PROMO OCT- HOT SELLING ESP!

Saturday, 30 September 2017

Kenali Shaklee

Kenali Shaklee | Assalamualaikum . Orang kata tak kenal maka tak cinta kan. Cuba tengok orang bercinta, smeua tahu kan peveret atau kesukaan pasangan sah masing masing. Dari makanan kegemaran, warna kesukaan , dulu belajar sekolah kolej universiti mana, apa yang dia suka apa tak suka, kerja mana, berapa gaji. eh , hehe

Nak kata ni kalau kita tak kenal mustahil lah kita boleh jatuh cinta. Macam tu jugak lah dalam bisnes. Kita wajib kenal produk dan kenal company kepada produk yang kita jual (jika kita seorang stokis, pengedar atau ejen). Jika kita seorang founder pon perlu jugak kenali produk masing2. Apa bahan kandungan , kat mana di hasilkan, bila expired dan sebagainnya


Di Shaklee, kami percaya bahawa alam semula jadi mengandungi 1001 rahsia untuk kehidupan yang lebih lama, sihat dan produktif.

Kisah kami bermula hampir 60 tahun yang lalu apabila Dr. Forrest C. Shaklee, dengan falsafah kehidupannya Living in Harmony with Nature® telah mencetuskan gerakan yang berterusan untuk membantu ke arah kehidupan yang lebih bahagia dan lebih sihat.

Hari ini, kami merupakan syarikat pemakanan semula jadi nombor satu di Amerika Syarikat, dengan pejabat di seluruh dunia dan tenaga pakar terkemuka dalam bidang penyelidikan pemakanan. Kami melepasi dan melangkaui piawaian industri setiap masa bagi memastikan produk kami Sentiasa Selamat, Sentiasa Berkesan dan Sentiasa Mesra Alam.

Dan segala 'claim' dari syarikat shaklee bukanlah di mulut sahaja. Pelaburan dalam R&D produk dan syarikat bukan sedikit :

Kami menguji setiap bahan baharu untuk mengesan lebih 350 bahan cemar berbahaya.

Kami menjalankan lebih 100,000 ujian kualiti setiap tahun bagi menjamin ketulenan tertinggi sebolehnya.

Kami telah melaburkan lebih $250 juta dalam ujian klinikal, penyelidikan dan pembangunan.

Kami juga menawarkan peluang kepada sesiapa sahaja yang berminat untuk menjana pendapatan sampingan dengan berkongsi produk kami.

Sehingga hari ini, kami telah membayar komisen bernilai lebih $6.7 bilion kepada para Pengedar kami, dan kami menjemput anda untuk mengecapi manfaat memiliki perniagaan Shaklee anda sendiri.


Tengok ni haa, bukan mak je suka dan cintakan shaklee, anak pon sama dipeluknya botol shaklee tu taknak lepas. hihi

Secara jujur kekna berbangga menjadi sebahagian dari shaklee . 

Join kami menyebarkan manfaat!


Your Certified Shaklee Product Consultant
ID : 960982
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia

Terima kasih kerana sudi membaca Kenali Shaklee.

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER di atas atau Wassap 0177172868 untuk baca REVIEW PERCUMA (39 m/s) 111 Formula Rezeki Melimpah Ruah