Thursday, 20 August 2015

Peneman Setia Mama



Ini dia wajah peneman setia mama setiap kali rutin check up di KK ( klinik kesihatan)..papa n aeisya tak pernah missed teman mama check up..tak la bosan sangat tunggu no giliran yang super lama ni..kikiki.


Dah 34w umur adik aeisya kat 'dalam' ni..mama jalan pon dah dah x betul je macam..berat perut..haha.


Btw, pregnancy kali ni memang enjoy rasa. Salah satu sebabnya set prenatal ( hamil) yang awesome tu..rasa lebih tenaga n performance result masa check up bulanan pon cantik2 semua..nurse pon puji..alhmdulillah.


last month tak payah check darah sebab HB cun kata nurse..harini tengok camna lak 'rupa' HB ku. haemoglobin count ( sel darah merah) memang menjadi  trauma di kalangan ibu2 hamil..ena tahu sebab ena ada ramai kawan yang seangkatan ( yg sama2 hamil juga.


Mintak2 la HB 12 or 13 juga kali ni....;)


Aameen..tlg sama2 doa deh..hee



Terima kasih kerana sudi membaca Peneman Setia Mama.

4 comments:

Terima Kasih Singgah Komen di Blog Ena..

Semoga kita semua dikurnia rezeki yang banyak serta berkat dan kesihatan yang baik hendaknya

Have a nice day ahead!

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER utk baca review percuma '111 Formula Rezeki Melimpah Ruah'