Wednesday, 28 October 2015

5 Promosi Hebat Oktober 2015





Assalamualaikum

Pagi-pagi lagi my regular customer dah mesej tanya apa promo bulan ni . Tak sabar nak beli katanya.

Alhamdulillah..macam tu la kita sebagai pengguna, untung jika membeli pada waktu promo kerana dapat menikmati PENJIMATAN yang berganda.


PROMOSI #1  -  OMEGA GUARD


Klik gambar untuk lebih info Omega Guard



Beli 1 RM 136
Beli 2 RM 258.40 (jimat 5%!)
Nak jimat lagi?
Jadi ahli, dan dapatkan FREE MULTIVITAMIN yang berharga rm94 sebotol! caranya klik sini.

Promosi #1.1  BUY 6 FREE 1 Omegaguard.

Beli 6 FREE 1!
FREE Membership! (Beli dengan harga ahli)
FREE Vitalea Iron Formula!
CASHBACK RM 32.70


Promosi #1.2  BUY 2 Omegaguard GET 5% OFF.



PROMOSI #2  - GLA COMPLEX

Klik gambar untuk info GLA Complex


Promosi #2.1  BUY 6 FREE 1 GLA Complex.

Beli 1 RM91.25Beli 2 RM 173.38 (jimat 5%!)Beli 6 FREE 1!

Nak jimat lagi?
Jadi ahli, dan dapatkan FREE MULTIVITAMIN yang berharga rm94 sebotol! caranya klik sini.

Promosi #2.2  BUY 2 GLA Complex GET 5% OFF.



PROMOSI #3  - BUY 2 VIVIX GET 5% OFF



Promosi september, beli 2 botol vivix dengan DISKAUN 5%




Promosi #3 ialah BELI 2 Vivix, dapat DISKAUN 5% . 


Apa lagi yang anda dapat?




  • TOTAL PENJIMATAN  untuk set  promosi ni ialah RM 400 lebih!
  • Diskaun 5% setiap botol vivix ( dikira dari harga ahli tau!..so set lagi murah dari harga member)
  • Harga set ini ialah RM 956.65 (harga runcit/harga bukan ahli)
  • Layak menikmati HARGA AHLI iaitu 20-30% DISKAUN per item.
  • CASH REBATE bernilai hampir  RM 40! akan dikreditkan terus ke akaun milik anda;)
  • FREE postage ke seluruh negeri di Malaysia
  • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
  •  Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)

    PROMOSI #4 - stock clearance BUY 1 FREE 1 Vita E Complex



    Klik gambar untuk info Vita E Complex


    Promosi #4 ialah BELI 1 VITA E PERCUMA 1 

     ( BAYAR UNTUK 1, TAPI DAPAT 2 BOTOL!) 


    PROMOSI #5 BUY 3  FREE 1 VITA LEA FOR CHILDREN




    Promosi  Shaklee,  beli 3  dapat 4 botol Vita Lea  for Children




    Promosi #5 ialah BELI 3, DAPAT 4 botol Vita Lea for Children . 


    Apa lagi yang anda dapat?



    • Set promosi ni JIMAT sehingga RM188 !

    • Dapat FREE  1 botol Vita Lea for Children yang berharga  RM 117.66 sebotol
    • 1 botol tahan sehingga 2 bulan!
    • Harga set ini ialah RM 352.98 (harga runcit/harga bukan ahli)

    • Daftar sebagai ahli dan total PENJIMATAN untuk set ini ialah RM282!
    • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
    • Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)





    BESTNYEEEE PROMO BULAN NI!! 



    Aah, best sangat2 kan.tengok tang PENJIMATAN tu tak tahan tu..yela, kita nak sihat..pada masa yang sama nk BERJIMAT juga kan..


    So, uols better GRAB  promo bulan ni cepat2.  kesihatan MAHAL harganya..jangan sambil lewa atau berkira bab kesihatan diri,ibu bapa dan anak2 tau!







    kalau nk tanya apa2 atau tempahan set promo terJIMAT ni, pm je ena k.



    kalau nak berjinak2 dengan bisnes pon boleh pm ena..sama2 kita menjana income sampingan at least 4 angka sebulan..



    KLIK untuk PROMOSI berganda sehingga October 2015



    Your Health & Beauty Consultant


    013 357 3153

    013 357 3153

    013 357 3153

      Terima kasih kerana sudi membaca 5 Promosi Hebat Oktober 2015.

      DISCLAIMER

      Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

      111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

      111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
      Jemput klik BANNER utk baca review percuma '111 Formula Rezeki Melimpah Ruah'