Thursday, 20 August 2015

My Happiness!


Assalamualaikum



Alhamdulillah..sejak masuk 3rd trimester of preganncy ni, baby selalu je 'tegur' mama..dapat rasa baby kicking makin lama makin kuat.



Kadang2 mama terkejut tau..terkejut lepastu senyummm...hee..alhmdulillah syukur.


Terima kasih allah atas segala nikmat yang dikurniakan kepada kami sekeluarga.


Terima kasih papa dan aeisya serta seluruh keluarga yang banyak membantu  dan support ena dari segi emosi juga.


Terima kasih rangkaian suplimen shaklee especially set kesuburan, prenatal ( kehamilan) dan immunity yang 'menemani' ena dr TTC ( sebelum hamil ) hinggalah saat2 nak sampai due dah ni...banyak sgt jasa asbab dari suplimen semulajadi ni ( ena jenis skeptikal dan takut nak pilih vitamin/ubat kat luar yang kebanyakkan nya sintetik)..maklumlah preggy mommy memang rendah sikit tahap  imunity berbanding  orang normal.



Alhmdulillah 'ala kulli haal.


Syukurlah selalu..insyaAllah bertambah rahmat dan nikmat dr Allah.


*indahnya hati yang  beristighfar pada Allag ,100 kali pagi dan petang *

Terima kasih kerana sudi membaca My Happiness!.

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER utk baca review percuma '111 Formula Rezeki Melimpah Ruah'