Thursday, 27 August 2015

Rahsia 'White Head' Menghilangkan Diri Hampir Setahun! :)


Assalamualaikum


happynya tadi dapat SMS seperti di bawah,

RM0.00 Shaklee: Place your order NOW. The NW Gentle Action Makeup Remover(14580) is now available at our branches & online at Shaklee2u. TQ



 Suka2!

sebabnya, tahun ni dah 2 kali tau Mekeup Remover dalam rangkaian product Nutriwhite Shaklee yang awesome ni OOS (out of stock).



Antara Product Jenama Nutriwhite Shaklee


Jom kita tengok Fungsi-fungsi Gentle Action Makeup Remover Nutriwhite:



Kod Produk:14580 (150ml)


-Melicinkan, melembutkan dan menyerikan kulit anda

-Tunas Pokok Bic bertindak lembut untuk menyingkirkan sel kulit mati dengan menyeluruh tanpa merosakkan kulit

-Aloe menyegarkan dan menegangkan kulit

-Rumusan ringan, tidak berminyak dengan aroma yang menyegarkan



ok pengalaman ena sendiri ye, ena dah pakai almot 1 year.. yang pelik nya tak habis2 lagi..haha..ena beli bulan 12 tahun lepas (2014)..now dah Ogos 2015...masih berat tau, tiada tanda2 nak habis lagi..hihi...


pakai sikiiiiiit je, hujung jari je..tak payah picit banyak2, membazir je.


apa kesannya pada ena?


ena ni bukan jenis suka makeup tebal2..even foundation pon tak pakai, apatah lagi maskara, eye shadow dan serba mak nenek make up tu.


nama je MAKE UP REMOVER..tapi sangat sesuai digunakan setiap hari walaupun tak pakai make up!


ena selalu pakai sebelum tidur, untuk remove minyak2 pada wajah .


memang terasa BERSIH je muka, LICIN dan SEGAR! 


bukan lepaS pakai je tau, tapi sampai esok pagi..BESTTT KAN;)


dulu muka ena mmg banyak sangat white head terutama area hidung..yang besar, yang kecik..yang hitam pon ada!..haru2


..TAPI KAN... suami pon perasan, dah takde dah semua tu..ada juga beberapa kawan yang mengakui perkara yang sama...


haaaa..SAH LAH! ni keje si NUTRIWHITE GENTLE ACTION MAKEUP REMOVER ni;)


so siapa yang ada prob white head area hidung atau mana2 bahagian wajah, ena suggest guna lah makeup remover ni..


kalau tak percaya juga, GUNA dan CUBA lah sendiri;)


kalau nak cuba, jangan malu segan untuk HUBUNGI ENA k



your health and beauty consultant:


013 357 3153

Terima kasih kerana sudi membaca Rahsia 'White Head' Menghilangkan Diri Hampir Setahun! :).

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER utk baca review percuma '111 Formula Rezeki Melimpah Ruah'