Tuesday, 4 August 2015

Tips: Cara Meningkatkan Traffic Blog Dengan Cepat dan Mudah





Assalamualaikum

Tips / ilmu  ini ena ambil dari blogger Nick Nashram...


*****

Caranya mudah je.


 Cuba promosikan entri anda ke website yang boleh menambahkan backlink ke blog anda. Untuk blogger baru, memang berkesan.



 Kalau entri yang anda publish tu menarik, admin website tersebut akan pilih dan letak kat mana-mana bahagian dalam website tersebut. Banyak kali jugak entri aku dipublish. Satu entri aku dapat 5000 view. So,secara automatik, traffic juga akan meningkat.



Ini adalah website yang korang boleh cuba promosikan entri dalam blog. Caranya sangat mudah. Daftar guna akaun facebook je. Gerenti traffic naik. Nak masuk klik je kat website bawah ne :



Oh!Belog.com



Kartikel.com

Blogobo.com

CariMember.com




Tenkiu for sharing Nick.

*****


dan ini pula 6 laman Aggregator buatan Malaysia, kredit to Piratz:


Gengblogger

Kakikomplen Malaya

Blog Aggregator Berplatformkan Pligg

FeedMalaya

Blogged.MY

Innit Nuffnang



*****

Kalau rajin silalah auto promot kan entry2 blog kita di lama2 di atas.

auto tau..tak payah la nk ping satu2 entry kite kat media2 sosial;)


en apon belom cuba lagi..abadikan dulu kat sini, mudah nk rujuk di masa akan datang


Jom kita cuba!
Terima kasih kerana sudi membaca Tips: Cara Meningkatkan Traffic Blog Dengan Cepat dan Mudah.

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER utk baca review percuma '111 Formula Rezeki Melimpah Ruah'