PROMO OCT- HOT SELLING ESP!

Wednesday, 26 August 2015

Majlis Aqiqah Anak Buahku-Abdul Basit Muhammed Ayedh




Assalamualaikum..


baru2 ini diadakan Majlis Aqiqah sempena menyambut kelahiran anak buah baru iaitu anak kepada adik suami ena.


Disebabkan masih di bulan syawal,  majlis sambutan hari raya / open house raya di adakan sekali.
Memamg ramai tetamu yang datang..alhmdulillah..


Ena pon seronok sangat2 sebab ramai kawan kawan ena yang datang....


THANK YOU SOOOO MUCH sudi datang jumpa ena..dapat la tengok anak2 syurga masing2. Beranak pinak dah semua kawan2 ena. Ada yang dah dua, ada yang nak masuk 2 anak. yang masih bujang pon ada, makin lawa depan ni;)



Alhmdulillah.
Sebanyak 2 ekor kambing, dan 25 ekor ayam semuanya.. banyak kan lauk pauk...

alhmdulillah, sempena open house raya juga lah kirenya ni


jom layan gambar2.



Ni la Abi dan Umi kepada baby  Abdul Basit;)

Umi Abdul Basit ni la adik ipar ena 




sementara menunggu majlis selawat..Cantik kan buaian? kakak ipar yang buat ni..kreatif sangat dia.





Abah bersama tetamu lelaki yang datang. Majoriti orang taman je.




Abah dan tetamu..siapa kenal lelaki berjau batik tu..jeng jeng jeng



KAWAN-KAWAN ENA YANG DATANG;)







Master Nadiah dan keluarga


Ex-Classmate ketika di universiti
dari kiri: Yati, Nabila, Awie, My Hubby, Ena, Kak Liza, Shida dan Kapez









Bergambar sebaik sahaja selepas makan;)



bersama Ainatul dan anaknya





dari kiri: Sarina, housemate Yati, yati, Ena dan kakliza


baby Abdul basit yang didukung oleh housemate Yati tu..muka penuh tak boleh tunjuk lagi sebab babi belom umur 40 hari lagi;)hihi





tenkiu so much sudi datang rumah!!

insyaALLAH kita jumpa lagi di lain hari





Terima kasih kerana sudi membaca Majlis Aqiqah Anak Buahku-Abdul Basit Muhammed Ayedh.

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER di atas atau Wassap 0177172868 untuk baca REVIEW PERCUMA (39 m/s) 111 Formula Rezeki Melimpah Ruah