Thursday, 12 November 2015

Rahsia Luka Diabetes Sembuh Hanya Dalam Satu (1) Minggu

Diabetes cepat sembuh dengan asbab Vivix



Assalamualaikum


Nak share satu testimoni yang ena fikir sangat berguna terutama masalah diabetes sangat meruncing
di Malaysia ni.

***

Ni kisah mak mertua sepupu oyun yang dah lama menghidap diabetes..Diabetes dengan luka memang tak dapat dipisahkan..bila luka sikit je, even sikit pun memang susah dan lambat nak baik..


yang paling bahayanya bila mengenangkan risiko infection tu nanti..biarlah penat jerih mencuci luka, asalkan luka tu tak sampai mengundang bala seterusnya..kalau infection, takut merebak, takut kena potong lebih besar kaki tu!


(Rujuk gambar di atas)


Gambar Jun 2014 tu seminggu lepas potong sikit bahagian jari tu...lukanya asik terbuka dan lambat betul nak tunggu tertutupnya..so..memang kene rajin jaga...dekat 2 bulan jugakla dengan luka terbuka tak baik2..



Bulan Ogos 2014, sepupu oyun nak try dengan Vivix..lepas seminggu, ALLAHUAKBAR, tertutup terus kulit tu! Punyela lama tunggu je dekat 2 bulan nak baik sendiri luka tu...tak tutup2...lega kan bila takde luka terbuka yang boleh mengundang lebih banyak bahaya tu...



Untuk mereka yang ada family #Diabetes mesti faham perasaan ni...tak tergambar rasanya bila orang yang kita sayang makin sembuh dan sihat..



Alhamdulillah..cousin repeat order #Vivix lagi..Siap double order dengan pakcik lagi tu..katanya pakcik pun nak try vivix yang amazing ni jugak!



-Puan Oyun-

***


Testimoni Vivix kepada pengidap diabetes ini iaitu saudara Puan Oyun,

  • Luka lambat sembuh iaitu 2 bulan,
  • Selepas mengambil Vivix, alhamdulillah  hanya SEMINGGU sahaja luka SEMBUH!



alhmdulillah Vivix sebagai asbab yang MEMBANTU mempercepatkan proses penyembuhan luka diabetes.

anda ingin mencuba Vivix?


atau ingin menghadiahkan kepada orang tersayang yang mengidap diabetes?


insyaALLAH ena boleh bantu konsultasi pengambilan yang BETUL.


hubungi ENA untuk pertanyaan atau tempahan,

Your Health Consultant
013 357 3153



Terima kasih kerana sudi membaca Rahsia Luka Diabetes Sembuh Hanya Dalam Satu (1) Minggu.

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.