FOLLOW ME

''Ya Hayyu, Ya Qayyum, dengan rahmatMU daku memohon pertolongan. Baikilah, perelokkanlah seluruh urusanku dan urusan keluarga serta sahabat2 ku dan janganlah Engkau serahkan diri kami ini kepada kami walau sekelip mata''

Aameen

Mutiara Kata

"KESIHATAN ITU BAK MAHKOTA DI KEPALA ORANG ORANG YANG SIHAT, TIDAK DAPAT DILIHAT KECUALI OLEH ORANG ORANG YANG SAKIT SAHAJA"

Thursday, 27 August 2015

Mudahnya Bisnes Dari Rumah

Antara order harini, terima kasih wakil ena yang bersusah payah membantu ena dari awal penglibatan ena dalam shaklee bisnes ni.

Assalamualaikum


alhamdulillah hari yang sungguh bahagia..


mungkin sebab hari gaji, so order masuk pon bertalu2. hehe


alhmdulillah berjodoh dengan bisnes yang MUDAH ni, hanya beroperasi dari rumah..maa yang fleksibel dan yang penting , anak depan mata.


now anak tengah tidur tu..memang ena akui jika ank tak tidur memang kurang mudah la nk buat kerja2 di SOHO (small office home office) ni..tapi semua tu bergantung pada NEKAD dan KESUNGGUHAN kita


mana ada kerja mudah kat dunia ni. melainkan awak anak sultan atau perdana menteri..hihi..





ini lah barang nya yang dalam plastik atas tu;)..semua orang punya tu termasuk BEG MEMBERKIT TU (..kecuali meal shakes dan ostematrix tu stok untuk aeisya dan ena sendiri. 


makyong tak boleh hidup bila kehabisan stok ostematrix..hihi


MEMBERKIT BAG tu kepunyaan salah seorang student di IPTA di Selangor. Beliau merupakan regular customer ena, tapi kali ini beliau decide nak DAFTAR AHLI sebab ada offer FREE VITA LEA (multivitamin) yang berharga rm94, tahan 4 bulan tu!


untung kannnnn studen tu ;)






Anda edang tercari2 bisnes yang sesuai untuk dibuat secara PART TIME/FULL TIME di kala ekonomi gawat sekarang?


jawapannya ada di SINI. 


hubungi ENA sekarang juga


FAST ACTION
FAST RESULT!


013 357 3153

Terima kasih kerana sudi membaca Mudahnya Bisnes Dari Rumah.

2 comments:

  1. Betul tu mudah bisnes dari rumah, perniagaan atas talian :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhmdulillah...maklumlah dh beranak pinak ni ka..jana pendapatan dr rumah je ;)

      Delete

Terima Kasih Singgah Komen di Blog Ena..

Semoga kita semua dikurnia rezeki yang banyak serta berkat dan kesihatan yang baik hendaknya

Have a nice day ahead!

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER di atas atau Wassap 013 357 3153 untuk baca REVIEW PERCUMA (39 m/s) 111 Formula Rezeki Melimpah Ruah