PROMO OCT- HOT SELLING ESP!

Thursday, 12 October 2017

22 Resepi Protein Shake Yang Sihat dan Sedap Sangat !


Resepi Protein Shake Yang Sihat dan Sedap Sangat .





Resepi Protein Shake Yang Sihat dan Sedap Sangat  | Assalamualaikum , alhamdulillah ESP shaklee sentiasa high demand, hot selling  dan BEST SELLER. 

  ESP shaklee ni Top 2 dalam senarai product terlaris di Shaklee Malaysia


Video kat atas ni kekna  share resepi ESP shaklee yang sangat sedap yang uol boleh cuba. Bukan sahaja sedap tau, tapi menyihatkan . Tu yang penting sebenarnya tau, sihat kan MAHAL;) tengok sampai habis tau video tu, insyaALLAH bagi idea baru untuk kita cuba minum ESP Shaklee dengan lebih sedap dan sihat lagi 


Kat bawah ni lak cara bancuhan atau resepi ESP Shaklee yang kekna selalu buat sendiri kat rumah:




1) ESP + Air Suam (walaupun simple dimple pimple eh pimple tu jerawat haha, tapi, fuhhhhh merecik jugak tau ;)




2) ESP+ Susu Segar Farm Fresh (klik SINI untuk lihat video )


 3) ESP + Performance Drink Orange  + Ais


5) ESP + Sunquick  Oren  + AIS  ( klik SINI untuk lihat video ) 




6) ESP + Collagen Shaklee Powder ( klik SINI untuk lihat video)

7) ESP Shaklee + Pisang + Salad + Performance Drink Orange+ Ais  (blend sekaligus), sedap!
8) ESP Shaklee + Epal Merah + Air Nabeez + Ais  

9) ESP Shaklee + Air Nabeez + Ais

10) ESP Shaklee +Epal Merah + Ais  

** Air Nabeez ada lah air rendaman kurma/kismis overnight

Lagi cara bancuhan yang kekna boleh suggest untuk uol adalah (share dari blog kawan2 juga ni):



11) 1 sudu bancuhan ESP Shaklee + Air Suam + Ais

Tak boleh bancuh dengan air panas ye sebab protein sifatnya akan ternyah asli (rosak fungsinya) pada suhu lebih 60 degree C, bancuh dengan air suam/masak je. Kalau bancuh biasa akan dapatkan keaslian rasanya. letak 2-3 ketul Ais, memang best amat



12) 1 sudu bancuhan ESP Shaklee + Fresh Milk (Susu kotak atau susu tepung- terpulang nak guna brand apa di pasaran , Dutch Lady ke apa2 lah. kekna pilih farm fresh sebab takde gula dan pengawet


13) 1 sudu bancuhan ESP Shaklee + Milo

14) 1 sudu bancuhan ESP Shaklee+ Twister Oren

15) 1 sudu bancuhan ESP Shaklee + Fresh Milk + kurma
(kurma tu rendamkan dulu dan boleh potong saja kecil2 mahupun blend)

16) 1 sudu bancuhan ESP Shaklee + Ribena

17) 1 sudu bancuhan ESP Shaklee + Nesvita 3 in 1

18) 1 sudu bancuhan ESP Shaklee + Susu Anmum

19) 1 sudu bancuhan ESPShaklee  + campuran buah-buahan dan blend
(boleh pilih buah kegemaran anda)

20) 1 sudu bancuhan ESP Shaklee + Horlicks


21) 1 sudu bancuhan ESP Shaklee + Nestle Bliss

22) 1 sudu bancuhan ESP Shaklee + Meashake/Performance Drink/Cinch Shake

Cadangan Sukatan dan Waktu Minum ESP


Sukatan : 1 sudu besar ESP + Air Kegemaran Anda  atau buah buahan





Kenapa ramai sangat suka , of course sebab keunikkan yang ada pada ESP Shaklee tu sendiri ;)


9 Manfaat ESP Shaklee yang uol perlu tahu:



1) ESP menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri

2) ESP menganjalkan semula payudara yang kendur dan mengembalikan kecantikkan payudara anda

3) ESP memberi tenaga, badan semakin sihat dan kurang letih

4) Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak, ESP sangat-sangat membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat dan merupakan salah satu milkbooster yang hebat

5) ESP juga membantu menghasilkan susu yang lebih pekat dan berkrim, kesannya bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam

6) Bagi ibu-ibu mengandung, ESP membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu di tahap optimum

7) Cepat kenyang dan membantu dalam pegurusan berat badan.

8) Berupaya menghilangkan parut jerawat di muka, kerana terjadinya parut akibat kekurangan protein unuk membentuk sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati.

9) Berkesan mengurangkan eczema dan masalah kulit


Sangat banyak kan manfaat dari hanya 1 tong ESP Shaklee.


Oktober 2017 bulan promosi ESP Shaklee


BUY 4 LESS 5% !





Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia






Terima kasih kerana sudi membaca 22 Resepi Protein Shake Yang Sihat dan Sedap Sangat !.

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER di atas atau Wassap 0177172868 untuk baca REVIEW PERCUMA (39 m/s) 111 Formula Rezeki Melimpah Ruah