Tuesday, 7 July 2015

Promosi Raya 2015

 


PROMOSI JULAI 

 

Assalamualaikum semua..apa khabar..alhmdulillah dah masuk Julai 2015 dah kita kan..kejap je masa bergerak. 


Semoga hari2 kita sentiasa dilimpahi rahmat dan di bawah lindungan dan barokah Allah SWT. aameen.


Hari ni ena nak perkenalkan promosi2 shaklee untuk bualn julai ni. Sungguh istimewa kerana bulan ni shaklee menawarkan promosi untuk produk nya yang TERBAIK sekali iaitu vivix..selain vivix, b complex dan vita lea juga ada promosi pada bulan ini. So secara keseluruhan ada 3 jenis product promosi.

Jom kita lihat satu2.


PROMOSI #1  - BUY 6 FREE 1 VIVIX

 

 


Promosi Raya Shaklee, beli 6 vivix dapat 7 botol vivix



Promosi #1 ialah BELI 6, DAPAT 7 botol Vivix . Apa lagi yang anda dapat?



  • Set promosi ni JIMAT RM1100 tau..banyak kannn..mata dah nampak duit yg jimat tu je..haha..ni penjimatan belom masuk lagi FREEGIFT bagai tau..jom kita lihat, apa lagi yang SUPER JIMAT dengan pembelian set ni
  •  
  • Dapat FREE  1 botol vivix yang berharga  RM 503 sebotol
  •  
  • Layak menikmati HARGA AHLI iaitu 20-30% DISKAUN per item.
  •  
  • FREE membership- worth RM80/ RM 90
  •  
  • FREE MULTIVITAMIN yang berharga RM 94, tahan sehingga 4 bulan
  •  CASH REBATE bernilai LEBIH  RM 250! akan dikreditkan terus ke akaun milik anda;)

  • FREE postage ke seluruh negeri di Malaysia
  •  
  • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
  •  
  •  Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)


PROMOSI #2  - BUY 2 VIVIX GET 5% OFF

 

Promosi Raya Shaklee, beli 2 botol vivix dengan DISKAUN 5%




 Promosi #2 ialah BELI 2 Vivix, dapat DISKAUN 5% . Apa lagi yang anda dapat?



  • Set promosi ni JIMAT RM 240..banyak kannn..mata dah nampak duit yg jimat tu je..haha..ni penjimatan belom mauk lagi FREEGIFT bagai tau..jom kita lihat, apa lagi yang SUPER JIMAT dengan pembelian set ni
  •  
  • Diskaun 5% setiap botol vivix ( dikira dari harga ahli!)
  •  
  • Layak menikmati HARGA AHLI iaitu 20-30% DISKAUN per item.

  • CASH REBATE bernilai hampir  RM 40! akan dikreditkan terus ke akaun milik anda;)
  •  
  • FREE membership- worth RM80/ RM 90

  • FREE postage ke seluruh negeri di Malaysia
  •  
  • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
  •  
  •  Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)



PROMOSI #3  - BUY 3 FREE 1 B COMPLEX

 

 

 Promosi Raya Shaklee,  beli 3  dapat 4 botol B Complex



Promosi #3 ialah BELI 3, DAPAT 4 botol B Complex . Apa lagi yang anda dapat?



  • Set promosi ni JIMAT sehingga RM 92 !
  •  
  • Dapat FREE  1 botol B Complex yang berharga  RM 56.98 sebotol



PROMOSI #4  - BUY 3 FREE 1 VITA LEA FOR CHILDREN




Promosi Raya Shaklee,  beli 3  dapat 4 botol Vita Lea  for Children




Promosi #4 ialah BELI 3, DAPAT 4 botol Vita Lea for Children . Apa lagi yang anda dapat?



  • Set promosi ni JIMAT sehingga RM188 !
  •  
  • Dapat FREE  1 botol Vita Lea for Children yang berharga  RM 117.66 sebotol



BESTNYEEEE PROMO BULAN NI!! 

Aah, best sangat2 kan.tengok tang PENJIMATAN tu tak tahan tu..yela, kita nak sihat..pada masa yang sama nk BERJIMAT juga kan..tambah lagi dekat2 nak raya ni..persiapan banyakkkkk nak pakai duit.. tambah lagi kos nk balik kampung..tol minyak lagi..sebut pasal minyak, harga minyak kan baru je 2 hari lepas naik kan..hoho...bertuah sangat kita semua..kikikiki


So, uols better GRAB  promo bulan ni cepat2. Raya2 juga, kesihatan tetap MAHAL harganya..jangan sambil lewa atau berkira bab kesihatan diri,ibu bapa dan anak2 tau!


kalau nk tanya apa2 atau tempahan set promo terJIMAT ni, pm je ena k.



Your Health & Beauty Consultant


013 357 3153

013 357 3153

013 357 3153

Terima kasih kerana sudi membaca Promosi Raya 2015.

3 comments:

Terima Kasih Singgah Komen di Blog Ena..

Semoga kita semua dikurnia rezeki yang banyak serta berkat dan kesihatan yang baik hendaknya

Have a nice day ahead!

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER utk baca review percuma '111 Formula Rezeki Melimpah Ruah'