Saturday, 21 May 2016

Cadangan Suplimen Untuk Berpuasa Dengan Bertenaga





Cadangan Suplimen Untuk Berpuasa Dengan Bertenaga | Assalamualaikum. Tak lama lagi kita akan menyambut Ramadhan al Mubarak, fokus kita adalah untuk menunaikan ibadah puasa denga sempurna tanpa mengabaikan kerja seharan kita. Jadi, ena ingin perkenalkan beberapa cadangan set berpuasa Shaklee yang ena sendiri amalkan dan menikmati qualiti puasa yang bertambah baik, dari segi tenaga. Sebabnya walaupun hamil dan meyusukan bayi di sampiang membuat kerja2 rumah dan bisnes, ena mampu berpuasa penuh sebulan di bulan rmadhan. Bukan apa, tak kira lah kita sebagai ibu, bapa, seorang pekerja mahupon pelajar, jika dapat puasa penuh di bulan Ramadhan insyaALLAH dapat 'collect' pahala semaksimum yang mungkin ( dengan izin Allah). Nak tak macam tu ;) mesti lah nak kan. Terutama ibu ibu yang menyusukan dan hamil, kadang2 tak sempat pon nak ganti puasa.


Apa kata mereka yang dah menggunakan set berpuasa Shaklee?








Ok, bawah ni senarai set cadangan suplimen yang boleh di ambil sepanjang berpuasa. Selamat mencuba ye ^_^

(A). Bajet


🌾 Energizing Soy Protein (ESP)

Sumber protein soya yang tidak diubah genetiknya, membekalkan tenaga dan mengekalkan rasa kenyang lebih lama kerana mempunyai Indeks Glisemik rendah. Berperisa vanilla.



(B). Popular



🚴🏻Performance Drink

Minuman isotonik tidak bergas, terbukti secara klinikal menghidrat lebih baik daripada air. Mempunyai lebih elektrolit berbanding minuman isotonik terkemuka. Membuatkan anda tidak mudah dahaga. Berperisa oren.

🌾Energizing Soy Protein (ESP)

Sumber protein soya yang tidak diubah genetiknya, membekalkan tenaga dan mengekalkan rasa kenyang lebih lama kerana mempunyai Indeks Glisemik rendah. Berperisa vanilla.



(C). Optimum✅



🍦Meal Shakes

Sumber multivitamin terbaik. Apabila berpuasa, badan kita sebenarnya melalui proses detoksifikasi. Sementara detoksifikasi itu berlaku, Meal Shakes dapat memastikan badan kita mendapat bekalan nutrien baru yang mencukupi. Berperisa French Vanilla.


🚴🏻Performance Drink

Minuman isotonik tidak bergas, terbukti secara klinikal menghidrat lebih baik daripada air. Mempunyai lebih elektrolit berbanding minuman isotonik terkemuka. Membuatkan anda tidak mudah dahaga. Berperisa oren.


🌾 Energizing Soy Protein (ESP)

Sumber protein soya yang tidak diubah genetiknya, membekalkan tenaga dan mengekalkan rasa kenyang lebih lama kerana mempunyai Indeks Glisemik rendah. Berperisa vanilla.

Ena highly recommend set optimum untuk mendapat tenaga yang optimum juga sepanjang berpuasa.

Nak Cuba berpuasa dengan bertenaga bersama Set Puasa Shaklee?



YA ENA, SAYA NAK CUBA SET SHAKLEE PUASA NI SEKARANG JUGA! bagaimana cara nak order?






Your Beauty & Health Consultant:


+6 013 357 3153





Terima kasih kerana sudi membaca Cadangan Suplimen Untuk Berpuasa Dengan Bertenaga.

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER di atas atau Wassap 0177172868 untuk baca REVIEW PERCUMA (39 m/s) 111 Formula Rezeki Melimpah Ruah