PROMO OCT- HOT SELLING ESP!

Saturday, 11 July 2015

Sakit Buah Pinggang Semakin Pulih dengan Vivix


Assalamualaikum 


KISAH BENAR ini diambil dari perkongsian rakan niaga ena iaitu Mariani di secret group bisnes kami untuk tujuan memohon sumbangan kepada pesakit iaitu Aisyah.


Jom kita ikuti perkembangan terbaru yang dilaporkan oleh rakan niaga ena ni.






Saya pernah post mengenai Sahabat saya Siti Aisyah sakit Buah pinggang kritikal.Ini result terbaru yang Aisyah dapat :


Ni result aisyah yg latest




Impression:

1. Correlating with known history of left non function kidney secondary to distal ureteric stricture,current findings of heterogeneously enchancing renal parenchyma may suggest of left renal abscess,however malignancy cannot be rule out.
There is associated left perinephric collection and mild lef hydronephrosis. 


2. Cystic right adnexa lesion most likely ovarian in origin.



Alhamdulillah setakat ni berat badan aisyah dah naik kembali seperti normal 53kg berbanding sebelum ini hanya 37kg...


Masalah HB pun dah kembali normal dari 8 ke 13...Pinggang pun dah tak sakit katanya...Dapat lagi bekerja kantin di sekolah...Gaji sehari RM20.00 cuma sekarang bulan puasa kantin sekolah tutup sebab bulan Ramadhan..jadi tiada pendapatan...Zakat masih belum terima...


Bagi yang ingin memberi sumbangan boleh terus ke akaun saya.Akaun saya telah di kosongkan untuk memudahkan urusan.InshaaAllah sebelum pulang ke kampung saya akan serahkan Vivix Alhamdulillah dapat sumbangan dari group jutawan juga,Jutaan terima kasih atas sumbangan kalian,moga sentiasa di dalam Rahmat Allah...









****

Syukur alhamdulillah, usaha murni rakan niaga telah memberi sinar yang cerah kepada Aisyah.

lihat lah gambar terkini aisyah, nampak SIHAT dan senyuman yang CERIA kan. masyaALLAH.


benarlah, KESIHATAN MAHAL HARGANYA .


Jika anda sendiri, ibu ayah , keluarga, sanak saudara atau pon kawan2 yang ada mengidap kegagalan buah pinggang, BERILAH PELUANG kepada DIRI anda dan mereka untuk cuba ikhtiar untuk sembuh dengan TOKNIK AJAIB ini ---> VIVIX



KLIK SINI untuk promosi VIVIX empena RAYA 2015

KLIK SINI untuk lihat testimoni VIVIX


segala pertanyaan atau order, boleh di ajukan kepada ena :

Your health & Beauty Consultant,

013 357 3153


Terima kasih kerana sudi membaca Sakit Buah Pinggang Semakin Pulih dengan Vivix.

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER di atas atau Wassap 0177172868 untuk baca REVIEW PERCUMA (39 m/s) 111 Formula Rezeki Melimpah Ruah