Saturday, 14 November 2015

9 Tahun Derita Sakit Lutut, Kini Mampu Angkat Beban 30kg!




MASALAH LUTUT HILANG,
BONUS KULIT CANTIK!
-----------------------------

9 tahun lepas, semasa masih aktif berBola Sepak, lutut kiri diuji dengan ACL! Putus ligamen all over lutut menyebabkan 80% damage menyebabkan lutut saya 'longgar' ; bertongkat 2 minggu tapi takut nak pegi operate..tahan-tahan bertahun biar je lutut camtu...

efeknye?



susah nk jalan jauh dan angkat barang berat sambil jalan..pasti rasa sengal dan kebas waktu malam..nak jogging atau aktif berjalan sambil bawa beg berat serta membuat beberapa aksi bersukan yang gunakan lutut, tak dapat dibuat secara kasar dan aktif.

walaupun begitu, alhamdulillah, masih ada kaki, saya gagahkan juga



Tahun 2012 saya baru kenal Collagen tapi tak consume lagi. saya mula aktif sejak Jan 14!
selepas tahu yang collagen ni diperlukan untuk kekuatan Rawan consume dan alhamdulillah, saya dapat rasakan lutut kiri jadi lebih kuat dari sebelum.



walaupun dah lama saya tak pegi checkup untuk tengok condition lutut. since saya mampu berjalan jauh tanpa rasa sengal dilutut untuk jangka masa lama, dah ckup syukur sangat terutamanya masa dukung anak saya, Faheem.



saya mampu bertahan lama dan berjalan sambil mendukung dan menggalas beg (agak-agak dalam 30kg la beban dibawa) tapi saya still steady. lutut tak gegau la kirenye. hehe

-firdhaus-


***



Kondisi Lutut Encik Firdhaus:


  • Putus ligamen all over lutut menyebabkan 80% damage 
  • lutut menjadi 'longgar'



Sebelum Mencuba Shaklee Collagen Powder


  • susah nk jalan jauh
  • tak dapat angkat barang berat sambil jalan..
  • lutut rasa sengal 
  • lutut kebas waktu malam..
  • tak dapat nak jogging 
  • tak dapat aktif berjalan sambil bawa beg berat 
  • tak boleh bersukan yang gunakan lutut


Selepas Mencuba Shaklee Collagen Powder


  • rawan lutut lebih kuat
  • mampu berjalan jauh tanpa rasa sengal dilutut untuk jangka masa lama, 
  • mampu dukung anak yang berumur 6 tahun
  • mampu bertahan lama dan berjalan sambil mendukung dan menggalas beg (beban 30kg)
  • lutut tak gegau 




Alhamdulillah, ena tumpang seronok dengan kesan atau shaklee effect yang dirasai oleh Encik Firdhaus.


nak cuba Shaklee Collagen Powder untuk ikhtiar sembuhkan sakit lutut anda dan orang tersayang?


hubungi ENA, 
013 357 3153



Terima kasih kerana sudi membaca 9 Tahun Derita Sakit Lutut, Kini Mampu Angkat Beban 30kg!.

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.