Wednesday, 19 August 2015

Tips Jadi Kaya dalam 3 Hari



KITA TAK AKAN PERNAH LARI DARI MEMBUAT KESILAPAN,
TETAPI KITA JUGA JANGAN LARI UNTUK MEMBUAT PERUBAHAN.


Assalamualaikum..sangat menusuk kalbu kan kata2 Kak Fel , Founder Fellina product tu..ena memang adore sgt dengan dia..dari cara bisnes hinggalah cara berpakaian.


Semoga ena pon ada rezeki juga utk follow setiak jejak beliau;)

Ok..ena nak kongsi tips yang Kak Fel share di fb milik beliau iaitu:


TIPS JADI KAYA DALAM 3 HARI!



Jom amati dan baca setiap tulisan Kak Fel,



KAMI CABAR Anda!
TIPS Jadi kaya dalam masa 3hari :



Kakfel nak share ilmu pagi ini agar boleh menyedut banyak kebaikan dan aura positive.



Awak ada masalah kewangan? Keluarga?kawan2? Hidup tak tenteram, tak tenang. Nak cari jalan keluar?



Ok kakfel nak buat pertandingan mudah. Siapa buat tips ni dan selepas 3 hari dah dapat kesan inbox kakfel utk tuntut hadiah. Ada satu grand prize bagi siapa yg paling best story dia!



Share dengan kawan2 tips ni agar mereka juga boleh jadi kaya dalam masa 3 hari.(teknik menjemput rezeki adalah dengan berkongsi peluang dan rezeki)



Lakukan ini TODAY!



1)Bangun pagi ni , usap muka cakap thanks Allah. Usap seluruh badan dan bernafas dalam2 ucap thanks Allah lepas tu senyum sensorang.



2)Cukup waktu, mulakan dengan solat dhuha, buat 2 rakat kemudian 2 rakaat lagi. (4rakaat)



3)Harini ni tanam dalam diri takmau sembang ngan kawan opis pasal org lain, takmau baca atau tulis yg bukan2. Nak zikir dan sebut nama Allah ja. Sebut ulang2( boleh jadi sebak tau)



3)Pergi lunch japgi ada makanan lebih bungkus bagi kucing jalanan.



4)Solat zuhur,asar,maghrib,isya di awal waktu, habis solat terus berdoa. Bersembang mintak kat Allah agar nak kaya dunia akhirat. Minta sungguh2. Lepastu cakap thanks berkali kali kat Allah sebab bagi kita tumpang di dunia.



5)harini tekad , kalau sapa ja minta sedekah beri, walau rm0.50sen



6)telepon mak and abah, bersembang dan tanya khabar walau 5minit.



7)Bangun pukul 3.30pagi. Buat tahajud 2 rakaat kemudian ambik masa termenung fikir salah diri , kenapa ujian datang kat aku, mungki aku pernah buat salah. Buang ego dan kaji sedalamnya.. Apa salah silap kita. Kalau tak jumpa, mohon Allah tunjukan.



Ulang selama 3 hari berturut turut.
InshaAllah di hari ke 3 akan ada jalan keluar dan kita akan jadi kaya!

Siapa berani sahut cabaran ni?


*****


Kak Fel cabar kita jom

Jom kita cabar diri kita pula.


Dah ramai yang berjaya cabar diri dan jemput rezeki mereka masing2. Boleh singga ke page Kak Fel di SINI.

Terima kasih kerana sudi membaca Tips Jadi Kaya dalam 3 Hari.

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.