Thursday, 17 September 2015

Menghadiri 'Coordinator Category -Leadership Development Workshop'


Assalamualaikum


Khamis minggu lepas ena menghadiri satu bisnes workshop yang di adakan di SHAKLEE HOME OFFICE di Sunway Pinnacle, Subang.


Salah satu event utama yang dibentangkan ketika workshop ini ialah PELUANG BERCUTI di Bangkok selama 4 hari 3 malam, fully sponsored by shaklee;)


best ke best?

best sangat, kami semua balik dari worksop ni dalam keadaan teruja semua. hehe



ok, Jom layan gambar di sekitar program,


Aeisya pon nak pergi Bangkok juga mama!

Ucapan dan motivasi dari Shaklee Mentor yang dah 25 tahun bertapak dalam dunia shaklee bisnes di Malaysia



Good sangat aeisya  sebelah mama sepanjang program

Gambar cilok dari blog Master Nadiah..hihi..tengok lah kaklong aeisya tu..tak kire tempat..hoho

Ena bersama Kakpia,pejuang kekal sihat dengan suplimen semulajadi juga;)




Sharing dari ena di slot Meeting after Meeting. Waktu ni ena ceritakan kisah ena etelah amalkan Teknik BAD. nak tahu apa itu BAD, insyaALLAH suatu masa ena akan buat entry khas;)




Supermommy bermeeting pon bawak anak2 kecil..apa ada hal, asal anak depan mata ye dak?hihi

Bergambar ramai2 sebelum balik;)


alhmdulillah, setelah selesai  program, kami balik dalam keadaan  yang berkobar kobar untuk meneruskan jihad dalam bisnes ni;)


dan yang penting, MISI BANGKOK!!


anda yang belom ahli masih berepluang nk join tau.

jangan malu segan, hubungi ena ye untuk keterangan lanjut


013 357 3153
Ena
Terima kasih kerana sudi membaca Menghadiri 'Coordinator Category -Leadership Development Workshop'.

10 comments:

  1. ramainya datangbawa anak ... macam best ajer. good luck yer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. fmly bisnes;)anak2 x ley tinggal..hee

      Delete
  2. Replies
    1. seronok tp ni 1st time ni meeting mlm..hihi

      Delete
  3. active nya ena. tira sid shaklee jugak tp xpernah join apa2 program. masa xmengizinkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. tira, alhmdulillah...so far shaklee bisnes salah satu mian income ena sambil jaga anak di rumah..;)

      Delete

Terima Kasih Singgah Komen di Blog Ena..

Semoga kita semua dikurnia rezeki yang banyak serta berkat dan kesihatan yang baik hendaknya

Have a nice day ahead!

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER di atas atau Wassap 0177172868 untuk baca REVIEW PERCUMA (39 m/s) 111 Formula Rezeki Melimpah Ruah