PROMO OCT- HOT SELLING ESP!

Sunday, 26 July 2015

3 Cara Vivix Bantu Anda Kurus!







Assalamualaikum

Apa khabar semua


Musim lepas raya ni ramai yang mengalami kenaikkan berat badan pula ye. Apa tak nya sudah lah makan banyak hari raya pertama hingga ke tiga ( of course la mak kita masak special kannn), kemudian sambung pula dengan OPEN HOUSE RAYA yang takkan putus2 hinggal 30 syawal;)


aiyoooo...abes diet ku!



Tengok gambar kucing kat atas ni...hish hish hish...bulan raya bukan main lagi berisi nya ye..hoho


Maklumlah makanan raya  kan..macam takde je makanan yg rendah/ zero kalori..haha


Sudah lah rakyat Malaysia ni memang terkenal dengan NEGARA ORANG GEMUK di peringkat Asia!..tambah lagi musim selepas raya ni lagi la statistik mereka yang mencecah OBES meningkat mendadak dadak...






TOLONGGG...ADA TAK SUPLIMEN YANG SELAMAT UNTUK SAYA KURUS BALIK!



Jangan risau...jom ena perkenalkan satu produk yang TERJAMIN selamat, halal dan dari sumber yang semulajadi yang BOLEH BANTU ANDA KURUS BALIK dengan selamat.


ia dinamakan VIVIX!



Biasa dengar vivix ni untuk pesakit2 kronik je..betul ke dapat bantu untuk kurus juga??



ye, betul..kebanyakkan customer ena mengambil vivix untuk ikhtiar sembuh dari kanser dan penyakit2 kronik seperti jantung, diabetes, darah tinggi, SLE dan sewaktu dengannya...


Tapi sebenarnya vivix yang POWER ni juga berfungsi membantu kita kurus juga. ini tak ramai yang tahu.


Penyebab utama bahan dalam VIVIX yang bantu turunkan berat badan ialah RESVERATROL


OK, JOM ENA TUNJUKKAN BUKTI-BUKTI SAINTIFIK 



Ada baaaanyak kajian2 mengenai kaitan resveratrol dan penurunan berat badan..tapi ena sertakan 4 sumber sahaja di sini.


Uols yang rajin2, boleh la google sendiri juga ye;)


1)



Resveratrol mengaktifkan enzim yang akan meningkatkan penggunaan oksigen oleh otot2 badan.


Jadi, lebih banyak lemak yang dibakar untuk kurangkan berat badan.


Selain itu, resveratrol juga akan mengaktifkan sejenis gene dalam badan seseorang yang mengamalkan diet KALORI RENDAH di mana resveratrol ini sendiri akan bertindak menyerupai kesan dari senaman2 diet (metabolic effect of dieting n exercising).


Best kan..ambil resveratrol je tapi KALORI TERBAKAR seolah2 kita melakukan senaman2 diet!


Sifat antioksidan dalam resveratrol juga mengurangkan selera untuk makan jajan/snack yang tidak sihat...bagus kan?!


Sumber: KLIK SINI



 2)




Kajian menunjukkan resveratrol meningkatkan keupayaan otot badan untuk MENYERAP gula dari makanan.


Bermakna, lebih banyak KALORI tersimpan dalam OTOT berbanding dalam bentuk lelemak sel.


Selain tu,  resveratrol menghalang pembentukan sel sel lemak yang matang dan penyimpanan lemak. 


Resveratrol juga meningkatkan keupayaan untuk BERSENAM lebih kerap dan intensif. Lebih bertenaga orang kata;)




Sumber: KLIK SINI


 3)



Resveratrol adalah 'alat' yang sangat berguna dan bermakna dalam proses mengurangkan lelemak badan

Sumber: KLIK SINI




4)


Pengambilan resveratrol untuk tujuan kurus tidak akan mengganggu tahap kesihatan dan metabolisma badan tetapi haruslah disertakan dengan senaman atau aktiviti fizikal.


Kajian juga menunjukkan, tikus makmal yang mengambil Resveratrol dalam diet akan hidup lebih lama.


Sumber: KLIK SINI


3 Cara Bagaimana Resveratrol Bantu Badan KEKAL SLIM


1) MENINGKATKAN METABOLISMA BADAN



HIGHER METABOLISM:

My VIVIX testimonial is that it seems to have increased my metabolism! I am able to eat more like a regular person and still stay thin (in fact I’ve lost about 3 pounds), instead of eating like a bird and working out all the time! One of the David Sinclair videos on You Tube shows him saying that the ingredients seemed to offset obesity in laboratory rats even on a high calorie diet! I’m definitely not on a high calorie diet, but like I said, I seem to be able to actually eat regular amounts now.

-Barbara Heller-



METABOLISME TINGGI:

Testimonial VIVIX saya adalah bahawa ia telah meningkatkan metabolisme saya! Saya boleh makan lebih seperti orang biasa dan masih SLIM (sebenarnya saya telah kehilangan kira-kira 3 paun), bukan makan seperti burung dan bekerja sepanjang masa!


 Salah satu video David Sinclair di You Tube menunjukkan beliau berkata bahawa bahan ini ( RESVERATROL) yang  mengimbangi obesiti pada tikus makmal walaupun pada diet kalori tinggi! 

Saya tidaklah mengamalkan diet kalori yang tinggi, tetapi seperti saya katakan, saya dapat untuk  makan dalam jumlah yang biasa sekarang.

-Barbara Heller-

2)MENUKARKAN LEMAK-LEMAK TERSIMPAN KEPADA TENAGA






Suami kepada Puan Zetty dah amalkan vivix selama setahun. Antara kesan yang dialami/ dirasai suami beliau ialah:


  • wajah yang semakin muda dari usia- 10 tahun lebih muda tau!
  • kulit muka fresh, merah dan tidak pucat lagi
  • pori2 wajah mengecil
  • tiada lagi perut buncit-dah makin kurus
  • pulih dari kecederaan tisu otot
  • lebih BERTENAGA dan kekal aktif



3)HALANG KENAIKKAN HORMON ESTROGEN SETERUSNYA MENURUNKAN JUMLAH LEMAK TERSIMPAN






Paras estrogen yang tinggi meningkatkan faktor obesiti di kalangan lelaki dan perempuan!


Sumber: KLIK SINI


Klik SINI untuk melihat 5 'powerful' suplimen untuk merendahkan paras estrogen. Salah satunya adalah Resveratrol!


KLIK SINI untuk testimoni hebat mereka yang DAH BERJAYA KURUS dan menawan dengan vivix!


KLIK SINI untuk tips DIET dengan vivix




haaa, macam mana?


TAK SABAR NAK KURUS DAH?


bagi mereka di sekitar bangi, boleh la laju2 dapatkan VIVIX READY STOK dari ena ye.


untuk info/order:

hubungi ena:

YOur Health & beauty Consultant:
013 357 3153
013 357 3153
013 357 3153

Terima kasih kerana sudi membaca 3 Cara Vivix Bantu Anda Kurus!.

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER di atas atau Wassap 0177172868 untuk baca REVIEW PERCUMA (39 m/s) 111 Formula Rezeki Melimpah Ruah