saya bertemu dengan ramai jutawan.

        Mereka ‘tersangat’ kaya.

        Ada yang income mencecah RM500k-RM600k sebulan, baru berusia 40-an.

        Ada yang baru berusia 25 tahun, tapi pendapatan bulanan sudah mencecah RM50k sebulan.

        Ada yang berusia 35 tahun. Sales tahunan mencecah RM120 juta.

        Tak boleh nak cerita semua. Sebab terlalu ramai yang hebat.

        Subhanallah. Saya sendiri terkejut dengan kejayaan mereka.

        Jangan tunggu kaya baru nak sedekah. Sebab itulah nanti kita tak kaya kaya. Untuk menerima, kita perlu memberi dahulu.

        Nasihat Dari Para Jutawan

        Semasa salah satu sessi, saya sarapan pagi bersama mereka.

        Saya tanya mereka, apa rahsia amalan yang mereka buat untuk berjaya sampai ke tahap itu?

        Salah seorang peserta, berusia 25 tahun berpendapatan RM50k sebulan berkongsi dengan saya.

        “Bang, saya nak share satu benda aja. Kalau kita nak yang terbaik. Kita kena beri yang terbaik. Nak duit banyak, kena sedekah banyak. Satu benda mudah yang saya nak share dengan abang, sedekah bila masuk masjid. Abang buka beg duit, ambil duit yang paling besar. Then, sedekah kat tabung masjid. Abang buat aje, nanti abang akan rasai perbezaannya. Bila kita beri yang terbaik, Allah pulangkan yang terbaik untuk kita.”

        Kemudian, salah seorang CEO syarikat lain menambah.

        “Firdaus, kau jangan percaya apa dia ni cakap. Jangan percaya, tapi kau buat aje!!! Ingat, duit yang paling besar dalam wallet ok.”

        Kemudian, salah seorang CEO syarikat lain pulak menambah.

        “Saya ni dah lama jutawan. Tapi, dulu nak sedekah kat masjid, RM10 pun rasa berat. Kedekutnya saya waktu tu. Tapi, lepas saya belajar. Saya dah tak kedekut. Saya pun sama macam mereka. Saya keluarkan duit yang paling besar ada dalam wallet saya. Saya juga selalu tukar duit kecil, RM1, RM5, RM10, RM20 dan saya selalu bawa bersama saya. Bila saya jumpa orang yang memerlukan, saya akan sedekah ikut keperluan mereka.”

        Wowwww…… Ini rupanya rahsia mereka.

        Saya Masuk Masjid Dan Teringat Kata Kata Mereka

        Hari Khamis yang lepas, saya masuk ke Masjid di Parit Buntar.

        Pada waktu tu, saya teringat nak bersedekah kepada masjid. Saya berazam nak sumbanglah RM50 kepada masjid. Sebab saya sangka itulah duit yang paling besar saya ada dalam wallet.

        Tiba tiba, bila saya buka beg duit.

        Allahuakbar. Macam mana ada duit RM100 pulak dalam wallet saya ni?

        Aduh !!!!!

        Iman saya mula bergoyang. Nak sumbang RM50 pun dah kira besar. Inikan pula RM100. Fuhhhhh…. Saya berpeluh seketika.

        Tapi, disebabkan saya teringat kata kata para jutawan yang menggalakkan saya menderma wang terbesar dalam wallet. Saya pun, dengan rasa ‘berat hati’. Saya keluarkan RM100 dan masukkan dalam tabung masjid.

        Saya ingat lagi, masa saya sumbang tu. Saya berdoa kepada Allah.

        “Ya Allah, aku berikan yang terbaik untuk Mu. Aku tak tahu macam mana Kau akan gantikan duit ini untukku. Tapi, aku sudah menjalankan tanggung jawabku. Sekarang, aku serahkan pada Mu untuk mengaturkan sesuatu untuk aku.”

        Sejujurnya, masa saya keluar masjid. Saya asyik berfikir.

        “Hmmm…. macam manalah Allah nak gantik RM100 ni dalam masa segera?” tak nampak jalan yang saya akan dapat duit dari mana mana sumber bisnes yang saya buat.

        Tapi, tak per lah. Saya buat kerja saya, selebihnya saya serahkan kepada Allah.

        Apa Berlaku Pada Hari Jumaat?

        Pagi Jumaat, saya buat kerja seperti biasa. Tiba tiba, saya dapat panggilan telefon daripada abang saya.

        “Daus, cepat cepat. Jual saham yang hang beli tu? Sekarang naik mencanak.”

        Tanpa membuang masa, saya terus onlinekan telefon saya.

        Saya cek saham yang dah 2-3 minggu saya beli, yang asyik turun tak naik naik. Saya pun dah sedikit kecewa dengan saham ni.

        Terbeliak biji mata saya tengok harga semasa saham tersebut.

        Allahuakbar.

        Kalau dihitung mudah, keuntungan sekitar RM4,800.

        Subhanallah. Tanpa membuang masa, saya terus jual saham tersebut.

        Syukur Alhamdulillah.

        Saya benar benar tak sangka, Allah nak beri rezeki kepada saya daripada pintu yang tidak saya sangka.

        Memang saya jangka saham yang saya beli tu akan naik. Saya jangka untung dalam RM1,000-RM1,500. Tak lah sampai RM4,800 dalam tempoh 2-3 minggu.

        Subhanallah. Saya bersyukur dengan nikmat yang Allah berikan.

