Friday, 15 September 2017

Mohon Sumbangan Ikhlas

Assalamualaikum

Memohon sumbangan ikhlas untuk sahabat Nur Basyirah yang kini beliau sekeluarga di uji Allah
Anak Syirah, Adik Sabreena (3tahun) mengidap Nephrotic Syndrom sejak beberapa bulan lepas dan kini masih dalam rawatan di Hospital Besar Terengganu
Beliau seorang surirumah sepenuh masa dan suami belom dapat focus pada kerja lagi
Jadi , semoga sumbangan dari kita semua dapat bantu sedikit sebanyak ringankan perbelanjaan beliau sekeluarga

(Dengan kebenaran syirah) kekna sertakan beberapa keping gambar anak beliau





ini gambar ketika Adik Sabreena sihat


*******

Sumbangan boleh dibuat ke akaun kekna :
562834629650
(MAYBANK AEIFADZ TRADING)

Email: aeinnamusa@gmail.com
Hp: 0177172868

Pm ena jika anda buat transaksi ye atau tulis je word 'SUMBANGAN' pada ruang nota sewaktu transfer nanti

Jangan takut harta berkurang jika memberi
Allah janjikan ,harta yang kita sedekah Allah gantikkan 700 kali ganda lagi (dalam bentuk pelbagai jenis rezeki,tak semestinya rezeki tu duit shj-kesihatan,kebahagiaan,ketenangan,kasih sayang,masa lapang utk buat ibadah dgn khusyuk juga rezeki! )
( semasa sedekah: bertawassul iaitu berdoa memohon hajat pada Allah,atas rahmatNYA agar asbab dr sedekah kita ini adik Sabreena kembali sihat seperti sedia kala!

******
SOLAT HAJAT BERAMAI2 untuk Adik Sabreena
Lagi satu,
Kekna nk mohon dan ajak diri sendrii dan semua sahabat agar luangkan masa selepas Magrib qtau bila2 masa yg kita free , beramai2 tunaikan solat hajat 2 rakaat khas untuk mohon dr Allah supaya kurniakan kesembuhan pada adik Sabreena
Ena percaya pada kuasa DOA dan kuasa tindakan secara berjemaah
InsyaAllah Allah Maha Mendengar rayun rintihan dan DOA kita semua


Lokasi solat hajat: dari tempat masing2

Waktu: bila2 masa

Bagi yang tak boleh solat ,boleh lah berdoa dengan spesific.

Berdoa lah agar adik sabreena kembali ceria tersenyum ketawa dan bermain macam anak2 kita,macam kanak lain juga😣
Baarokaahufiikum
Semoga Allah balas jasa baik kalian dan semoga Allah perkenan kan doa2 kita
Aameen Ya Robb!

#tolong sebarkan ,insyaAllah dengan asbab awak share ada yg menderma dan sama2 dapat pahala #MLMpahala



salam jumaat!


Terima kasih kerana sudi membaca Mohon Sumbangan Ikhlas.

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER utk baca review percuma '111 Formula Rezeki Melimpah Ruah'