Saturday, 29 August 2015

Total Pageview Blog Ena Dah 20,000!



Assalamualaikum


alhmdulillah...total pageview blog ena dah capai 20 000!


dan entry bulan ni pon meningkat LEBIH  dua kali GANDA dari bulan lepas.


syukur sgt ..satu pencapaian yang puas hati juga la..bermula 3 bulan lepas bila ena decide untuk SERIUS berkongsi kebaikan dan manfaat dari  beberapa titis ilmu yang ena ada ni....terutama dalam ilmu parenting,kehamilan, berpantang, manfaat produk kesihatan serta kesihatan berasaskan bahan semulajadi dan peluang bisnes shaklee


 uols tengok je blog ena wujud since 2014 tapi sebenarnya baru 3 bulan ni je ena bersungguh sungguh belajar sendiri dan amek kelas online dan offline berkenaan ilmu blogging ni.


yang penting..KESUNGGUHAN dan NEKAD dalam membuat sesuatu dan mencapai TARGET.. bagi ena, tiada usaha yang sia2...Allah kan dah janji, MAN JADDA WA JADA..siapa yang berusaha , dia BERJAYA!


GAMBATEH ENA!
Terima kasih kerana sudi membaca Total Pageview Blog Ena Dah 20,000!.

9 comments:

  1. Hahah sama pula panggilan nama kita anyway, tahniahhh.. kipidap.. yeahhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah kan..hehe..boleh la amek aura awak, blogger femes

      Delete
  2. tahniah...semoga berjaya lagi

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. tenkiu adik yg cute..blog lyssa inspirasi kak ena;)

      Delete
  4. ait.. ada kelas offline ye ilmu blogging ni?? kat mana ye? berapa harga 1 kelas?

    ReplyDelete

Terima Kasih Singgah Komen di Blog Ena..

Semoga kita semua dikurnia rezeki yang banyak serta berkat dan kesihatan yang baik hendaknya

Have a nice day ahead!

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.