Sunday, 8 November 2015

Promosi November 2015- Vitamin C, Vita Lea for Children dan VIVIX MURAH lagi BERKUALITI!



PROMOSI #1 : SUSTAINED RELEAS VITA C 500mg


1.1: BUY 6 FREE 1 
1.2 : BUY 2 GET 5% OFF



KLIK GAMBAR UNTUK BACA LANJUT MENGENAI VITA C SHAKLEE


Beli 1 RM 92.50

Beli 2 RM 175.75 (jimat 5%!)

Beli 6 PERCUMA 1 botol (jimat RM92.50!)

Nak jimat lagi? Jadi ahli, caranya klik sini.



PROMOSI #2  - BUY 2 VIVIX GET 5% OFF



Promosi November, beli 2 botol vivix dengan DISKAUN 5%


Apa lagi yang anda dapat?



  • TOTAL PENJIMATAN  untuk set  promosi ni ialah RM 400 lebih!
  • Diskaun 5% setiap botol vivix ( dikira dari harga ahli tau!..so set lagi murah dari harga member)
  • Harga set ini ialah RM 956.65 (harga runcit/harga bukan ahli)
  • Layak menikmati HARGA AHLI iaitu 20-30% DISKAUN per item.
  • CASH REBATE bernilai hampir  RM 40! akan dikreditkan terus ke akaun milik anda;)
  • FREE postage ke seluruh negeri di Malaysia
  • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
  •  Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)

PROMOSI #3: BUY 3  FREE 1 VITA LEA FOR CHILDREN




Promosi  Shaklee,  beli 3  dapat 4 botol Vita Lea  for Children





Promosi #3 ialah BELI 3, DAPAT 4 botol Vita Lea for Children . 


Apa lagi yang anda dapat?



  • Set promosi ni JIMAT sehingga RM188 !

  • Dapat FREE  1 botol Vita Lea for Children yang berharga  RM 117.66 sebotol
  • 1 botol tahan sehingga 2 bulan!
  • Harga set ini ialah RM 352.98 (harga runcit/harga bukan ahli)

  • Daftar sebagai ahli dan total PENJIMATAN untuk set ini ialah RM282!
  • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
  • Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)



BESTNYEEEE PROMO BULAN NI!! 



Aah, best sangat2 kan.tengok tang PENJIMATAN tu tak tahan tu..yela, kita nak sihat..pada masa yang sama nk BERJIMAT juga kan..


So, uols better GRAB  promo bulan ni cepat2.  kesihatan MAHAL harganya..jangan sambil lewa atau berkira bab kesihatan diri,ibu bapa dan anak2 tau!







kalau nk tanya apa2 atau tempahan set promo terJIMAT ni, pm je ena k.



kalau nak berjinak2 dengan bisnes pon boleh pm ena..sama2 kita menjana income sampingan at least 4 angka sebulan..



KLIK untuk PROMOSI 2015



Your Health & Beauty Consultant


013 357 3153

013 357 3153

013 357 3153

    Terima kasih kerana sudi membaca Promosi November 2015- Vitamin C, Vita Lea for Children dan VIVIX MURAH lagi BERKUALITI!.

    DISCLAIMER

    Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

    111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

    111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
    Jemput klik BANNER utk baca review percuma '111 Formula Rezeki Melimpah Ruah'