PROMO OCT- HOT SELLING ESP!

Monday, 18 September 2017

Maestro Leader Meeting Penyuntik Semangat untuk Pecut September!

Maestro Leader Meeting | Alhamdulillah semalam selesai meeting untuk Bisnes Leader team kami iaitu Maestro


Seronok sangat yang penting mentor dah bakar kami sampai rentung dan remind balik segala ilmu basic 

Baru nampak jalan  lebih luas insyaALLAH lebih mudah nak memecut dan bantu lebih ramai efektif leader dalam OPE, team kekna sendiri

Siapa yang berhajat nak menjana income part time atau full time , meh kekna bantu .

yang penting skali MODAL diri sendiri

daoat rm1000-2000 untung bersih sebulan ok lah kan, sape nk bagi banyak tu 

ok mohler layan gambar gamabr kami ;)



Antara Leader yang hadir


Wakil OPE, Dayah Sprinter yang always semangat dan berdesup sales setiap bulan

ceria dan cantik dorang kan . kekna tumpang bangga!

tengok tu kekna, orang duk diskas, kita amek pekuang selfie hehe

master nad sedang dengar sharing, isu berbangkit dan cabaran dari salah seorang leader, Madam Farah seorang Pensyarah Universiti

Dayah sprinter sharing dan beri pendapat

antara hadiah yang kekna dapat, coklat Langkawi dari Master Nad dan Dayah Sprinter. 


Bergambar gaya sama dengan topi Maestro yang sangat cantik ni, cewah kekna kemain dia ootd sangat kau! haha





Jumpa lagi di next entry


Kekna Yang Happy dan Enjoy buat Bisnes dari rumah,

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia
Terima kasih kerana sudi membaca Maestro Leader Meeting Penyuntik Semangat untuk Pecut September!.

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER di atas atau Wassap 0177172868 untuk baca REVIEW PERCUMA (39 m/s) 111 Formula Rezeki Melimpah Ruah