Saturday, 1 August 2015

Vivix Pilihan Pesakit Kanser & 12 Testimoni Sembuh Kanser

Assalamualaikum

Alhamdulillah, smalam ena 'close deal' set TWIN PACK VIVIX SUPER JIMAT ni.







Customer ena ni membuat keputusan BIJAK memilih VIVIX  sebagai ikhtiar semulajadi untuk sembuh dari penyakit kanser yang dihidapi.








Untung sangat customer ena ni sebab membuat belian KETIKA PROMOSI VIVIX Julai 2015...jimat sehingga RM 240 ! 


ok jom pejam mata sat, apa yang boleh dibeli dengan RM 240 ye?

barang2 dapur untuk sebulan kan?

atau minyak kereta ulang alik g tempat kerja untuk 3 minggu atau untuk sebulan!!


wahhhhh.BERTUAH  sangat beliau..ena tumpang happy dan PUAS HATI!



syukur alhmdulillah..kire rezeki juga la untuk beliau sebab KEBETULAN WAKTU TU ADA DISKAUN GILA2 PUNYA;)



ok jom kita  tengok,  testimoni orang Malaysia dan luar negara yang DAH BERJAYA sembuh/ kesihatan bertambah baik dengan VIVIX serta KAJIAN2 yang menyokong testimoni tersebut.


bukan sembang kosong tau..nah bukti2 nya:


TESTIMONI VIVIX DAN KANSER


#1- KANSER PAYUDARA / BREAST CANCER






Adik mengidap kanser payudara TAHAP 3.


Selepas seminggu mencuba sebotol VIVIX,


kesannya , KELUAR TOKSIN melalui najis iaitu najis berwarna hitam macam TAR.


#2- BARAH PAYUDARA





Puan Arfah berkongsi kisah maknya mengidap BARAH PAYUDARA yang menjalani kimoterapi untuk membunuh sel2 barah.


Kesannya, mak beliau  jadi:

lemah
tiada selera makan
dan ulser


Sebagai ikhtiar untuk kurangkan KESAN KIMOTERAPI pada mak, Puan Arfah memberi maknya:

VIVIX ( antioksidan)
NUTRIFERON (immunity booster)
CAROTOMAX (antioksidan)



kesan dari pengambilan 3 suplimen antioksidan power  dan 'immunity booster' ni, DOKTOR TERKEJUT kerana TUMOR dah MENGECUT 


alahmdulillah, ibunya selamat daripada dibuang payudara.


#3- KANSER PROSTAT 






Kanser yang meragut nyawa lelaki.



Resveratrol dalam VIVIX merencat sel tumor secara SIGNIFICKAN


#4- TUMOR PADA DAGU




Puan Siti berSyukur TUMOR pada dagu beliau HILANG  setelah 2 bulan KONSISTEN mengambil VIVIX


#5- KANSER OVARI






Puan Leya mengidap kanser ovari dan terpaksa menjalani pembedahan MEMBUANG PERANAKKAN dan proses kimoterapi.



Menurut Doktor, Kesannya adalah Puan Leya akan mengalami simptom-simptom menopouse pada orang tua dan terbukti apabila Puan Leya mengalami:



 sakit2 lutut,
sakit pinggang
sakit pada tempat operation
kebas kaki, tangan dan muka
panas badan -rasa nak mandi kerap



SELEPAS mengambil VIVIX seminggu,
alhmdulillah, katanya VIVIX SERASI dengan badannya,



lenguh2 badan HILANG,
tapak kaki tidak mencucuk-cucuk lagi
dah boleh SOLAT BERDIRI ( happy sangat!)
Leya MAKIN AKTIF!



MAK ABAH SERTA HUSBAND HAPPY TENGOK LEYA!


#6- BEBAS KANSER




Azwa berkongsi di fb miliknya, ibu saudaranya BEBAS KANSER setelah berikhtiar dengan VIVIX SHAKLEE.


 kata makciknya itu, cancer cured completely!


