FOLLOW ME

''Ya Hayyu, Ya Qayyum, dengan rahmatMU daku memohon pertolongan. Baikilah, perelokkanlah seluruh urusanku dan urusan keluarga serta sahabat2 ku dan janganlah Engkau serahkan diri kami ini kepada kami walau sekelip mata''

Aameen

Mutiara Kata

"KESIHATAN ITU BAK MAHKOTA DI KEPALA ORANG ORANG YANG SIHAT, TIDAK DAPAT DILIHAT KECUALI OLEH ORANG ORANG YANG SAKIT SAHAJA"

Thursday, 1 October 2015

Bulan Promo Apa? Nak Order Ni...Assalamualaikum.


Setiap bulan shaklee memang selalu buat promosi produk produk tertentu. Promosi tersebut valid dari 1 hb  hingga tarikh terakhir bulan tersebut ( 28hb/30hb/31hb).
Alhamdulillah , customer ena rata-rata mudah berurusan dan aktif juga membuat belian suplimen kesihatan untuk diri, mak ayah dan family. Mereka kebanyakkan terdiri daripada orang yang CELIK SUPLIMEN iaitu mereka yang sedar akan kepentingan untuk MENCEGAH berbanding MERAWAT.


Salah satu bukti dari customer ena, seperti screenshot whatsapp di atas. Dah tak sabar sabar nak beli vitamin dengan harga TERMURAH iaitu semasa PROMOSI. Bijak kan beliau?


Ena sarankan berbelanjalah ketika ada 'sale' atau promosi kerana harga yang ditawarkan memang LUAR BIASA murah terutama produk produk shaklee.


Ena sedang siapkan entry promosi Oktober 2015 secara details..tunggguuuuu;)Terima kasih kerana sudi membaca Bulan Promo Apa? Nak Order Ni....

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER di atas atau Wassap 013 357 3153 untuk baca REVIEW PERCUMA (39 m/s) 111 Formula Rezeki Melimpah Ruah