PROMO OCT- HOT SELLING ESP!

Thursday, 31 March 2016

PROMOSI MAC 2016 - Hot Selling Energizing Soy Protein & Vivix



PROMOSI SHAKLEE MAC 2016

 

Assalamualaikum semua..apa khabar..alhmdulillah. ucap lah syukur untuk setiap nikmat yang kita kecapi dan untuk apa yang kita tiada.


Semoga hari2 kita sentiasa dilimpahi rahmat dan di bawah lindungan dan barokah Allah SWT. aameen.


Hari ni ena nak perkenalkan promosi2 shaklee untuk bulan September ni. Sungguh istimewa kerana bulan ni shaklee menawarkan promosi untuk produk nya yang TERLARIS iaitu ENERGIZING SOY PROTEIN dan produk TERBAIK shaklee iaitu VIVIX.. selain itu, multivitamin kanak2 pon tengah promosi juga sekarang!


Jom kita lihat satu2.


PROMOSI #1  - BUY 6 FREE 1 ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP)






Promosi #1 ialah BELI 6, FREE ESP,  . Apa lagi yang anda dapat?


  • Set promosi ni JIMAT sehingga RM 300 lebih..
  •  FREE  1 canister Energizing Soy Protein yang berharga  RM 159!
  • Harga Set ini RM 954 ( harga runcit/ harga bukan ahli)
  • Layak menikmati HARGA AHLI iaitu 20-30% DISKAUN per item.
  • CASH REBATE bernilai hampir  RM 40! akan dikreditkan terus ke akaun milik anda;)
  • FREE postage ke seluruh negeri di Malaysia

  • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
  •  Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)

PROMOSI #2  - BUY 2  ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP), GET 5% LESS







    Promosi #2 ialah BELI 2 ESP,  DISKAUN 5%! Apa lagi yang anda dapat?
    • Set promosi ni JIMAT sehingga lebih RM 70..
    • Harga Set ini RM 302.10 ( harga runcit/ harga bukan ahli)
    • Daftar sebagai ahli dan total PENJIMATAN untuk set ini ialah RM164!

    • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
    • Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)


    PROMOSI #3  - BUY 2 VIVIX GET 5% OFF







    Promosi september, beli 2 botol vivix dengan DISKAUN 5%




     Promosi #3 ialah BELI 2 Vivix, dapat DISKAUN 5% . Apa lagi yang anda dapat?



    • TOTAL PENJIMATAN  untuk set  promosi ni ialah RM 400 lebih!
    • Diskaun 5% setiap botol vivix ( dikira dari harga ahli tau!..so set lagi murah dari harga member)
    • Harga set ini ialah RM 956.65 (harga runcit/harga bukan ahli)
    • Layak menikmati HARGA AHLI iaitu 20-30% DISKAUN per item.
    • CASH REBATE bernilai hampir  RM 40! akan dikreditkan terus ke akaun milik anda;)
    • FREE postage ke seluruh negeri di Malaysia

    • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
    •  Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)

      PROMOSI #4- BUY 3  FREE 1 VITA LEA FOR CHILDREN




      Promosi  Shaklee,  beli 3  dapat 4 botol Vita Lea  for Children




      Promosi #4 ialah BELI 3, DAPAT 4 botol Vita Lea for Children . Apa lagi yang anda dapat?


      • Set promosi ni JIMAT sehingga RM188 !

      • Dapat FREE  1 botol Vita Lea for Children yang berharga  RM 117.66 sebotol
      • 1 botol tahan sehingga 2 bulan!
      • Harga set ini ialah RM 352.98 (harga runcit/harga bukan ahli)

      • Daftar sebagai ahli dan total PENJIMATAN untuk set ini ialah RM282!

      • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
      • Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)




      BESTNYEEEE PROMO BULAN NI!! 



      Aah, best sangat2 kan.tengok tang PENJIMATAN tu tak tahan tu..yela, kita nak sihat..pada masa yang sama nk BERJIMAT juga kan..


      So, uols better GRAB  promo bulan ni cepat2.  kesihatan MAHAL harganya..jangan sambil lewa atau berkira bab kesihatan diri,ibu bapa dan anak2 tau!







      kalau nak tanya apa2 atau tempahan set promo terJIMAT ni, pm je ena k.



      kalau nak berjinak2 dengan bisnes pon boleh pm ena..sama2 kita menjana income sampingan at least 4 angka sebulan..





      Your Health & Beauty Consultant


      013 357 3153

      013 357 3153

      013 357 3153

        Terima kasih kerana sudi membaca PROMOSI MAC 2016 - Hot Selling Energizing Soy Protein & Vivix.

        DISCLAIMER

        Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

        111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

        111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
        Jemput klik BANNER di atas atau Wassap 0177172868 untuk baca REVIEW PERCUMA (39 m/s) 111 Formula Rezeki Melimpah Ruah