#7- BARAH RAHIM





Miracle berlaku apabila seorang customer  yang disahkan mengidap barah rahim akhirnya CANCER NYA HILANG selepas mengambil vivix..


Doktor pon terkejut!

#8- KANSER PAYUDARA





Ena fikir ini testimoni paling POWER kerana disertai dengan kajian saintifik dan diakui oleh seorang doktor bertauliah juga.


Barbara mengidap KANSER PAYUDARA dan telah memulakan pengambilan nutrisi shaklee selepas beliau menjalani KIMOTERAPI.


Nutrisi yang beliau ambil ialah:



dan 6 bulan SEBELUM pemeriksaan kesihatannya yang terakhir, beliau mengambil:



Semasa pemeriksaan dengan physician beliau iaitu seorang Ketua Pakar Bedah Onkologi Payudara  di Pusat Kanser Florida berkata hasil dari pemeriksaan kesihatan adalah BAIK dan CEMERLANG SEKALI!!



Kemudian Barbara bertanya pada doktornya sama ada cara untuk sembuh dari kanser payudara.


kata Doktor beliau, ada satu bahan yang boleh MEMBANTUTKAN/MENGELAKKAN kanser berulang kembali iaitu


---> RESVERATROL!




Doktor terkejut apabila dapat tahu Barbara rupanya dah mengambil vivix di mana kandungan UTAMA nya adalah resveratrol selama 6 bulan sebelum pemeriksaan kesihatannya.



#9- KANSER MENGECUT




Seorang ibu kepada customer mengakui tempat cancer DAH MENGECUT selepaS mencuba VIVIX

#10- KANSER SUDAH TIADA





Pengamal suplimen shaklee berterima kasih kerana beliau berjaya:


hilangkan sel cancer dengan VIVIX

dan

hilangkan cyst sebesar 3.8 cm  dengan GLA COMPLEX


#11- KANSER PARU-PARU



Perubahan seorang cancer survival (kanser paru-paru) yang sangat MNEGUJAKAN..lihat la sendiri gambar kiri dan kanan di atas ni.


Kesan kimoterapi sangat minima dan kini beliau BEBAS dari kanser dengan ikhtiar mengambil VIVIX!


#12- KANSER PARU-PARU






Bahan aktif dalam vivix iaitu resveratrol MEMBUNUH 44% sel tumor dalam badan!



Kajian penyelidik di Japan menemui resveratrol MERENCAT pertumbuhan sel tumor dalam paru-paru.



********************************


Teruja kan melihat testimoni kejayaan mereka yang dah PULIH dengan ikhtiar dengan vivix shaklee.


Harus diingatkan bahawa..ikhtiar lah SEHABIS DAYA, SEMAMPU BOLEH..kerana Allah sukakan hambanya yang berikhtiar bukan semata berserah pada takdir sekiraya diuji dengan sakit/penyakit.


lihat lah keratan akhbar bawah ni, khusus buat perempuan..(ibu, adik dan kakak kita)...1 dari 15 orang dari BERISIKO MENGIDAP KANSER PAYUDARA.







MENAKUTKAN?


ye sangat menakutkan..tapi yang mana PILIHAN KITA?


untuk MERAWAT atau MENCEGAH?


ena PASTI anda yang membaca  sehingga ke saat ini, DAH TENTU memilih untuk MENCEGAH kan.


so mula bertindak dengan mengambil suplimen antioksidan tinggi untuk mengelakkan TERWUJUDNYA sel2 kanser dalm tubuh kita dan orang kesayangan kita,


bekalkan vivix diri dan seluruh keluarga HARI INI JUGA!


untuk sebarang konsultasi atau tempahan:

hubungi ena laju2 ye:

Your health consultant:


013 357 3153
013 357 3153
013 357 3153
Terima kasih kerana sudi membaca Vivix Pilihan Pesakit Kanser & 12 Testimoni Sembuh Kanser.

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER di atas atau Wassap 0177172868 untuk baca REVIEW PERCUMA (39 m/s) 111 Formula Rezeki Melimpah Ruah