Thursday, 12 November 2015

Rahsia Kulit Cerah dan Tona Sekata Dengan Cepat





---------------------------
Bertalu talu WhatsApp dari kengkawan tanya soalan paling femes harini.


"VIVIX tu rasa dia camne? Best ke?"


Jawapannyaaaa...ialah....Of coz BEST! Rasa cam mix berry anggur. Kadang kadang rasa cam Ribena pun ye jugak. Sebab tu tak kisah makan camtu je. Ada certain orang campurkan sesudu VIVIX dalam air masak. Naddy lagi suka telan camtu je. Huhu


"Berapa lama tahan??"


Kalau ikut pengambilan sesudu kecil sehari VIVIX sebotol boleh tahan 2 bulan.


"Sure ke elok untuk badan?"


Lepas start consume VIVIX, badan rasa segar semacam tau. Takde lesu lesu badan. Plus tona kulit bertambah sekata and cerah dengan cepat! Lagi cepat effect dari #ESP (but still my favorite gak!)..Kalau agak tak berkesan I takmau share ngan korangg tauu. And ada banyak testimonials customer yg ade penyakit kronik macam stroke and kencing manis dah dapat result yang memberangsangkan lepas amalkan Vivix tau..


Ape lagi. Rugi sape pikir panjang..bek try dulu

-Nurul Nadia-



Kesan Puan Nurul Nadia selepas menagmbil Vivix:



  • Badan rasa segar 
  • Badan cergas
  • Tona kulit bertambah sekata 
  • Kulit cerah dengan cepat
  • Ikhtiar alternatif kepada pesakit kronik dan kencing manis




Alhamdulillah, Puan Nurul Nadia dah merasai kesan hebat dari Vivix



Anda mahu cuba?

atau mahu hadiahkan pada yang tersayang?

insyaALLAH, ena boleh membantu

jangan segan silu hubungi ena tau



Your Health & Beauty Consultant,
ENA
013 357 3153



Terima kasih kerana sudi membaca Rahsia Kulit Cerah dan Tona Sekata Dengan Cepat.

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.