Thursday, 27 August 2015

Kita Hanya Menumpang Hidup Di Bumi...


Assalamualaikum semua

Buat apa tu.

Dah baca Al quran harini?

Dah baca TERJEMAHAN AQ?

Peringatan untuk diri ena juga ni, dalam sehari..WAJIBKAN diri untuk baca AQ walau 1 ayat , beserta TERJEMAHAN.


Berpuluh tahun kita ngaji AQ tapi tak faham makna...sebab tu hidup ni asyik kejar dunia..sebab tak faham ISI AQ. Padahal Allah dah kata, kejar akhirat, maka dunia mengejar mu.jika kejar dunia, akhirat jauhhhh meninggalkan mu.


Sama2 kita praktikkan ye..


****

Ena baru je sampai rumah..lepas buat pengeposan barang yang di order customer harini di postlaju  , then laju2 makan and now attend online kelas.



Malam ni topik berkenaan blog..seronok sgt2 kelas santai2 gini..samapi golek2 kat katil je..sambil BF anak syurga ,pon boleh menimba ilmu;)



Yg penting adalah KEMAHUAN DIRI SENDIRI;)




Terima kasih kerana sudi membaca Kita Hanya Menumpang Hidup Di Bumi....

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.