FOLLOW ME

''Ya Hayyu, Ya Qayyum, dengan rahmatMU daku memohon pertolongan. Baikilah, perelokkanlah seluruh urusanku dan urusan keluarga serta sahabat2 ku dan janganlah Engkau serahkan diri kami ini kepada kami walau sekelip mata''

Aameen

Mutiara Kata

"KESIHATAN ITU BAK MAHKOTA DI KEPALA ORANG ORANG YANG SIHAT, TIDAK DAPAT DILIHAT KECUALI OLEH ORANG ORANG YANG SAKIT SAHAJA"

Thursday, 20 August 2015

Positif Pagi #4 : Ujian Allah Menambah Kekuatan & Nilai Diri Kita.
Assalamualaikum


Ena terbaca quote/talk di poster di atas 


SENTAP!


Kebanyakkan dari kita sedih, lemah setiap kali diberi UJIAN/CABARAN...ada yang stress sehingga seolah2 putus asa untuk hidup..Allahurobbi, mintak jauh la semua ni dari kita semua.Pengajaran dari poster yang ena attached di atas ialah TEKANAN itu sebenarnya yang membuat kita LEBIH KUAT/BERTAMBAH NILAI HIDUP/LEBIH CANTIK jika kita pandai mengatasi dan menguruskannya.. 


Semua orang diuji.memang allah turunkam manusia ke Bumi ni untuk di uji keimanannya kan..semua orang mengalami tekanan dalam hidup..tiada siapa yang terlepas ( kecuali lah baby kan..hehe)


So sekarang pilihan kita , untum menjadi batu ARANG atau batu BERLIAN; )


We decide!

******


P/s: kalaupun stress dengan tekanan dan ujian hidup, please handle wisely..bawak berehat dan ambil suplimen B Complex untuk bantu release ketegangan urat saraf dan stabilkan balik emosi kitaTill then.


Tq for reading!
Terima kasih kerana sudi membaca Positif Pagi #4 : Ujian Allah Menambah Kekuatan & Nilai Diri Kita..

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER di atas atau Wassap 013 357 3153 untuk baca REVIEW PERCUMA (39 m/s) 111 Formula Rezeki Melimpah Ruah