Minum Air Kosong Je Jadi Bertenaga, Power Penapis Air Ini! Assalamualaikum. Air adalah keperluan asas manusia. Badan kita je lebih 75% terdiri dari cecair. Haa nampak kan betapa penitng nya air pada kita dan semestinya kita wajib lah minum air tapis yang berkualiti dan benar-benar bersih dan suci untuk memastikan kesihatan kita terpelihara.
Kandungan Air dalam badan manusia |
Syarikat Coway merupakan syarikat yang menerajui teknologi penapisan air dan udara di Malaysia dan Korea. Pelbagai jenis penapis air ber design moden dan cantik serta berteknologi tinggi.
OMBAK- Penapis Air Coway yang memenuhi citarasa dan keperluan rakyat Malaysia.
Promosi Pendaftaran dan pemasangan PERCUMA |
Kelebihan Penapis Air Coway VILLAEM
✔Coway Villaem berasaskan reverse osmosis bukan lagi teknologi Nano yang mana mampu menambah stamina badan yg stabil."RASA BERTENAGA SEJAK MINUM AIR TAPISAN COWAY NI .!"💪💪💪
✔ (RO) mampu menapis 99.99% bakteria dan kuman berbanding teknologi NanoTrap yang digunakan pada penapis air yang lain.
✔ Kecanggihan rupa parasnya, dengan kapasiti 11.3 Liter & Villaem lebih slim dan lebih futuristik.
✔Suhu sejuk dan panas boleh di kawal bergantung pada kesesuaian masing-masing. Pendek kata kita dah ada kemudahan 4 suhu air.
—>Sejuk macam ais
—>Suhu bilik
—>Suam
—>Panas berasap
✳Senangkan air bersih bersuhu suam, panas, sejuk,dan biasa dah ter…
Villaem II berwajah baru 😍
Lebih Hensem 😎 Teman2 Ibu2 di dapur
Penapis Air Villaem II
🤩 4 Suhu (Panas, Suam, Sejuk & Biasa)🤩 Penapisan paling bersih 0.0001 Micron
🤩 Child Lock Air Panas utk keselamatan
🤩 Design terbaru yg lebih Mudah Guna
Sewa Beli RM120 termasuk
😘 Service FREE 2 bulansekali
😘 Tukar Filter FREE
😘 Warranty 5 Tahun
😘 Pemasangan semula FREE
>>Register Sekarang untuk Pendaftaran Percuma <<
Konsultant Coway anda |
Untuk maklumat lanjut dan konsultasi exclusif boleh terus hubungi Ejen Coway anda harini:
Promosi Terkini Coway (klik)
0 Comments
Terima Kasih Singgah Komen di Blog Ena..
Semoga kita semua dikurnia rezeki yang banyak serta berkat dan kesihatan yang baik hendaknya
Have a nice day ahead!