Thursday, 7 September 2017

Combo ASB GENIUS dan Tip Pelaburan Hartanah 2017

Combo ASB GENIUS dan Tip Pelaburan Hartanah 2017 |   PERHATIAN!!!
ILMU NI BERNILAI RM30 JE TAPI BERPELUANG MILIKI SEBUAH MOTORSIKAL YAHAMA EGO AVANTIZ 125 SECARA PERCUMA 😱

(LAST DAY!)

Sungguh ku jeles tahap langit ke 7
Sebabnya dah beli ebook ni tahun lepas dengan rm60

Ulang suara, RM60 tau , 2kali ganda tuu😅

Dh la dapat beberapa keping ebook je masa tu dan nanhado cabutan bertuah GRAND MERDEKA superb best macam sekarang

Ingat nak beli lagi skali tp rupanya once dah beli sampai bila2 kita akan dapat UPDATE FREE dan kekna dapat excess kesemua promo kali ni

Yep yep hoorayy..best best besttt!!

Cumaaaa,
Tak dapet lerr join cabutan bertuah ni sobs sobs

So ni peluang utk uol tau

Dah pandai buat duit banyak2 dari bisnes online kan, haa ini dia ILMU WAJIB uol& team uol mesti ada

Kalau nak tahu cara nak dapat MOTOR FREE, baca sampai habes naa..

Share & tag kawan2 lain jugak

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Cabutan Grand Merdeka 2.0
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖








Untuk mereka yang melanggan Set Combo Ebook kewangan & hartanah atau buku Pendekar Keyboard bermula
(1 Julai 2017 - 7 Sept 2017)

1. Sebuah Motorsikal Yamaha Ego Avantiz 125 untuk Satu pelanggan bertuah.

Cabutan akan dibuat secara live pada 15 September 2017.
.
.
Cabutan Grand Genius 1.0 , 2.0 , 3.0 berlalu sudah dan mereka yang bertuah telah memilikinya . Kini tiba masanya untuk :-
.
.
Cabutan Grand Genius 4.0
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Untuk mereka yang melanggan Set Combo Ebook kewangan & hartanah atau buku Pendekar Keyboard bermula
(1 Julai 2017 - 31 Disember 2017)

1. Sebuah Motorsikal Yamaha NVX 155 untuk 1 pelanggan bertuah

Cabutan Grand 4.0 akan diadakan secara live pada 15 Januari 2018.

(Semua Hadiah adalah sumbangan dari Jentayu Services Sdn Bhd & Key Empires Consultancy)

________________________________________
Berikut adalah detail bagi harga produk yang diterbitkan dalam set combo ini . Penulis-penulis Ebook ini juga bukan nama-nama asing dalam industri hartanah & di media sosial
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
1.Ebook 'ASBGenius 2 -LATEST VERSION- (RM35)
Khairul Ezuwan
✒️mendedahkan pelbagai teknik-teknik yang digunakan dalam ASB Financing mengikut kesesuaian setiap individu mengikut potensi mereka sendiri untuk mendapatkan profit yang maksima.

2.9 'Video Digital ASBGenius' (berdurasi 1 jam 20 minit) (RM99)
Khairul Ezuwan
✒️9 Video tutorial ASBGenius yang menggalakkan kefahaman yang lebih jelas dalam pelbagai teknik yang digunakan melalui ASB Financing .

3.Ebook 'Pencen Mewah Dengan Hartanah' (RM35)
Huzaifah Abdullah Sani
✒️Bagaimana hartanah sebagai Alat untuk mendapatkan pasif income untuk berpencen awal dan selesa. Pelajari langkah dari pengalaman penulis yang berpencen seawal umur 38 tahun Hasil dari membina pelaburan hartanah

4.Ebook 'Panduan Lengkap Strategi Pelaburan Shoplot' (RM35)
Huzaifah Abdullah Sani
✒️pelaburan shop lot adalah pelaburan yang berisiko tinggi, namun dengan langkah yang betul & tepat, boleh bina keuntungan yang berganda. Ikuti pengalaman penulis dalam memiliki shop lot yang berkualiti untuk pelaburan.

5.Ebook 'Tips Rumah Pertama'
(RM35)
Dr Azizul Azli Ahmad
✒️Rumah pertama adalah asset yang terpenting bagi menentukan pelaburan-pelaburan hartanah yang seterusnya. Jangan tersalah langkah. Belajar dari pengalaman luas penulis yang memiliki 16 hartanah dalam tempoh yang singkat.

6. Ebook 'Buta IT Celik Kewangan'
(RM35)
Meor Zaidee @ Abang Ensem
✒️ilmu kewangan adalah ilmu yang sangat penting dalam melalui kehidupan yang sentiasa berubah. 14 hartanah dimiliki berasaskan dari ilmu kewangan di peringkat awal .

7.Ebook 'Aku Tuan Rumah'
(RM35)
Huzaifah Abdullah Sani
✒️belajar menguruskan rumah sewa dengan cara yang efektif dan tersusun,

8.Ebook 'Buat Duit Dengan Rumah Tamu'
(RM35)
Syahnaz Akhtar Mat Ali
✒️Buat Rumah Tamu Salah Satu cabang membina cash flow yang besar dalam pelaburan hartanah . Tapi Jangan buat tanpa ilmu. Belajar dari asas melalui Ebook ini hingga anda mampu jadi pemilik rumah tamu yang berkualiti tinggi .

9.Ebook '99 Tips Hartanah Mudah'
(RM35)
Dr Azizul Azli Ahmad
✒️menghuraikan 99 tips mudah dalam pemilikan Hartanah .

10.Ebook 'Bank Tolong Aku'
(RM25)
Mior Hafis Mior Ahmad (Melastik Bintang)
✒️Rujukan dan panduan dalam membuat pembiayaan Hartanah dengan bank

11.BONUS: format Dokumen (Microsoft word)
i) Tenancy Agreement
ii) Sublet Agreement

*Akan datang , Video ASB Genius 2.0

harga sebenar semua item ini sahaja = RM404.00

----------------------------------------------

Sekarang Anda boleh dapatkan semua 11 item ini dengan harga promosi RM30✔Sahaja untuk combo semua item di atas . Tak percaya ?

[WAJIBBB ] Klik link disini untuk langganan mudah sekarang.

http://jentayu.aztetic.my/buy/preordercombo/7480
http://jentayu.aztetic.my/buy/preordercombo/7480
http://jentayu.aztetic.my/buy/preordercombo/7480

Pembayaran RM30 ✔️ boleh dibuat ke akaun Maybank:

JENTAYU SERVICES: 564397112487

Email address: asbgenius7@gmail.com

Boleh Whatapps bukti bayaran atau sebarang pertanyaan ke:

wasap.my/60177165344 (admin)

wasap.my/60177172868

(Ini adalah EBOOK & VIDEO DIGITAL TAU)




Terima kasih kerana sudi membaca Combo ASB GENIUS dan Tip Pelaburan Hartanah 2017.

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER utk baca review percuma '111 Formula Rezeki Melimpah Ruah'