        Selepas itu, saya pergi ke masjid untuk menunaikan Solat Jumaat. Sekali lagi, saya buka beg duit saya, saya dermakan wang paling besar yang saya ada.

        Kali ini, saya berdoa kepada Allah.

        “Ya Allah, aku bersyukur dengan nikmat yang Kau berikan kepadaku. Terima kasih kerana memberi ‘pulangan’ kepada aku dengan begitu pantas. Hari ini, aku berikan sumbangan aku lagi untuk masjid ini. Semoga Kau berikan yang lebih baik buat aku selepas ini.”

        Jangan takut untuk bersedekah.

        Allah Allah…..

        Selama ini, bukan saya tak percaya THE POWER OF SEDEKAH.

        Saya tersangat percaya, tapi biasalah. Kita manusia. Kita selalu rasa takut nak MEMBERI. Kita ingat dengan memberi akan mengurangkan apa yang kita ada.

        Sebenarnya tak, bila kita memberi. Kita akan menambah apa yang kita sedia ada.

        Saya tulis kali ini, semata mata untuk memberi kekuatan kepada saya untuk memberi yang terbaik dalam setiap perkara yang saya lakukan.

        Semoga kisah ini juga sedikit sebanyak akan memberi inspirasi kepada anda untuk bersedekah.

        Kawan kawan semua…. Jom Bersedekah.

        Ingat pesan ini, “Kita kurang berjaya bukan kerana kita kurang menerima, tetapi kerana kita kurang memberi. The more we give, the more we get back. Insya Allah.”

        Jika kita tak mampu nak bersedekah dengan wang ringgit, jom bersedekah dengan cara yang paling mudah. Iaitu dengan memberi senyuman.

        Kalau ini pun kita tak mampu nak lakukan, hmmm…. Lebih baik kita usah hidup.

        Semoga Allah beri kekuatan kepada kita untuk lebih banyak memberi selepas ini.


        Aameen.


        P/s:

        KLIK SINI
        KLIK SINI
        KLIK SINI
        untuk 111 Tips Kaya Rezeki Melimpah Ruah dan Tips Bebas Hutang!



        Read More »
        Terima kasih kerana sudi membaca Rahsia Besar Jutawan Gandakan RM100 Menjadi RM4800 Dalam 3 Minggu Sahaja.

        BAGAIMANA REZEKI YANG BERKAT?







        INDIKATOR REZEKI BERKAT

        Saya menonton "Tanyalah Ustaz" pagi ini, berkaitan rezeki yang berkat.

        Ustaz mengupas tentang dua "K" yang ada di dalam keberkatan rezeki.
        Iaitu :-

        1) Kerja mesti HALAL.

        2) Kerja sungguh-sungguh.

        Kerja mesti HALAL merangkumi

        a) Perniagaan yang baik.
        b) Kerja dengan tangannya sendiri - jangan meminta pada orang. Kerja dengan kudrat sendiri.

        Kerja sungguh-sungguh maksud nya jika masuk kerja

        1) Masuk on time. Jika masuk pukul 9pagi, masuk pukul 9pagi. Jika 8pagi, 8 pagi dan seterusnya. Bagi yang bekerja sendiri, masa bekerja lebih FLEKSIBEL.

        2) sepanjang bekerja jangan curi harta benda pejabat - walaupun sekecil-kecil pen.

        3) sepanjang bekerja jangan curi masa sepanjang 8 jam bekerja - walaupun browse internet kecuali time rehat.

        4) jangan guna fotostat kat opis untuk fotostat IC anak, bini, suami, mak ayah dan sebagainya.

        5) jangan guna printer untuk print resume -- konon nak cari kerja lain. Jangan g

        Apabila ada perkara-perkara ini yang kita lakukan,
        Allah akan cabut keberkatan itu slow-slow dan perlahan.

        Natijahnya --- duit gaji walaupun banyak, kita akan rasa sikit. Ia bagai lalu sekejap je dalam akaun bank.

        Bukan itu sahaja, Allah hadirkan pelbagai musibah di dalam hidup kita.

        + Kereta rosak
        + Anak demam, sakit
        + Barang-barang elektrik kat rumah rosak
        + Rumah kena pecah
        + Kereta hilang
        + Kena samun

        Nauzubillah. Sebab itu, Allah kata,

        Berkat -- adalah sesuatu perkara itu akan mendorong kita membuat kebaikan dan menghalang kita membuat keburukan.

        #tanyalahustaz


        KLIK SINI
        KLIK SINI
        KLIK SINI
        untuk mengetahui RAHSIA REZEKI MELIMPAH RUAH DAN TIPS LANGSAI HUTANG.



        Read More »
        Terima kasih kerana sudi membaca BAGAIMANA REZEKI YANG BERKAT?.

        Saturday, 5 March 2016

        "Segmen Bloglist By Aina"



        Jom  support blog comel ni. Her first segmen ni. teringat masa ena mula2 buat segmen aritu, memang neves.hehe


        jom lah join, KLIK JE BANNER untuk join ye



        Read More »
        Terima kasih kerana sudi membaca "Segmen Bloglist By Aina".

        Friday, 4 March 2016

        SEGMEN BLOGLIST VITAMINWAWA MARCH-MAY 2016


        Jom support Jutawan Wawa

        KLIK BANNER untuk join ye

        Read More »
        Terima kasih kerana sudi membaca SEGMEN BLOGLIST VITAMINWAWA MARCH-MAY 2016.

        DISCLAIMER

        Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.