Friday, 7 August 2015

Peluang Mendapat FREE Multivitamin Semulajadi


Assalamualaikum

May -October 2015, peminat suplimen no 1 di dunia ( shaklee) yg mendaftar sebagai ahli sah akan menerima 1 BOTOL multivitamin FREE iaitu vita lea.


syaratnya mudah sangat iaitu :

-belom mendaftar ahli
-Buat belian at least 1 product shaklee ( 1 je..product paling murah rm20, aje! ;)

APA YANG BESTNYA VITA LEA NI?



27 FUNGSI DAN MANFAAT VITA-LEA® IRON FORMULA SHAKLEE

1. Membantu dalam mengekalkan kesihatan yang baik.

2. Membekalkan 19 vitamin dan mineral perlu.

3. Sumber kalsium pembina tulang.

4. Bekalan harian untuk vitamin B.

5. Mengandungi beta karotena yang membantu dalam mengekalkan pertumbuhan,penglihatan dan
pembinaan tisu.

6. Mengandungi kalsium, fosforus dengan vitamin C dan D untuk kesihatan tulang dan gigi.

7. Menyokong jangka hayat hati, usus dan kesihatan mata.

8. Biotin dan asid pantotenik membantu untuk memetabolismekan lemak dan karbohidrat dalam tubuh.

9. Vitamin B12 membantu dalam pembentukan sel-sel darah merah.

10.Meningkatkan kecerdasan mental dan ketahanan dari jangkitan.

11.Meningkatkan kekuatan tulang dan sistem imunisasi badan.

12.Membantu fungsi normal penghadaman dan selera makan.

13.Penting untuk pertumbuhan sel dan pembiakan.

14.Memberikan perlindungan kepada badan bagi menentang kerosakan akibat serangan radikal bebas.

15.Membekalkan nutrisi yang diperlukan oleh badan yang tidak dapat dipenuhi dari pemakanan seharian.

16.Meningkatkan kesihatan dan fungsi badan secara
menyeluruh.

17.Melindungi kesihatan jantung, otot dan fungsi saraf.

18.Meningkatkan kesihatan paru-paru, kolon dan prostat.

19.Menyokong pembinaan tulang yang kuat dan kesihatan tulang.

20.Membekalkan makanan kepada sel badan untuk tubuh yang lebih sihat dan bertenaga.

21.Mengekalkan tekanan darah yang normal danrentak jantung yang normal.

22.Mencegah penyakit beguk (tirod).

23.Meningkatkan penghasilan sel darah merah untuk mengelakkan anemia atau merawat anemia (amat diperlukan oleh ibu hamil, ibu dalam pantang dan ibu yang menyusukan anak).

24.Membantu memulihkan selera makan dan melancarkan proses pencernaan.

25.Membantu meningkatkan kecerdasan minda.

26.Membantu seimbangkan hormon dan bahan kimia dalam badan.

27.Membantu penyerapan zat dari makanan.







Ini adalah contoh customer yang buat belian 2 botol vivix. Beliau mendapat 1 botol VITA LEA free yang berharga rm 94 dan tahan sehingga 4 bulann..dapat FREE MEMBERSHGIP LAGI..best kan dia


Waaaa lamanya tahan vita lea tu.

Kalau beli sendiri berbaloi2 ni apatah kg kau dapat FREE.he3
Berbaloi ya sangat amat kak!!





Ini adalah memberkit yang akan diterima oleh ahli baru.

EKSKLUSIF UNTUK AHLI JE TAU NI

So pada sesiap yg belom daftar sama ada pernah cuba product atau belom, ni la masanya untuk REBUT PELUANG..dah macam FREE MEMBERSHIP NI.

Pm ena laju2 k

0133573153
Terima kasih kerana sudi membaca Peluang Mendapat FREE Multivitamin Semulajadi.

4 comments:

  1. Promosi shaklee terbaik minum 20 ringgit ya.


    Terima kasih follow Blog saya. Kalau belum follow harap maaf kerana menggunakan henpon tiada button follow

    ReplyDelete
    Replies
    1. Arz moha..ye product paling murah hanya rm20 lebih je..bukan minum tapi sapu..multipurpose cream..dr baby hingga warga emas boleh guna..namanya herbal blend

      Delete
  2. terbaik promosi ni. beli 20 hengget dapat jadi ahli dan free vitamin :) ...

    ReplyDelete

Terima Kasih Singgah Komen di Blog Ena..

Semoga kita semua dikurnia rezeki yang banyak serta berkat dan kesihatan yang baik hendaknya

Have a nice day ahead!

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.