Thursday, 20 August 2015

Peneman Setia Mama



Ini dia wajah peneman setia mama setiap kali rutin check up di KK ( klinik kesihatan)..papa n aeisya tak pernah missed teman mama check up..tak la bosan sangat tunggu no giliran yang super lama ni..kikiki.


Dah 34w umur adik aeisya kat 'dalam' ni..mama jalan pon dah dah x betul je macam..berat perut..haha.


Btw, pregnancy kali ni memang enjoy rasa. Salah satu sebabnya set prenatal ( hamil) yang awesome tu..rasa lebih tenaga n performance result masa check up bulanan pon cantik2 semua..nurse pon puji..alhmdulillah.


last month tak payah check darah sebab HB cun kata nurse..harini tengok camna lak 'rupa' HB ku. haemoglobin count ( sel darah merah) memang menjadi  trauma di kalangan ibu2 hamil..ena tahu sebab ena ada ramai kawan yang seangkatan ( yg sama2 hamil juga.


Mintak2 la HB 12 or 13 juga kali ni....;)


Aameen..tlg sama2 doa deh..hee



Terima kasih kerana sudi membaca Peneman Setia Mama.

4 comments:

Terima Kasih Singgah Komen di Blog Ena..

Semoga kita semua dikurnia rezeki yang banyak serta berkat dan kesihatan yang baik hendaknya

Have a nice day ahead!

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.