Monday, 31 August 2015

Reply PM Sampai Kejung Tangan-Penangan Hari Closing Bisnes;)


TANGAN DAH KEJUNG , BATERY FON DAH KONG KiNG KONG (hihi)
=====================

.
assalamualaikum semua..
.

aktiviti dari smalam, entertain customer dan new customer dan regular yang nak GRAB PROMO BULAN NI...best wooo dapat vitamin FREE...

.

ada yang marah2 sebab tak perasan promo ni sedangkan ena dah war war di grup khas kami..alahai, comey je customerku..hihi

.

ada yang kata ' ish menyesal ni kalau tak daftar ahli bulan ni'..
haaa..cepat2 daftar..wasap je laju2 k 013 357 3153

.

ada yang asalnya ahli biasa, dah mula berjinak2 nak JANA INCOME dari shaklee biz, studen lagi tau!..kerlas kau jahhhh

.

ada sorang tu, ' tak best la beli dari orang lain..dengan kak ena jugak best..hihi malu cheqq

.

yang sorang lagi. kak ena, nak tukar upline boleh ke. macam mana prosedure.. hee, tak boleh syg, ada prosedure tapi rumit sikit;)
.

********************************************
yang belom ahli, beli 1 item je dah boleh dapat FREE MEMBERSHIP..kalau dulu kene beli sehingga rm800 untuk dapat FREE MEMBERSHIP ni.
********************************************
.

haaaa.. best ke best?

.

**pssstt:

untuk ahli berdaftar SAHAJA, bulan ni ada peluang dapat FREE ZINC COMPLEX (salah satu item dalam set berpantang ni)..apa yang bestnya zinc ni percepatkan PENYEMBUHAN luka dalaman dan luaran selpas bersalin..tak kira normal atau czer;) so tak lalu nk makan ikan haruan pon xpe..amek zinc je.

.

****pssstttt lagi:

untuk yang BELOM DAFTAR, dapatkan set berpantang ni atau mana2 product shaklee, daftar ahli dan anda LAYAK dapat FREE VITA LEA (multivitamin untuk seisi keluarga...




 SET BERPANTANG SHAKLEE ena..tak sabar nk guna;)

Terima kasih kerana sudi membaca Reply PM Sampai Kejung Tangan-Penangan Hari Closing Bisnes;).

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER di atas atau Wassap 0177172868 untuk baca REVIEW PERCUMA (39 m/s) 111 Formula Rezeki Melimpah Ruah