Monday, 24 August 2015

Testimoni Advanced Joint Health Tablet - Tiada Lagi Sakit Lutut



Assalamualaikum


Antara order yang masuk malam tadi ialah Advanced Joint Health Tablet (AJHT) . Customer memilih untuk datang sendiri ke rumah ena mengambil AJHT ni.


Sebelum ini beliau berpuas hati dengan keberkesanan Omega Guard dan Ostematrix  mengurangkan radang dan sakit pada pada kaki beliau.





alhamdulillah..asbab Allah kurniakan melalui suplimen Shaklee



ena juga nk kongsikan 3 testimoni terpilih ni..


jom kita layan;)


TESTIMONI AJHT #1






Puan N ni setiap bulan beli suplemen ini dengan saya, bulan lepas beliau ambil 2 botol..nak tau kenapa beliau consume ajht ni?
Ini sharing daripada beliau,saya copy shj

-----
Ok la kalu camtu boleh tolong orderka
n 3 ahjt ye. Blh share ape slh nye. Sy dpt sakit Arthiritis di lutut secara tiba2 tanpa sedari. Atas nasihat doc sy dibedah. Slps bedah sy perlu ubat thn sakit walau pn x blh smbuh spenuhnye. Sy da benti mkn ubat hosp stelah sy google yg ahjt blh mengurangkn sakit dlm masa 5 ari. Jd sy ingin mencuba. Alhamdulillah terbukti ia berkesan mengurangkn sakit d rasa demam2 bila sakit juga turut hilang. Sy tau ia ssh smbh jd ape yg sy perlu buat ialah cuma continue mkn ahjt jgn benti supaya sy x merasa sakit.
Sori tertinggal. Maksud sy ahjt shaklee sbb ubat ahjt mmg ada byk di pasaran tp sy rasa sy serasi ngan ahjt shaklee.






TESTIMONI AJHT #2











[Sakit Lutut]
AJHT nih sy start makan selepas lahirkan anak yang pertama. Masa tuh umur anak 3 bulan sy diserang sakit lutut yang amat sakit. Nak sembahyang pun susah, nak mencangkung pun susah. Masa tuh tak tau nak buat apa. Try google suplemen shaklee untuk lutut akhirnya jumpa AJHT. Terus order then makan. Dalam 2 minggu alhamdulillah dah hilang sakit lutut. Tak habis pun sebotol. Sampai sekarang dah takde sakit lutut. Syukur alhamdulillah. Healing crisis kuat jugak masa sy ambik AJHT tuh. Sy kena sakit seluruh badan selama 3 hari. Tapi sy teruskan jugak sampai la sembuh. Alhamdulillah dah takde masalah sakit lutut dah. Syukur sangat.


TESTIMONI AJHT #3






Ehem...ehem...Hari ni dapat testimoni daripada mak mertua I ok. Lutut mak dah kurang sakit sejak amalkan AJHT ni. Biasa nak naik tangga , mesti rasa sakit sangat. Bila sampai kat atas, nak kena rehat dulu hilangkan rasa sakit. Now dah tak sakit sangat. Sekarang ni mak makin rajin exercise naik turun tangga. Seronok sangat dengar pengakuan mak! smile emoticon

Tak sabar nak add-on Omega Guard pula ke mak. Omega Guard ni ada fungsi kurangkan keradangan sakit tu. Hopefully mak cepat recover.

Lagi satu yang paling seronok apa tau...Mak kata nanti dah tak nak makan ubat hospital dah...Yeay! Mission almost accomplished.



***

NAk cuba AJHT dan Set Kesihatran Sendi?


for fast action: 013 357 3153
Terima kasih kerana sudi membaca Testimoni Advanced Joint Health Tablet - Tiada Lagi Sakit Lutut.

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER di atas atau Wassap 0177172868 untuk baca REVIEW PERCUMA (39 m/s) 111 Formula Rezeki Melimpah Ruah