Saturday, 5 September 2015

Anak Nak Masuk 3, Orang Duk Kata Anak Dara Lagi;)



Kisah Ibu Anak 3 dengan Energizing Soy Protein (ESP)



Niat asal ambil ESP as milk booster time menyusu anak first. Yes, memang susu makin hari makin meriah, makin pekat.




Lama2 baru perasan perubahan kulit -makin lembap, dah tak mengelupas2 area hujung bibir & bawah hidung, stretchmark makin pudar, jerawat belakang badan pun segan nak naik, surprisingly parut2 lama pun hilang!



Kalau luka plak, cepaaat jer baik, tak tinggal parut macam dulu2.




Lagi satu yang best, ibu menyusu kan makan agak kerap. Sebelum consume esp, hourly jugakla mengunyap sebab lapar. Tapi lepas esp, paling kurang lepas 3 jam baru rasa lapar. Walaupun orang lain rasa makan 3 jam sekali tu macam makan banyak, tapi semua pun tegur body tak naik walaupun dah anak 2. Hepi tak hepi, berat lepas anak 2 sama dengan berat masa sekolah rendah tu! 



Pregnant dgn esp/hamil dengan energizing soy protein plak sentiasa bertenaga dari bukak mata bangun pagi, sampaila nak tidur. Sayalah ibu berkerjaya, surirumah, isteri dan ibu kepada 2 anak perempuan kecil (nak masuk 3 tak lama lagi). Tak ada orang gaji, semua kerja rumah pun kami suami isteri buat sendiri.







Last skali, "boring" dah orang tegur, "ha, dah 30 tahun? Ingatkn baru habis SPM!"



Kesimpulannya...




SUPERMOM MEMANG PERLUKAN SHAKLEE!



******


wahhh..awet muda tak tahan tu, kita orang perempuan ni kan kene la jaga penampilan tau. ena pernah jumpa baru beranak anak sorang tapi dah selebet mengalahkan gaya nenek...jangan camtu tau,, kesian suami nanti;) lebih haru kalau suami cari 'bunga' lain plak kat luar..haa...tak pasal2 dapat payung emas nanti..hihi



nak cuba 


sempena promosi ESP yang berapi api ni, molek lah kiranya anda cuba Energizing Soy Protein bulan ni juga.


banyak JIMAT tau!





013 357 3153
Terima kasih kerana sudi membaca Anak Nak Masuk 3, Orang Duk Kata Anak Dara Lagi;).

2 comments:

  1. Assalamualaikum aienna,

    Mmg muda dan sweet sgt tauuu. Tak hairanlah org duk kata awet muda kannn.. :-)

    ReplyDelete

Terima Kasih Singgah Komen di Blog Ena..

Semoga kita semua dikurnia rezeki yang banyak serta berkat dan kesihatan yang baik hendaknya

Have a nice day ahead!

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER di atas atau Wassap 0177172868 untuk baca REVIEW PERCUMA (39 m/s) 111 Formula Rezeki Melimpah Ruah