Tuesday, 8 September 2015

Rahsia Wajah Cantik Berseri, Licin Bersinar!







Assalamualaikum


Teruja sangat ena nak share satu testimoni Energizing Soy Protein yang terbaaru dan super best dari Puan Nurulhidayatul ni.


Cuba lihat perbezaan wajah beliau di atas....memang kagum dengan transformasi beliau kan.. Very awesome shaklee effect! 


ok jom kita ikuti apa pengakuan beliau!


*****


Saya start try shaklee selepas 2 tahun buat research. Sebab dulu saya anti shaklee. hehe
macam2 google nak cari supplement untuk kulit muka yang agak teruk. July 2015 saya start beli shaklee.



Saya google dan baca testimoni2 set kulit bermasalah. Akhirnya saya beli Energizing Soy Protein (ESP) +ALFALFA+ SUSTAIN RELEASED VITA C+B COMPLEX.


4 ni saya cuba 6 bulan secara konsisten. Air 5liter sehari. Kebetulan masa tu memag berat badan saya hampir 98kg!

6 bulan konsisten,alhamdulillah mamang puas hati.


jerawat makin kecut.
parut2 lama makin pudar.

yg paling bonus 》》 kurus & period yang sangat2 tak teratur,menjadi teratur.


Bayangkan pernah lebih 5bulan tak datang period.
kalau datang pun hasil makan ubat dr klinik. last2 saya cuba makan supplement.


Alhamdulillah dah 2tahun saya ambil energizing soy protein.


Masa berpantang keguguran bulan lepas, saya amalkan energizing soy protein sebagai sarapan.


alhamdulillah.


cergas macam orang tak berpantang .



****** 

Jika anda juga turut teruja macam ena, dan teringin nak cuba energizing soy protein,


Hubungi ena secepat mungkin dan GRAB PROMOSI HEBAT bulan ni. 


013 357 3153
Terima kasih kerana sudi membaca Rahsia Wajah Cantik Berseri, Licin Bersinar!.

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER di atas atau Wassap 0177172868 untuk baca REVIEW PERCUMA (39 m/s) 111 Formula Rezeki Melimpah Ruah