Wednesday, 25 May 2016

Selamat Hari Jadi Sahabatku !


Si Cantik Manis Menawan Qolbu, Wawa.
haippp, dah berpunya ni tau;)



Selamat Hari Jadi Sahabat ! Assalamualaikum, Entry ini khas buat sahabat syurga ena iaitu Puan Wawa yang menyambut ulangtahun ke 30 pada 25 May 2016. Semoga Wawa sentiasa dilimpahi rezeki yang deras , banyak serta berkat di dunia da akhirat. ena juga doakan Wawa betul betul menjadi Jutawan Dunia dan Akhirat suatu har nanti. pasti! insyaALLAH. 


10 perkara tentang Wawa yang ena kenal:

  • Kecil molek orangnya dan memiliki senyuman yang Manis macam gula
  • Super positif sangat orangnya
  • Sangat suka belajar ilmu baru termasuk ilmu bisne, agama dan ilmu mengenai kehidupan
  • Mempunyai Matlamat yang jelas untuk masa depan bisnes dan hidup nya
  • Wajah persis ibu saudara ena, Mok Teh .
  • Dulunya, kami sama2 merupaka saudaar emas yang berniaga emas secara atas talian
  • Kini, kami sama2 bakal Master Coordinator Shaklee
  • Seorang isteri yang taat
  • Memiliki personal branding yang sangat kuat dan follower yang ramai di FB , INSTAGRAM dan BLOG personal beliau
  • Merupakan pengedar shaklee yang aktif dan berfikiran jauh di bawah rangkaian Our Precious Empire. Beliau adalah founder kepada kumpulan bisnes yang hebat iaitu MME Legacy




Bergambar kenangan dengan Wawa di majlis perkahwinan adik ena.
*Sila abaikan gaya KakLong Aeisya dan Baby Safiyya.
Agaknya apa dalam kepala anak2 ena tu ye , mungkin dorang bermonolog:
'Jangan harap mama nak cover cun deoan camera'.
 kah!

Kaklong Aeisya dah macam nak berkungfu. Tak habis habis dengan egg nya tu, haha

Wawa,

Semoga ukhuwah kita berpanjangan dan kekal hingga ke Syurga Allah. Aameen


Friendship Birthday Cake Buat Sahabatku Wawa





+6 013 357 3153
+6 013 357 3153
+6 013 357 3153
Aeinna Musa
ID Shaklee : 960982
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia

Terima kasih kerana sudi membaca Selamat Hari Jadi Sahabatku !.

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.