Monday, 9 October 2017

Selamat Hari Pos Sedunia


Selamat Hari Pos Sedunia





Selamat Hari Pos Sedunia


Selamat Hari Pos Sedunia | Poslaju merupakan currier yang kekna gunakan dari awal penglibatan dalam online bisnes sampai lah sekarang untuk customer dalam Malaysia. Untuk custoomer luar negara pula kekna pilih Pos Malaysia kerana rate yang lebih murah dan cepat juga lah .



Salah satu entry yang popular di blog aeinnamusa.com juga berkaitan dengan currier poslaju. Baca di SINI.



Alhamdulillah kebanyakkan customer kekna sangat berpuas hati dengan servis dorang terutama dari sabah dan sarawak juga.


Dah la nak cek tracking poslaju pon senang ya amat, masuk je web ni klik SINI


Pos Malayia pon bagus servis nya, kekna selalu pergi di branch Pos Malaysia Bandar Baru Bangi. Selalu ramai orang tapi ruang menunggu ber air cond dan selesa dah macam bank ;)


Sempena harini Hari Pos Sedunia kekna nk juga dedikasikan satu entry khas buat syarikat2 curier pos di Malaysia . Dato Seri Najib pon ada buat ucapan khas tau untuk posmen harini;)



Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak hari ini mengucapkan Selamat Hari Pos Sedunia kepada seluruh warga pos di Malaysia.

"Dalam hujan dalam panas, mereka tetap bekerja agar segala kiriman sampai kepada penerima,” katanya dalam catatan di laman Twitternya.


Hari Pos Sedunia disambut pada setiap 9 Oktober oleh pentadbiran pos di seluruh dunia termasuk di Malaysia sebagai ulang tahun penubuhan Kesatuan Pos Sedunia pada 1874 di Bern, Switzerland.

Sambutan itu bertujuan memberi kesedaran kepada umum mengenai peranan pos dalam pembangunan sosial dan ekonomi global.

-Bernama








Aeinna Musa
0177172868
Direct Wassap : http://Kekna.wasap.my/ atau http://KedaivitaminBKP.wasap.my/
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia







Terima kasih kerana sudi membaca Selamat Hari Pos Sedunia.

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER utk baca review percuma '111 Formula Rezeki Melimpah Ruah'