Thursday, 25 February 2016

60% Promosi Terhebat Buat 'Ulat Buku' di Bookcafe.com.my

KLIK gambar untuk ke laman web bookcafe.com.my


Assalamualaikum

Seronoknya masa mula-mula ena dapat tahu ada promosi di bookcafe.com.


CARA NAK BELI : SECARA ONLINE DI WEBSITE BOOKCAFE 
PROMOSI TAMAT PADA : 29 FEB 2016


Ena belom pernah membeli dari website ni tapi ena memang suka beli buku terutama buku buku bisnes , motivasi dan buku agama.


Bagai  orang mengantuk disorong bantal lah ni.hehe


Tadi dah jalan-jalan di laman web bookcafe. Memnag betul ada diskaun sehingga 60%!!! Bayangkan ada buku hebat yang berharga hanya rm7! contohnya bulu The Law of Universal Attraction tulisan Tn Zuhairi Nopiah dan Amin Idris (Selebriti tv al hijrah)


Ok, dah sangat teruja ni. Harus lah nak order jugak ni. dah siap2 pilih buku and 'ad-to-cart' , tinggal nak proceed payment je. 


Oh ye, kalau ada yag nak kirim ke, terutama yang duk sekitar bandar baru bangi atau Paka/ Kuala Terengganu (sebab weekend ni ena balik kampung) boleh lah wassap ena ye +6013357 3153. Weekend ni je tau..lepas weekend ena boleh tolong gak tapi tolong beli online je untuk uols k. hehe


Pepatah ada mengatakan ,
ALL LEADERS ARE READERS
BUT NOT ALL READERS ARE LEADERS


ok, jom baca buku, niat impian dan target ena untuk 2016, sebulan baca 2 buah buku..chaiyokkkk!!


;)



Terima kasih kerana sudi membaca 60% Promosi Terhebat Buat 'Ulat Buku' di Bookcafe.com.my.

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER di atas atau Wassap 0177172868 untuk baca REVIEW PERCUMA (39 m/s) 111 Formula Rezeki Melimpah Ruah