Monday, 24 August 2015

Harga Emas Dah Naik - Pengorbanan Suami Terhadap Isterinya Pengidap Kanser Stage 4!

 Assalamualaikum


Pagi2 lagi ena dapat update dari team pengedar emas..terkejut, harga emas dah naik sebanyak rm10/gram berbanding minggu lepas (jumaat). Sabtu dan Ahad tiada update harga;)


Memang terkejut sebab sepanjang ena meniaga emas sebelum ni, ini lah antara kenaikkan paling banyak .


Bertuah lah siapa yang mempunyai simpanan emas yang banyak. Duit dah hampir tiada nilai. tengok la bawah ni, update 24 Ogos 2015:





1 usd = rm4.21


Nilai Ringgit dah  makin turun!

 Mereka yang menyimpan emas dah tentu RASA SAYANG nak jual/tukar kan emas mereka kepada ringgit atau  barang.


TAPI,


Berlainan dengan seorang suami soleh ini, beliau SANGGUP tukar emas dengan suplimen VIVIX demi berikhtiar menyembuhkan isterinya yang mengidap Kanser Payudara stage 4







Ni lah yang di bayar oleh seorang suami untuk belikan vivix untuk isteri nya yg ada kanser payudara stage ke 4....

Sebelum ni terpaksa lap luka dgn tisu sebab berair...atas izin Allah lepas amalkan 3 botol vivix....luka kat payudara tu mengering...

Tak pe lah...emas ni kami simpan dulu...kot ada sentimental value kan...bila2 masa boleh ambil semula...

Ya... duit dan emas dah tak bernilai apabila kita sakit !!!

Kalau kita ada pilihan untuk mencegah kenapa mesti perlu tunggu sakit???

Lupa nak tambah... mengikut teori doktor dia ada peluang 3 bulan je untuk hidup...

Tp dia semangat untuk hidup..dan nyawa kita di tangan Allah... usaha je..

-perkongsian dari Rakan Pengedar Shaklee di FB milik beliau-


*****





206 orang dah share status ni setakat ini... ada juga banyak request friend untuk saya...

Dan ada juga yg berhati mulia nak tolong family ni...

Insya Allah.... sama2 kita doa si isteri ni akan sembuh... dan biarlah teori doktor hanya sekadar teori...

Kesimpulan nya zaman sekarang ni... suppliment bukan lg kehendak tapi dah jd keperluan dah...

Coz pencemaran udara... sayur2 pun banyak yg tercemar...radikal bebas dlm badan kita punca penyakit bahaya... gaya hidup kita...

Ingat... kalau sakit... banyak nikmat lain kita terlepas...



***


emas mahal.

tapi ketahuilah bahawa, KESIHATAN LAGI MAHAL!


jom kita sama2 doakan isteri beliau cepat2 sembuh dari kanser payudara stage 4!


aameen.


nak cuba vivix untuk orang tersayang?

hubungi Ena,

013 357 3153
Terima kasih kerana sudi membaca Harga Emas Dah Naik - Pengorbanan Suami Terhadap Isterinya Pengidap Kanser Stage 4!.

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER di atas atau Wassap 0177172868 untuk baca REVIEW PERCUMA (39 m/s) 111 Formula Rezeki Melimpah Ruah