Thursday, 5 November 2015

Korang Tahu Tak #6 : Shaklee 'Tak Tepati Janji' Bayar Bonus Pengedar!


Assalamualaikum

PANAS kan topik entry ni.

Seperti yang sahabat blogger tahu, ena merupakan Pengedar Shaklee Sah dan Berdaftar (ID:960982) dan kini bergelar working-at-home-mom iaitu usahawan shaklee yang serius menjalankan perniagaan secara atas talian 100%.

.

Shaklee 'janji' nak bayar bonus jualan (cash yang dikreditkan terus ke akaun bank pengedar) pada setiap 15 haribulan.

TAPI,

apa yang terjadi, by 13 hb setiap bulan, pengedar dah pon dapat bayaran BONUS masing2 :p

;)

hihi.


haruslah iols suka kan walaupun shaklee 'tak tepati' janji janji manis beliau..hoho


ok lah, jom ena share sedikit info shaklee berkenaan pembayaran bonus ni.


Korang Tau Tak?
.
Company Shaklee telah berjaya membayar bonus kepada SID ( Shaklee independant distributor) mereka sebanyak USD 7 Billion sehingga 2015 bagi mereka yang layak setiap bulan.
.
Oleh sebab itu, ramai yang yakin dengan Shaklee sehingga ahli Shaklee sudah mencecah 1.2 juta orang di seluruh dunia termasuk Malaysia.
.
Adakah anda salah seorang darinya?

atau anda mahu menyertai kami?


come n join us today!

jangan nanti dulu
masa tak akan menunggu


ena,
013 357 3153
Terima kasih kerana sudi membaca Korang Tahu Tak #6 : Shaklee 'Tak Tepati Janji' Bayar Bonus Pengedar!.

2 comments:

Terima Kasih Singgah Komen di Blog Ena..

Semoga kita semua dikurnia rezeki yang banyak serta berkat dan kesihatan yang baik hendaknya

Have a nice day ahead!

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.