Thursday, 12 October 2017

111 Formula Tarik Rezeki - Pakej Premium FTR

111 Formula Tarik Rezeki  - Pakej Premium FTR


111 Formula Tarik Rezeki  - Pakej Premium FTR



111 Formula Tarik Rezeki  - Pakej Premium FTR | Assalamualaikum | Petang ni kekna nak rekemen satu buku yang sangat best iaitu 111 Formula Tarik Rezeki    

Banyakkkk sangat Testimoni power dari pembaca yang dah baca dan hadam buku ni 

Uol boleh baca kat SINI ye


dan, satu lagi Pakej Premium Harga TERmurah ni dah tak banyak tau, penulis nya , Puan Nora Yusof  dah announce kat fb milik beliau



Makluman!
.
.
Dua hari lepas Stok FTR 600 unit sahaja lagi tinggal untuk harga panggilan akhir 60% diskaun dari harga asal.
.
Sekarang selepas dua hari total stok tinggal lagi 400++ sahaja lagi.
.
Lepas ni anda takkan dapat lagi dah harga Diskaun RM199 (6 in 1) ni. Sebab habis je stok 400++ ni saya tutup dan naikkan harga Rm200++
.
.
Harap maklum.
.
Sesiapa yang nak order mohon direct website ni




Harga buku sangat murah berbanding ilmu yang terkandung di dalam nya
kalau amalkan betul2 ilmunya, berganda2 lagi dapat pulangan 

Tak kira siapa kita, seorang anak ke seorang peniaga ke, seorang pekerja, seorang majikan atau seorang pemimpin negeri atau negara sekalipon

  


Ustaz Miftahur Rahman mengatakan, ada beberapa ungkapan terlarang yang harus dihindari.
Contohnya: "Mahalnya barang ni! Semua pun dah naik harga la sekarang!"

Jangan terlalu sering mengatakan begitu.


Kenapa?

Ia hanya menunjukkan ketidakmampuan kita menyikapi keadaan dengan bijak.

Saat harga barang tiba-tiba melonjak tinggi, kita tidak perlu marah-marah sampai menyumpah seranah.

Biar mahal, tapi yang paling penting kita masih mampu beli dan masih ada wang nya. Betul kan?

Kalau kita marah-marah pun, itu takkan membuatkan harga barang menjadi murah.

Jadi, jangan jatuhkan harga diri kita dengan ucapan kelemahan.

Jika selalu disebut begitu, dalam minda bawah sedar nanti tertanam doktrin yang kita ini miskin.
Jika belum mampu beli, berdoa sahaja;

"Ya Allah, berilah saya rezeki yang banyak sehingga tidak ada sesuatu yang mahal bagiku kerana Engkau Tuhan yang Maha Kaya dan Maha Mencukupkan"

Dari wall FB: Nadiah Azaman Ppk



Klik Gambar untuk baca testimoni hebat mereka yang dah pon dapatkan FTR





Hubungi kami jika perlukan info/bantuan atau untuk tempahan produk :)




Aeinna Musa
0177172868
Direct Wassap : http://Kekna.wasap.my/ atau http://KedaivitaminBKP.wasap.my/
Terima kasih kerana sudi membaca 111 Formula Tarik Rezeki - Pakej Premium FTR.

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER utk baca review percuma '111 Formula Rezeki Melimpah Ruah'