Tuesday, 24 May 2016

Kesan Detox 3/18 : Buang Toksin Secara Selamat dan Sihat

Kesan detox- buang toksin secara sihat
Kesan Detox 3/18 : Buang Toksin Secara Selamat dan Sihat ! | Assalamualaikum.  Ena kongsikan pengalaman Siti Firdaus yang join cabaran detox hari ke 4 beliau dah mula rasa kelainan hasil dari guideline dan menu detox yang disediakan di grup rahsia kami. 3-4 kali 'flush' toksin melalui proses detox semulajadi iaitu buang air besar. 


Ena pernah ada kawan perempuan yang sampai 2 minggu tak 'membuang' bayangkan bagaimana sarat dan letihnya sistem pencernaan dan organ hati beliau nak tapis toksin yang berkitar dalam badan berkali2 sehingga 2 minggu tu. Allahu. Jangan sampai timbul penyakit baru kita sibuk dan mengubat pula padahal diri sendiri yang mengundang penyakit. CEGAH lah dari sekarang. Macam macam tau penyakit boleh datang akibat tokin terkumpul dalam badan.


so, nasihat ena sertai kempen detox kami dan rasai perubahan . Eat well, live healthily.


AlhamdulillahCabaran Detox Shaklee sedang berlangsung dari April-Jun 2016. Jom sertai kami. Konsultasi eksklusif sehingga anda capai berat idaman dan unggul serta menawan!


Yang lebih penting, NIAT asal join cabaran detox ni adalah untuk kekal lebih sihat dalam jangka masa yang panjang. bila sihat insyaALLAh cantik dan cergas serta gojes;)


Your Beauty & Health Consultant ;


+6 013 357 3153
+6 013 357 3153
+6 013 357 3153
Aeinna Musa
ID Shaklee : 960982
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Terima Kasih Singgah Komen di Blog Ena..

Semoga kita semua dikurnia rezeki yang banyak serta berkat dan kesihatan yang baik hendaknya

Have a nice day ahead!