Monday, 23 May 2016

Total Pageview Blog aeinnamusa.com Dah Lebih 100 000 !

Total pageview melebihi 100 000 hari ini !



Total Pageview Blog aeinnamusa.com Dah Lebih 100 000 ! | Assalamualaikum , Alhamdulillah terima kasih semua follower dan sahabat serta seluruh rakyat Malaysia kerana sudi support blog ena ( apesal macam ucapan menang award je ni. haha)



Sedikit infromasi blog aeinnamusa.com , sebab utama ena tubuhkan blog ini adalah untuk menjana income malalui perniagaan atas talian iaitu pada 2013. Tapi, blog akhirnya bersawang sebab tiada minat nak menulis pon sebenarnya. So bersawang hampir setahun juga lah. bukan je sarang labah2 tau ,rasa ena sarang gajah pon ada sekali. kah! Buktinya sahabat boleh la godek 'blog achieve di side bar kanan blog ena. 




2013: 8 entry
2014: 25 entry
2015: 294 entry
2016: target tahun ni nak achieve minima 500 entry. insyaALLAH



Pada Mei 2015, tah dari mana datang balik rasa minat dan menulis dan berkongsi kali ni lebih pada perkongsian pengalaman sendiri sepanjang bergelar surirumah bekerjaya.







Your Beauty & Health Consultant ;


+6 013 357 3153
+6 013 357 3153
+6 013 357 3153
Aeinna Musa
ID Shaklee : 960982
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia
Terima kasih kerana sudi membaca Total Pageview Blog aeinnamusa.com Dah Lebih 100 000 !.

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER utk baca review percuma '111 Formula Rezeki Melimpah Ruah'