FOLLOW ME

''Ya Hayyu, Ya Qayyum, dengan rahmatMU daku memohon pertolongan. Baikilah, perelokkanlah seluruh urusanku dan urusan keluarga serta sahabat2 ku dan janganlah Engkau serahkan diri kami ini kepada kami walau sekelip mata''

Aameen

Mutiara Kata

"KESIHATAN ITU BAK MAHKOTA DI KEPALA ORANG ORANG YANG SIHAT, TIDAK DAPAT DILIHAT KECUALI OLEH ORANG ORANG YANG SAKIT SAHAJA"

Tuesday, 22 September 2015

Pencuci Alternatif Kepada Mereka Yang Allergi dan Asma Kronik



Assalamualaikum



Tadi baca balik komen2 di entry blog ena. Lama bercuti komen2 semua pon tak terjawab dek line internet macam siput sedut..haha



Salah satu entry yang ena respon tadi adalah entry persediaan ena menyambut kelahiran baru Part 1



Teruja nak share review dari sahabat yang dah guna Pencuci Baju Shaklee dan mereka yang menyokong penggunaan pencuci baju yang khusus dan bebas bahan kimia terutama untuk newborn baby.




Doctor Ain :

Bila guna pencuci baju shaklee & softener Shaklee ni, memang rasa berbeza. Lembut & fresh, kalau terkena tangan tak macam pencuci lain yang boleh rasa 'panas' macam burn tu. Lepas bilas pun tak kering tangan tu. :)



Baizura bahar :

setuju dengan dr ain..tangan saya memang alergi sabun buku atau sabun serbuk. kene sekejap dah rasa panas. tapi dengan FRESH LAUNDRY CONCENTRATE, tak terasa langsung. slumber je cuci baju dengan tangan. memang sesuai sangat untuk orang yang alergy sabun basuh. :)



Vigora:

Thanks for sharing! Washing kids clothes should be done with great caution, as many children are allergic to chemicals that are added to the detergents.



Nah, ena belanja satu video bagaimana CEO SHAKLEE, ROGER BARNETT  dan isteri beliau jatuh hati pada shaklee product terutama Shaklee Gets Clean ni...




iaitu setelah mereka berjumpa SOLUSI untuk mengatasi masalah asma pada anak kesayangan mereka.



jom ikuti interview bersama Barnett dalam slot rancangan Oprah Winfrey: 




*****


anda atau ada ahli dalam keluarga anda allergi sabun..atau anak2 ada asma?

ena sangat rekemen product ni ...ena sendiri pon pakai utuk basuh baju seisi keluarga;)


set ni pon dah ready untuk basuh baju2 baby yang bakal lahir nanti;)


sebarang pertanyaan atau info:

hubungi ena jangan malu segan ye


013 357 3153

Terima kasih kerana sudi membaca Pencuci Alternatif Kepada Mereka Yang Allergi dan Asma Kronik.

1 comment:

  1. Sabun ni solution utk orang yang kulit sensitif especially kids.

    ReplyDelete

Terima Kasih Singgah Komen di Blog Ena..

Semoga kita semua dikurnia rezeki yang banyak serta berkat dan kesihatan yang baik hendaknya

Have a nice day ahead!

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER di atas atau Wassap 013 357 3153 untuk baca REVIEW PERCUMA (39 m/s) 111 Formula Rezeki Melimpah Ruah