FOLLOW ME

''Ya Hayyu, Ya Qayyum, dengan rahmatMU daku memohon pertolongan. Baikilah, perelokkanlah seluruh urusanku dan urusan keluarga serta sahabat2 ku dan janganlah Engkau serahkan diri kami ini kepada kami walau sekelip mata''

Aameen

Mutiara Kata

"KESIHATAN ITU BAK MAHKOTA DI KEPALA ORANG ORANG YANG SIHAT, TIDAK DAPAT DILIHAT KECUALI OLEH ORANG ORANG YANG SAKIT SAHAJA"

Wednesday, 9 September 2015

Pemenang Giveaway 1.0 by Ena

Assalamualaikum


alhamdulillah ena pula yang teruja ni..hihi


Baru je siap pilih 10 nama  blogger sebagai pemenang Giveaway 1.0 by Ena menggunakan Random.org.


TAHNIAHHHH kepada semua pemenang..dan yang tak menang , jangan bersedih hati. insyaALLAH ada rezeki di lain hari.


Semak NO PENYERTAAN  di >>>> SINI <<<<<ye.



*****

1 Pemenang Hadiah Misteri



Mohon pemilik no penyertaan ini PM details di bawah ke fb ena untuk penghantaran hadiah;) 


Nama:
URL penyertaan:
NO penyertaan GA:
Alamat:
No fon:



3 Pemenang Review blog secara PERCUMA oleh aeinnamusa.com




* bagi ena sedikit masa untuk review blog uols bertiga k;)


6 Pemenang masuk bloglist aeinnamusa.com SEPTEMBER dan OCTOBER 2015









Ena akn masukkan ke bloglist khas dan akan infom anda ber 6 ye..tungguuu


*****


Tahniah tahniah tahniah!!!!


TERIMA KASIH tak terhingga kepada semua yang turut serta memeriahkan GA ena yang 1st ni. 


TERHARU SANGAT RASA;)


Apa lagi, jom kita blogwalking ke semua blog yang join ;)



SEMOGA UKHUWAH KITA SEMUA BERPANJANGAN 

aameen.





Terima kasih kerana sudi membaca Pemenang Giveaway 1.0 by Ena.

27 comments:

  1. Replies
    1. Wawa..ena sendiri x sempat cek lg sape pemilik no2 bertuah di atas.. hoho..bizo bebenor makyong!..haha

      Delete
  2. tahniah kpd semua pemenang..blm ada rezeki sy lagi..huhu :)

    ReplyDelete
  3. wah tahniah saya masih belum rezeki lagi hehehe

    ReplyDelete
  4. terima kasih,terima kasih..weeehuuu, dapat masuk bloglist ena..bertuahnya blog IbuNoey..;)

    ReplyDelete
  5. Allah...xde rezeki no 42.tahniah pemenang :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.... hihihi ;) TQ penganjur...

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada semua pemenang! :D

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah. Akak no 14. Thanks, ena :)

    ReplyDelete
  9. tahniah kepada semua pemenang tu

    ReplyDelete
  10. Assalammulaikum , Nk review blog tak? http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/09/siapa-nak-saya-review-belog.html

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah, dapat masuk bloglist Kak Ena. Terima kasih.

    Tahniah juga kepada semua pemenang. :)

    ReplyDelete
  12. yeyehh!!! alhamdulillah menang.. tq sis anjurkan GA nih.. :)

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah,, tahniah semua. :)

    ReplyDelete
  14. tahniah kpd semua pemanang...tq ya penganjur

    ReplyDelete
  15. congrats ya ... ^__^ jangan sesedih nah next time try lagi hihihi

    ReplyDelete
  16. Yeay ... Saya no.12 ...
    Jemput singgah blog saya ...

    ReplyDelete
  17. alhamdulillah terima kasih ye ena..maaf eyda baru sempat jenguk blog.kesihatan tak mengizinkan 2-3hari ni :')..btw tq banyak2 tau !

    ReplyDelete
  18. i is jeles...huhuhu..tahniah yang menang :D

    ReplyDelete

Terima Kasih Singgah Komen di Blog Ena..

Semoga kita semua dikurnia rezeki yang banyak serta berkat dan kesihatan yang baik hendaknya

Have a nice day ahead!

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER di atas atau Wassap 013 357 3153 untuk baca REVIEW PERCUMA (39 m/s) 111 Formula Rezeki Melimpah Ruah