FOLLOW ME

''Ya Hayyu, Ya Qayyum, dengan rahmatMU daku memohon pertolongan. Baikilah, perelokkanlah seluruh urusanku dan urusan keluarga serta sahabat2 ku dan janganlah Engkau serahkan diri kami ini kepada kami walau sekelip mata''

Aameen

Mutiara Kata

"KESIHATAN ITU BAK MAHKOTA DI KEPALA ORANG ORANG YANG SIHAT, TIDAK DAPAT DILIHAT KECUALI OLEH ORANG ORANG YANG SAKIT SAHAJA"

Wednesday, 19 August 2015

Seminar Penyusuan Bayi: Mudahnya Menyusu


Alhamdulillah..tercapai juga hasrat.

Ena dah selamat mendaftar ;)

Terima kasih suami kerana memberi keizinan.


Dari pregnancy pertama lagi ena memasang NIAT untuk menghadiri kursus atau kelas atau seminar berkaitan penyusuan bayi tapi baru kini diberi  rezeki dan kesempatan .


Ye, banyak info kat internet ,tapi bukan kah bertalaqqi ( belajar direct dari guru) itu lebih afdhal;).


Bagi ibu2 muda di luar sana  yang berminat untuk join seminar ni, KLIK SINI ye.


Jom perjuangkan penyusuan EKSKLUSIF untuk bayi syurga kita dengan ILMU yang betul;)

Terima kasih kerana sudi membaca Seminar Penyusuan Bayi: Mudahnya Menyusu.

4 comments:

  1. Tahniah ena.. Ilmu sgt penting. Lgi dicari, lagi banyak yg kita dpt.. Ble amal dan sebarkan lgi byk manfaat..")

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq wawa..insyaAllah ena akan terus berkongsi ilmu di sini

      Delete
  2. jeles! kt KL banyak talk best2. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Org luar kL nak dtg..org yg berdekatan seribu alasan plak utk pergi.hehe

      Delete

Terima Kasih Singgah Komen di Blog Ena..

Semoga kita semua dikurnia rezeki yang banyak serta berkat dan kesihatan yang baik hendaknya

Have a nice day ahead!

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER di atas atau Wassap 013 357 3153 untuk baca REVIEW PERCUMA (39 m/s) 111 Formula Rezeki Melimpah Ruah