FOLLOW ME

''Ya Hayyu, Ya Qayyum, dengan rahmatMU daku memohon pertolongan. Baikilah, perelokkanlah seluruh urusanku dan urusan keluarga serta sahabat2 ku dan janganlah Engkau serahkan diri kami ini kepada kami walau sekelip mata''

Aameen

Mutiara Kata

"KESIHATAN ITU BAK MAHKOTA DI KEPALA ORANG ORANG YANG SIHAT, TIDAK DAPAT DILIHAT KECUALI OLEH ORANG ORANG YANG SAKIT SAHAJA"

Tuesday, 18 August 2015

Sesi Shake Shake Shaklee

Bergambar kenangan selepas kelasAssalamualaikum.

Alhmdulillah semalam ena menghadiri satu sesi kelas bisnes EKSKLUSIF yg bertempat di Faizland Traning Centre , BB Bangi milik super mentor ena iaitu Master Mama Cery.


Bersama Master Nadiah Suhaidi

Terima Kasih pada Master Nadiah Suhaidi kerana sudi tumpangkan ena ke kelas..siap jemput kt umah lagi tau..terharu sangat!


Intipati kelas adalah berkisarkan shaklee bisnes trending dari 2010-2015...sangat2 penting untuk kita sebagai pengedar menyusun STRATEGI BARU dan perkukuh kan stratgei lama dalam usaha meluaskan empayar bisnes masing2.


Tu diaa...empayar katako..hihi..ok la kan IMPIAN KENE BESAR , BARULAH ALASAN DAN CABARAN TAMPAK SEBESAR KUMAN je..tak gitu?


Alhmdulillah ena dah pon kongsikan segala ILMU yg dapat waktu kelas ni pada seluruh organisasi bisnes ena. Harapan ena, mereka semua akan praktikkan segala yang dikongsikan.Terima kasih kerana sudi membaca Sesi Shake Shake Shaklee.

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER di atas atau Wassap 013 357 3153 untuk baca REVIEW PERCUMA (39 m/s) 111 Formula Rezeki Melimpah Ruah